stress stress stress

Sitter för tillfället i vardagsrummet och tittar runt i rummet hur de ser ut och samtidigt försöker få ner lite på bloggen. Hemmet ser ut som bomben har slagit ner. Teos rum är för tillfället en avlastningsyta. Dem andra rummen är upp och ner vända. Barnen sover på soffan vilket dem inte säger nej till. Just nu får de vara så då huset är under fönsterbyte. Även en ytterdörr ska bytas och altandörrarna. Varav den ena ska bytas plats på. Men just nu är de strul med vart fönsterna är. Hoppas dem kommer snart så man kan få ordning på hemmet igen.
Annars i livet är de upp och ner också. Börjar jobba enligt papper igår men gör första passet i morgon vilket jag ser fram emot med blandade känslor. Ska bli jätte skönt och framför allt roligt att få komma ut i arbetslivet igen men samtidigt är min bebis bara 3,5 månad. Jag vet att Janne fixar honom lika bra som jag men mamma hjärtat säger att jag fixar de bättre. Men de blir nog bra för alla inblandade.
Samtidigt som fönsterna ska bytas, jag ska jobba så ska Ted döpas också. Så måste få tid att fixa kläder åt mig, skor till barnen, tröja till Teo och mitt hår skulle mer än gärna klippas innan men de finns de nog inte tid till tyvärr. Sen måste de även handlas lite också inför dopet. Mitt i allt åker Janne till Stockholm och jobbar i 3 dagar så står själv mitt i allt detta. + att min mellan bebis fyller 5 år också i detta. Men jag brukar fixa de mesta så detta fixar jag väl, hoppas jag. Tur jag har mamma som kan hjälpa mig. Janne är i Stockholm och jag jobbar så då är hon snäll och tar barnen. Annars hade jag aldrig fixat detta.

Nu vakna bebis också. Bäst att ta honom och sen förbereda middagen. Ikväll är de föräldramöte på förskolan så för att minska stressen i kväll väljer jag att förbereda de mesta nu. Måste dock fixa presenter till Thea också. Brukar alltid vara ute i god tid och så här sent har jag aldrig fixat med sånt förut.

wish

Har hittat en app på telefonen......wish
LIVSFARLIG. Finns såååå mycket fint. Man får verkligen hålla fingrarna i styr så man inte beställer för mycket. Beställt en pyjamas, dopkläder och leksak till Ted vilket jag är nöjd med. Med wish kan de va lite så där tydligen. Man får vad man betalar för och storlekarna är oftast små. Så blivit rekommenderad att ta en storlek större.
Beställt kläder till Teo och Thea och en klänning till mig som är på väg. Se hur de är. 

Bilstolsfilt

Nu är vi redo för höstens och vinterns kalla dagar i bilstolen. En underbart fin och skön wrap från piri-piri :)


Vagnfix

Nu syns vi när vi är ute i höst :) 


Morgonpromenad



I Måndags fick vi till en promenad medans Teo va i skolan. Tog en sväng på ca 5 km 
Stolt storasyster som mer än gärna kör vagnen med lillebror i <3

plötsligt händer det

Ted tycker INTE om bilstolen, babysittern, vagnen eller babygymmet. Men nu ett tag har han kunnat sitta i babysittern när ja duschat eller lagat mat. Babygymmet går mer och mer att ligga i. Vagnen hoppas ja han gillar snart. vill ut och promenera så man kan bli av med den anvisa magen som inte vill försvinna sen Ted kom. Men ibland går vagnen bra. Men oftast inte.
Bilstolen blir nog bättre när vi byter till stol nr2 men hoppas verkligen att han ska kunna sitta i nr 1 till Jan/feb i alla fall. Tror de är lika med vagnen. När han får börja använda sittdelen på vagnen så kommer han säkert börja gilla vagnen. Han vill vara med överallt. Men lika där. Han får gärna ha liggdelen året ut minst. 
 
Sömnen verkar oxå blivit bättre *peppar peppar*
Nu somnar han mellan 20-21 och sover till 2-3. Äter och sover till 6-7. Äter och sen somnar han när vi lämnar på skolan och förskolan. Sen att han sover väldigt lite på dagarna får vara. Har han hellre sovandes på nätterna. 

Så här sover han som bäst. På mamma invirad i en filt och mitt täcke. 



Nyheter



Måste testa allt nytt som kommer. Risifrutti med koladröm var helt ok enligt barnen. 
Kvargen har ja inte hunnit smaka alla än. Den med energidryck va verkligen vedervärdig. Likaså den med banan och valnöt. Ska bli spännande att smaka dem andra två. Till jul kommer de ytterligare en ny smak.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!