Nyår

 
Nyår firade vi även denna gång med Sandra, Affe och alla barnen. Även en kompis till affe med sina barn var med och under kvällens gång kom det fler kompisar till honom. Men super trevligt hade vi. 
Maten hade jag förberett kvällen innan då ja dels tycker att sånt här är super kul och fixa med men sen var ja ledig. Sandra jobbade så kände att ja kunde fixa handling och mat. 
Vi började med skagenröra och vitlöksbröd. Mätt redan där 😂
Barnen lekte medans vi plockade undan del nr 1 och förberedde för del nr 2. Varmrätten. Den bestod av grillad oxfile, hackebackspotatis, sallad, grillad bacon lindad sparris, beasås, pepparsås och whiskeysås. Var man inte mätt redan så kan ja säga att de va man verkligen efter detta. Detta var så gott. 
Barnen fortsatta att leka och det var dax att förbereda för efterrätten. Den bestod av chokladskålar Som barnen fick fylla med grädde, glass, cocktailbär, strössel och chokladsås. Barnen åt och åt och åt. Medansvar jag själv va sååå mätt Av all god mat. 
När efterrätten var bort plockad åkte allt gott fram. Godis, chips och ostbrickan. på förrätten smaka ja en tugga av ett vitlöksbröd. På varmrätten åt ja helt som ja brukar. På efterrätten hade ja förberett glass som ja smakade på med lite grädde men va ju som sagt så jäkla mätt så orkade inte äta mer. Av godiset smaka ja 5 bitar Max. Av chipsen smaka ja en näve. Av ostbrickan åt ja lite ost och oliver. 3 kex tog ja. Men sen drack vi 2 flaskor pink platino till maten och en flaska tre apor efter maten så kolhydrater gick ju in i kroppen ändå denna kväll. Raketer smälldes lite tidigare än tolvslaget så barnen skulle få se. 12 slaget skålades in och vårabarn sov gott då :) 
Sen bar de hemmet mot kudden och sängen 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Väntar ivrigt att få höra om din operation. Mvh linda

2017-03-13 @ 22:15:58
Postat av: Anonym

Väntar ivrigt att få höra om din operation mvh linda

2017-03-13 @ 22:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0