länge sen sist

jaa, nu var de länge sen sist. men har inte hänt så mycket förutom sjukdomar, sjukdomar och ytterligare lite sjukdomar. Teo har varit riktigt dålig denna höst/vinter med sin förkylning. Thea likaså men hon blir inte lika dålig i andningen.
1 veckas sjukdom och sen hinner dem knappt vara tillbaka på dagis i 2-3 dagar så är de dax igen.
 
Annars har livet varit väldigt nere på botten i en period. Har sedan förlossningen med teo haft problem att bli av med alla grav. kilon så ÄNTLIGEN tog ja mig mod och sökte hjälp för det. Men vart nekad hjälp för att ja vägde för mycket. sökte hjälp på ett annat sätt men vart nekad där oxå då ja väger för lite?????
inte konstigt att folk inte söker hjälp eller att folk mår dåligt när man inte kan få den hjälp man behöver. detta med vikten som ja mår väldigt dåligt över + att massa andra problem ställer till det hela tiden gjorde att ja hamnade på botten......
Orkade inte ens lämna sängen för att göra något då ja inte mådde bra psykiskt. men det är bara att bryta ihop och komma åter igen så nu är ja tillbaka igen hoppas ja.
 
snart är det ett nytt år och nya möjligheter.....då kan allt bara bli bättre...eller????
haft funderingar på att byta förskola på barnen sen i somras men dem sista veckorna har vi verkligen varit säkra på att vi vill de men samtidigt väldigt kluvna, så de beslutet måste ja ta. men de får ligga på is under helgen så tar ja tag i de efter allt.
 
nu kommer kidsen så bäst av avsluta.....återkommer kanske under dagen med uppdatering
men finns på instagram och där går de fortare att uppdatera ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0