Bröd

planeringen i helgen va att vi skulle grilla korv i lördags. va ute en sväng o höll på o frysa ihjäl. så vi gick in o koka korv till lunchen istället för grilla den. ville prova att göra lchf bröd till min korv. detta recept va till hamburgerbröd men skulle fungera utmärkt till korvbröd. vart 2 bröd kvar så gjorde äggmackor på dem idag när vi va ute o åkte pulka.

1 msk fiberhusk
3 ägg
2 dl riven ost
1 tsk bakpulver
2 dl skalade sesamfrön

blanda alla torra ingredienser inkl. osten. tillsätt äggen o rör ihop till en jämn smet. låt dra ca i 15 min.
forma på en bakplåtsklädd plåt till hamburgebröd/korvbröd/bröd. grädda ca 8 min beroende på tjocklek på brödet i 225 grader


image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0