Planerar

Ja, tyvärr är ja sån som ska ha koll på läget och allt eller de mesta i alla fall ska planeras. Om 5 månader är de jul och med de innebär de att julklappar ska köpas. Denna jul till tre små underverk.
Teo önskar sig presentkort på leksaksaffären så han själv kan få handla. Själv tycker ja de är bra. Då kan dem få de dem vill ha. Men samtidigt får dem ett kuvert medans andra kanske får öppna massor paket. Men samtidigt blir de ju något från farmor, farfar, mormor och morfar. Men de han önskar sig Teo när man frågar är bara prngar/presentkort så han själv kan få handla.
Thea ska fylla 5 år i okt och då ska de va paket. Sen 2 månader senare är de jul ned paket. Ytterligare 2 månader senare fyller Teo 7 år och de ska va paket. Så de blir mycket paket. 
Sen den nya i familjen. Han ska döpas oxå. Med allt va de innebär mitt i detta oxå. Men de mesta är redan fixat inför den dagen. 
Men den första julklappen är redan inköpt. Ska bara fundera hur ja ska göra med Teo och Theas födelsedagar och julklappar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0