Buzzador- nivea deo

 

Har ju som sagt fått hem mitt paket från buzzador där ja får prova nivea deo. Duschade en kväll och använde sedan denna. På morgonen tyckte ja att ja luktade lite svett. Och det är de värsta ja vet. så fick bli en ny dusch och och sen åkte den gamla ldb deo på. MEN, ja lovar att använda/prova denna igen. Man måste nästan ge de ett försök på ett par dagar innan man känner om det är något för en annan


Buzzador

 

Hämta paket på posten härom dagen. Så nu ska vi prova Nivea Deo. ska bli spännande ;)
ibland får ja eksem efter rakningen och de svider något grymt när man använder deo efter. men detta kanske fungerar mot de. blir spännande och lovar att uppdatera hur de känns


mor och dotter shopping



Har ju så svårt o låta bli =)
hittade detta till thea när ja kollade in h&ms hemsida i dag. hon behöver verkligen inget nytt men de är så svårt o låta bli. den som behöver något är teo men hittade inget som föll oss i smaken.


Denna klänning råkade visst följa med hem till mig =)
hoppas den passar bara

ny månad

oj, va fort tiden går nu. redan inne i mars. i o med att tiden går så hinner inte bloggen me heller. sjukt länge sen den fick ett avtryck från mig. men de ha rsina anledningar varför den ligger lite åt sidan. men de kommer ja skriva om i den låsta bloggen när ja känner att ja orkar och att tiden finns.

Annars rullar livet på. Börjar morgonen med att skicka iväg kidsen till dagis. sen blir de gymmet 1,5-2 timmar. sen hem o duscha o begrava mig i böckerna. om de inte är skoldag. då får vi ta gymmet på kvällen. idag vart de inget gym då magen inte varit min kompis i dag o tabletter har fått användas.

Sen sist ja blogga har de hänt lite grejer. va upp till mölnbo för ett tag sedan o firade min morfar som fyllt år. jätteroligt va de o få träffa alla. synd bara att de går för lång tid emellan bara. men får styra upp något snart så vi kan träffas oftare. Sen va vi upp till strängnäs en fredag o hälsade på jannes bror. vilket va väldigt trevligt.
Sen har ju min bebis blivit stor ;)
hela 3 år har gått. när vi va på g hem från strängnäs mindes ja hela förloppet hur förlossningen startade. va hemma runt halv 12 o just den tiden vart vi inskrivna på förslossningen. på morgonen den 25 feb vaknade barnen bara sek efter 6.03 teo är född de klockslaget så de va lite roligt =)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!