28 mars

oj, oj, oj......så länge sen ja skrev i denna blogg. har varit sååååå mycket på hemmafronten så bloggen har helt glömts bort.
* skolan
*dagis
*praktik
*sommarjobb
*sjuka barn
* tandläkaren
*ny dator
*bvc
*barnmottagningen
inte lätt och fixa skolans alla uppgifter som ska göras, sjuka barn som vill ha sin mammas uppmärksamhet + att praktiken ska fixas. sen har ja ett hem som ska städas, tvätt som ska tvättas och mat som ska handlas och diskas efter. men ja har fixat. men nu är ja SLUT i kroppen. skulle verkligen behöva en dags avkoppling men de är väl bara att drömma om. en morgon att få sova ut SJÄLV i sängen. men de kan ja väl drömma om oxå. just nu skulle ja bara vilja sätta mig ner och gråta och hoppas allt är över och allt är bra.
När ja känner mig så här känner ja mig inte som någon bra mamma. minsta lilla som är just nu så rinner bäggaren över. men va ska ja göra när man drar de mesta laset själv.
när barnen har varit sjuka under praktiken har mamma ställt upp o tagit dem för att ja ska kunna göra praktiken. men sen har man fått fixa skolan på kvällar och nätter. Ska bli skönt at skolan är över snart. bara hoppas man får något och göra under sommaren.

Teo har varit hos tandläkaren på sitt första besök. Han var hos tandläkaren förra sommaren då han slog i tänderna men nu var han på en första kontroll. Allt gick över förväntan. bättre än va ja trodde *stolt mamma*

Thea har varit på 1,5 års kontroll på bvc. mammas lilla bebis =)
första besöket hos marie gick inte så vidare bra. Thea somnade i bilen på väg till Borensberg så fick väcka henne när vi kom fram. sen när hon träffa marie och läkaren vart hon arg som ett bi. skrek i 40 min och somnade av utmattning på väg hem igen.
boka in en ny tid 2 veckor senare spm gick mycket bättre. vikt, längd och vaccin vart de.

Thea har haft son himlans otäck hosta sen 1 dec och efter ett par turer på vc och bvc så tyckte läkaren att barnmottagningen skulle få ta en titt på Thea. så där inne va vi en fredag vilket gick över förväntan. han fick känna och klämma på thea utan att hon sa något. medicinering 1 månad så får vi se sen hur vi går till väga.

Ny dator fick vi införskaffa oss lite så där hastigt. hade lite auktioner ute på tradera som ja skulle kolla lite snabbt då ja hade lite frågor från en tjej på en auktion. tänkte samtidigt plocka fram alla skolböcker för att kunna sätta mig med det när janne kom hem. slog i armbågen i kontorstolen och tappade datorn i golvet. datorn gick sönder så de va bara att hoppa in i bilen och åka mot Linköping och införskaffa en ny då datorn måste <<nvändas i skolarbetet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0