Måndag

jaa, ny vecka med nya möjligheter.
har ett arbete i skolan som ska lämnas in i morgon senast 22 på fronter. men ja fick för mig eller har hela tiden trott at tde ska lämnas in på onsdag. så när ja kom till skolan och dem sa att det va i morogn fick ja lite panik. tur i oturen fick vi sluta vid lunch idag mendå ringde dem från jobbet och ville ha in mig på em. och tacka nej till extra pengar kan man ju inte göra =)
när ja kom hem stod maten nästan på bordet, tro det eller ej. ringde janne på väg hem och bad han börja med maten. hade ju redan förberett den igår kväll så de va ju inte så svårt att bara koka potatis och göra mos och sen steka falukorv.
 
ringde även mag och tarm mottagningen idag, va på läkarbesök där v. 43 och ha de läkarbesök just för att ja skulle få svaren fron proverna vi tog när ja låg på kava. svaren hade inte kommit och hon lovade att återkomma när hon fick svar vilket kunde ta 6 veckor. idag är de 9 veckor sen dem togs. hon kunde se att provsvaren hade kommit och skulle skicka ut en telefontid så läkaren fick berätta va dem hittat. de va inget allvarligt sa hon men de fick läkaren berätta. sen skulle hon skicka hem fler provrör som ska lämnas in så fort som möjligt. + att ja ska besöka vårdcentralen för blodprovs tagning. så skulle ja få reda på svaren från proverna när läkaren ringer om 2 veckor. ska ja gå 2 veckor och veta att dem hittat något utan att få reda på de?
fick ju prova på att ta venprov när ja va på praktik, och känslan när blodet rinner ner i röret, fy faaan va härligt =)

har även gjort valet inför termin 3 idag. så nu är de bara att köpa böcker så man är klar till januari när vi börjar igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0