160 km på 32 dagar

Precis kommit in. Vart ute på en promenad. 4,5 km vart det. Brukar bli drygt 5,8-6 km men hade Teo med mig nu så de vart en liten runda.
När jag kom hem fick jag en konstig ide. Måste ju utmana mig själv lite för att orka framåt. Fredagen den 27/5 åker vi till Strängnäs Janne och ja. Vi ska på bröllop på lördagen så vi åker på fredagen och kommer hem på söndagen. Så då ska barnen spendera tid med mormor och morfar.
 
Men nu till min utmaning. Har precis avslutad 30 dagars utmaningen med benböj, benlyft, armhävningar och plankan. Så nu ska ja göra något igen.
Idag är det 32 dagar tills vi åker. Jag ska promenera ihop 160 km på dem dagarna.
 
Så 160 km på 32 dagar. Kommer inte bli några problem ;)
Så räknar jag bort dagens km så är det BARA 155,5 km kvar.
 
Önska mig lycka till ;)

Lugn dag hemma

Jaaa, idag blir det en lugn dag hemma.
Jobbat 11 timmar inatt och idag har jag Teo hemma från skolan då han kräktes igår. Idag är det inga som helst problem på/med honom så visst skulle han kunnat vara i skolan men tar de säkra före de osäkra ifall det är något. Håller Thea hemma från förskolan också då vi inte vill ha någon smitta hos oss eller sprida den vidare till någon annan.
 
Just nu ligger Teo på madrassen på golvet i vardagsrummet och kollar tv och spelar på plattan emellanåt. Thea sitter med mobilen och kollar film. Ted sover ute i vagnen. Själv har jag precis duschat och betalat räkningarna så nu ska jag bara försöka komma på hur jag ska överleva till kvällen. Är sjukt trött just nu........Jobbade i fredags, semester i lördags, jobbade söndag och sov 3 timmar när jag kom hem och åkte sen till jobbet. så 3 timmar sömn i kroppen sen i söndags :/
 
 
Annars händer inte mycket. Måste ta mig till affären och handla lite då kylen är tom. Fixa klipptid till mig och även komma på hur jag ska klippa mig. skjorta till Janne är det enda som fattas nu till bröllopet.
 
 
Teds 1 års present är inhandlad. väntar bara på leverans av den.
Räkning från Wasa kredit kom i Fredags också så nu hoppas jag bara att detta skit ska vara över snart.
 
Nee, bäst och göra något så jag inte somnar.......sjukt tröött

Mammas sjukling


Teddies har haft hög feber i 4 dagar. Hostar något förskräckligt och snorar. Vill inte äta eller dricka. 1177 tyckte att Vc skulle titta på honom i morgon.

Bästa positionen. På mammas bröst. Sovit mest hela dagen idag. Fick i honom 130 ml ersättning nu ikväll innan han somnade igen. Typ de ända som han fått i sig idag ;( 



Dagens middag

Kanske ska börja med dagens mattips igen 



Idag vart det rester. Älskar sånt. Bara att värma på 😊 vegetarisk köttfärspaj utan skal 

Theas operation


Den 22 mars var det dags för Theas operation. Den lille ``pluppen´´ på hennes finger skulle bort. Kl 5.30 begav vi oss in i duschen med deskutansvampen. Ingen frukost eller dricka fick intas och de gjorde ju att en annan inte heller åt. Äter i vanliga fall inte frukost tidigt men när man inte får äta då blir man sjukt hungrig. Kl 7 va vi på us i Linköping. ) skulle hon opereras. Thea var super lugn hela tiden. Även när hon fick byta om till operationskläder va hon lugn. Thea fick lägga sig på en säng som dem körde igenom en korridor och in i ett rum. En sköterska kom och då kom tårarna. Då ville inte våran lilla tjej längre. Men efter mycket men så fick hon i sig lugnande medicin och sköterskan fick sätta nålen utan att hon kände något. Ett fint lamm som Thea döpt till lammi lammi fick hon av en läkare. Men när hon skulle rullas vidare mot op rummet så skrek hon bara efter pappa. In på op rummet och där skulle hon inte vara med längre. Sövningen var över på ett par sekunder och vi begav oss mot kaffeterian och lite frukost.
 
 
 



På uppvaket låg hon och sov i drygt 3 timmar. ville inte vakna så dem tillslut fick väcka henne. Men sen har allt fungerat. Skulle ha bandage omläggning i 2 veckor men de höll i 1 dag. Stygnen sitter kvar men ska lossna av sig själv.

Frukost framför tv


I Tisdags körde vi frukost framför tv =)
är man sjuk så får man lyxa till de.



Emmaljunga

 
Ted har fått sig en ny vagn =)
Han gillar den och mamma gillar den. Bättre passform i bilen, lättare att få i och ur bilen.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!