söndagkväll

sitter i soffan just nu o kollar på kanal 5. precis druckit en kopp te o ätit 2 knäckisar med saltgurka *mums*
för ovanlighetens skull är janne med o sitter i soffan o kollar tv o äter godis. han brukar annars somna när han nattar teo.


idag vart de Linköping efter frukosten. hittade mitt svarta duschdraperi o röda badrummsmattor. så nu ska de bli fint på stora toaletten. funderar på storstäda där inne i morgon. bytta mattor och duschdraperi. sätta in lite ljuslycker o en stor blomma ska nog oxå få plats där inne. vi hade pratat om o renovera där inne nu i sommar men tiden har inte funnits tyvärr. sen har vi inte riktigt dem pengarna just nu som de skulle gå på om  vi skulle göra de så som vi vill ha de. så tills de blir ordentligt renoverat där inne får ja fixa med lite grejer istället.

på tisdag blir de nog o fixa i byrån i sovrummet. just nu ligger de allt möjligt där i. sladdar, kamera, cdskivor, papper, kalendrar sen långt tillbaka så där i ska de rensas o sen ska bebis få sina kläder där i. så de står på planeringen just nu att vi ska fixa med. beroende va teo är på för humör. sen ska teos alla kläder rensas på sånt som är försmått o sen ska hans kläder in i en annan garderob.

på onsdag blir de Motala. ska på läkarbesök. sen blir de storhandling. lite sugen på o åka till vadstena sen på kvällen o kolla men deberor på vilket väder o vilket humör teo o ja är på när janne komemr hem.

sugen på o baka eller sy mina fodral oxå. planen idag/kväll va att baka lite men de strulade så dant när janne klippte gräset så han vart klar precis när de va nattning av teo så klockan drog iväg.

kolla klart på tv nu o sen blir de sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0