blandat

bara älskar denna bild på barnen ;)

dax att börja blogga ordentligt igen. har varit lite mycket med familj, hem, sjukdomar och främst med mig själv.
utredningen fortsätter sen ja låg på kava i linköping. hade läkarbesök för ca 3 veckor sedan då ja skulle få svaren från undersökningen ja gjorde undertiden ja låg inne. men svaret skulle ta ca 6 veckor så ja hoppas verkligen att de kommer snart. om ca 2 veckor blir de magnetröntgen av tunntarmen för att till 100% va på säkra sidan i min sjukdom för att få rätt behandling. tiden på kava va jättejobbig men väldigt bra oxå. trevliga människor som ja dela rum med. en del kunde ju prata så tyst va de direkt inte ;)
 underbar personal oxå. ja va inte sen med att visa intresse för vad dem gjorde och varför och dem ville verkligen svara och fick lite hjälp på vägen i mitt val inför termin 3. janne ville va med min på kava så mycket han bara kunde då han vet hur jobbigt ja tycker de är med sjukhus. sen hade vi även barnen hemma och de fungerar inte att både janne och ja är i linköping. någon va ju tvungen att ta barnen. men då är de tur att vi har en underbar mamma/mormor som ställer upp i vått och torrt. utan henne och morfar lars vet jainte vad vi skulle göra. janne va hos mig ett par timmar på dagarna och barnen med mamma. sen hade janne dem på kvällen/natten och sen in till mig en sväng medans mamma hade dem. på lördagkvällen prata ja med barnen i telefonen och fy faaan va jobbigt de va. dem förstår ju inte varför mamma inte va hemma. på söndagen va janne och thea och hälsa de på. när hon tog mig i handen och sa hem mamma. usch va ja grät =(
hoppas verkligen ja behöver va ifrån dem igen på detta viss.
 
Barnen har oxå varit sjuka. just nu äter thea pencilline mot någon bakterie i svalget + sin andningsmedicin morgon och kväll. teo har oxå fåt andningsmedicin så får vi se va tiden vissar på dem båda 2.
 
mycket med skolan känns de som just nu oxå. just nu har vi APL och har en underbart trevlig praktik. trevlig personal men jobbigt att behöva va borta pga sjuka barn. va borta i fredags pga att ja slog i foten i sänggaveln. satt med skolarbete vid 23.30 och vände mig om och gick mot sängen och slog i tårna i gaveln och fick snoront. kunde inte gå på foten och de stråla smärta upp i benet. dagen efter fick ja be mamma köra till lasarettet då barnen hade läkartid då ja inte kunde växla pga smärta. på kvällen igår va tårna blåa och i morse va de blått 2x2 cm ut på foten oxå. sparka in  i skåpet i köket i morse ocå och de gjorde ju inte saken bättre. ikväll sparka ja foten i stolen vilket gjorde ONT. så nu ligger ja på soffan och tänker inte göra något mer ikväll.
i morgon blir de vila så ja kna göra sista veckan på praktiken. se hur de går med en ond fot som gör att ja haltar.
 
fortsätter skrivandet om vad som hänt/händer i livet senare. måste kolla filmen på 4:an =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0