resume av helgen

i helgen har de varit fullt upp men samtidigt inte. inget av de vi planerade i helgen har blivit gjort men samtidigt har de hänt massa annat.
helgens planer va tvätt och städ, som vanligt. tycker inte man gör annat än städar och tvättar men vad gör man inte för den lilla skit grisen i detta hem =)

studsmattan skulle även denna in i helgen men den står fortfarande kvar på gräsmattan. fåglarna skulle få påfyllning i deras hus + att taket skulle spikas fast ordentligt.
istället vart de ikea igår. janne kollade kontot och insåg att det fanns lite mer pengar kvar än va vi räknat med så överskåp till kyl/frys vart inköpt. något som skulle köpas men kanske lite längre fram. men de vart bra. när kyl/frys gick sönder här hemma köpte vi en kyl och en frys. innan var de en kombinerad kyl/frys. men problemet vart då att frysen fick hamna i förrådet vilket skulle bli en snabb lösning bara. för planerna va att ta bort garderoben i lekrummet och ha den där. men nu tog vi bort skafferiet i köket och fick in frysen där. mycket bättre och framförallt enklare. slippa springa ända ut till förrådet för lite mat ur frysen.
 
en trådback till lilla tjejens garderob vart de från ikea oxå. hon har MASSOR kläder den lilla tjejen =)
men de kan vi bara tacka min snälla syster för som skickar hit massor fina kläder efter sina tjejer. rusta och jula fick ett snabb besök. ikea hade ja kunnat gått längre på och bara kollat men med 2 huliganer som inte gillar de så vart de en snabb sväng.
 
idag vart de motala med teo. lite mamma teo tid. simhallen fick sig ett besök av oss. första gången teo va i simhallen och lyckan va total. pratar än om att han lekt och simmat i vattnet. så ett besök ditt blir de snart igen.
 
nästa helg står väl intagning av studsmattan på schemat, vilket vi bara planerat sen den 1 sep. =)
men är jättesugen att åka till leklandet i hallsberg? tror ja de ligger. får kolla upp de lite mer.
just nu sitter ja med färg/slingor i håret, vigselringen har åkt på igen efter 4 veckor på hyllan. se hur länge den får sitta kvar denna gången innan den åker av igen. snart åker den av för alltid.....nästan.... men kan ju hoppas =)
 
tro nu inte att de är dåligt mellan oss iomed vigselringen på hyllan utan de är för att ja gjort praktik på 4 veckor i vården och då får man inte ha ringar/ smycken på sig
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0