Års resumé


Dax att summera för 2013. 

Januari: påbörjade min SISTA termin till uska :)

Februari: Teo fyller 4 år. Kan ingen stanna tiden lite så man hinner med :)
Annars flöt tiden på med dagis, jobb och skola. 
Mars: livet rullar på. Mycket i skolan och strax börjar sista praktiken. Den gjordes på lasarettet i Motala på avd 14. Helt underbar avdelning och personal. 
April: skolan rullar på, praktiken blir gjord, jobben rullar på.....
Maj: Stressmånad. De sista i skolan ska bli klart. Blir erbjuden ett 9 månaders vikariat på 70% på ett äldreboende. Så ett jobb som väntar innan skolan ens är slut är såå sköönt. 
Skolan slutar 24 och jag kan äntligen titulera mig som UNDERSKÖTERSKA. Lyckan är total. Samma dag som skolan slutar kliver jag på mitt schema och börjar mitt vik. Vi gör små utflykter hela familjen. Smultronstället, Gränna, Visingsö bl.a. Lillebror fyller 25 år och bestämmer mig för att ge mig på ett tårtbak.


Juni: Söker en 100% fast tjänst bara några meter från där jag bor. Hade först inte tänkt att söka då ja aldrig kunde drömma om att jag ens skulle bli erbjuden tjänsten. Bara dagar efter att ansökningstiden gått ut ringer chefen och erbjuder en anställningsintervju. Trodde ALDRIG att ja skulle hamna i sitsen att välja vilken arbetsplats ja ville ha. Men bara dagar efter anställningsintervjun blir jag erbjuden tjänsten. Huvudet går på högvarv hur ja skulle göra. Trivdes som fisken i vattnet där ja jobbade men en fast 100% tjänst blir man inte erbjuden varje dag så bestämde mig för att säga upp mig och ta de andra erbjudandet. Blir mitt i detta sjukskriven pga magen som bara krånglar. Undersökningar, röntgen och prover tas i hop att finna något. 
Juli: magen fortsätter och krångla. Är fortsatt sjukskriven och läkaren upptäcker av en slump att man hittat något på levern i Juni. Men livet går vidare och vi/jag försöker göra de bästa av situationen. Börjar även jobba på nya jobbet. 


Augusti: livet rullar på. Händer inte så mycket. 
September: hösten är här. Sjukdomarna knackar på dörren. 
Oktober: sjukdomarna fortsätter att avlösa varandra 
November: även denna månad fortsätter sjukdomarna avlösa varandra. Annars händer de inget 
December: sjukdomarna fortsätter, bestämmer mig för att ta tag i mitt liv. Resan mot - 25 kg har börjat. 




Dag 2

Dag 2 är gjord på pulver. Byte dock ut pulvret vid 19 till lite nyårmat. Kött sås bacon inlindad sparris.

Kanske blir många tråkiga inlägg här just nu men de är detta som kommer följas i min blogg ett tag här. Gillar du inte de som skrivs här 
Så är de bara att gå bort från sida. 
Funderar på att skriva ett inlägg om dagen med pulver så de inte blir så mycket? Uppdatera ett inlägg flera ggr och sen publicera på kvällen.

Nu blir de sängen, en ny dag i morgon. Även nytt år. 

Uppdatering

Sitter på jobbet och rastar lite.
Nu börjar hungern komma. Speciellt när man står och förbereder för kvällsmaten.  Annars är 3:dje Drinken nere. 
Hade tänkt börja 1/1 men varför inte börja nu liksom? De ända är nyårs maten med klyftpotatis sås och kött gjort i lergryta. Kommer nog smaka en liten portion men annars håller jag mig till pulvret. Brukar köra med naturdiet. Men nu hade ja nutrilett hemma och den smakar ju vedervärdig....bläää
Väntar på paket från apotea. Massa allevo så hopppas dem ska smaka ok.

Nu jävlar

Första drinken är intagen. Även den andra.  Nu jävlar ska ja klara detta. 30kg ska ja ner. De är mitt mål. Måste sätta upp små mål som gör att ja klarar detta bättre. Vid -5 kg blir de ett biobesök :)




Nytt liv

Ja, 1/1 är de faan ja som tar tag i mitt liv. 13 kg har ja kvar av gravkilona ja vill ha bort. Men ytterligare ca 15 kg måste bort om ja ska få hjälp med min operation. Så nu JÄVLAR är ja taggat till max. Detta ska ja faaan klara. Men som vanligt lär ja väl tröttna efter 3 dagar :/

länge sen sist

jaa, nu var de länge sen sist. men har inte hänt så mycket förutom sjukdomar, sjukdomar och ytterligare lite sjukdomar. Teo har varit riktigt dålig denna höst/vinter med sin förkylning. Thea likaså men hon blir inte lika dålig i andningen.
1 veckas sjukdom och sen hinner dem knappt vara tillbaka på dagis i 2-3 dagar så är de dax igen.
 
Annars har livet varit väldigt nere på botten i en period. Har sedan förlossningen med teo haft problem att bli av med alla grav. kilon så ÄNTLIGEN tog ja mig mod och sökte hjälp för det. Men vart nekad hjälp för att ja vägde för mycket. sökte hjälp på ett annat sätt men vart nekad där oxå då ja väger för lite?????
inte konstigt att folk inte söker hjälp eller att folk mår dåligt när man inte kan få den hjälp man behöver. detta med vikten som ja mår väldigt dåligt över + att massa andra problem ställer till det hela tiden gjorde att ja hamnade på botten......
Orkade inte ens lämna sängen för att göra något då ja inte mådde bra psykiskt. men det är bara att bryta ihop och komma åter igen så nu är ja tillbaka igen hoppas ja.
 
snart är det ett nytt år och nya möjligheter.....då kan allt bara bli bättre...eller????
haft funderingar på att byta förskola på barnen sen i somras men dem sista veckorna har vi verkligen varit säkra på att vi vill de men samtidigt väldigt kluvna, så de beslutet måste ja ta. men de får ligga på is under helgen så tar ja tag i de efter allt.
 
nu kommer kidsen så bäst av avsluta.....återkommer kanske under dagen med uppdatering
men finns på instagram och där går de fortare att uppdatera ;)

24 dec. 2013

sitter här i min ensamhet i vardagsrummet med tv som sällskap. Blev jätte förkyld bara så där häromdagen. Har sån hosta så va tvungen att sätta mig upp. Har sånt tryck i bröstet så intagit lite ventoline får vi se. När resterande av familjen vaknar far vi till mamma. julfrukost *mums*
funderar på att inte ens klä på mig idag utan bara gå omkring i myskläder.
Barnen har klänning och skjorta/byxor hänger i gardeeeroben till idag men vi får se hur dem känner sig när dem bestämmer sig för att slå upp dem blå. om de ska bli pyjamas hela dagen kanske ;)
hör thea hosta och små gråta från mitt sovrum så hon kommer väl snart häråt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!