Söndag

Igår slappa vi lite i sängen. Men vad trött man blir om man lägger sig i sängen igen. Gick en sväng i Strängnäs och passade även på att äta lite lunch. Tog en fika med Jannes bror och hans son. Sen var de bara att fixa sig inför dagens höjdpunkt. 
 

Janne och jag i väntan på bröllops paret 
 
Efter vigseln vart de kramkalas och sen begav vi oss mot lokalen. En gamal skola (tror jag de va) där vart de champagne, tilltugg och mingel. När brudparet gled in i samlingen blev de mer mingel innan maten. 
Till förrätt serverades det sparris soppa med lax, sparris och pepparrot. Supergott. Dock hoppade ja över laxen pga magen. 
Till varmrätt vart det potatis, oxfilé och supergod sås till. Åt dock bara köttet och lite sås. 
Till efterrätt vart de bröllopstårta som brudgubben själv gjort. Åt inte av den men dem som gjorde det sa att den var super god.
 
Höll mig mest till vatten pga magen. Vet att den kan "balla ur" av alkohol och ville INTE riskera något sånt just denna kväll. Men ett glas vin till maten vart de. känns i huvudet i dag att det vart lite kolhydrater och socker i går. Massa trevliga tal och sånger blev det under middagens gång. trevligt sällskap, god match dryck, musik. Kunde det bli en trevligare kväll :)
rundade av och somnade vid 01:30 
 
Vaknade vid 8:15  i morse. Tog mig ett bad och fixa till mig. Äntligen skulle jag få äta....hehe
då jag bara åt köttet i stort sätt på bröllopet var jag super hungrig. 
 
I skrivande stund sitter vi i bilen på väg från Strängnäs efter en mycket trevlig helg men nu vill jag bara hem till mina älskade små barn 💕
Bara mellanlanda i Finspång för lite handling. 

Lördag morgon

La mig i sängen och somnade som en gris förut efter förra inlägget. Sov, vakna, sov och vaknade igen. Då helt plötsligt va kl 8:30 
Frukost i magen som verkligen inte va att hurra för. Men mätta blev vi. Fanns typ ost jag kunde äta. Äggröran va som en hård kaka du fick skära av. Baconet smaka typ inget :/


Nu ligger vi i sängen och funderar på vad vi ska sysselsätta oss med på typ 4 timmar innan vi behöver fixa oss inför em/kvällens roligheter.

Godmorgon lördag

ligger i sängen och kollar på tv och lyssnar på Janne som sover. Igår när vi kom till hotellet boka vi bad på taket i bubbelpoolen. Lite dusch och fix så begav vi oss ut för att äta något. Harrys bredvid hotellet hade after work så de var rätt mycket folk. Hög musik oxå som jag inte var sugen på då huvudvärken börja göra sig påmind.så det slutade med olika röror och rostbiff i sängen på hotellrummet. Därefter somnade vi nog som två grisar.....hehe
 
somnade väl för tidigt för själv vakna jag vid 4 och var hur pigg som helst. Så i skrivande stund har jag hunnit med ett bad, rakat benen och nu ligger jag åter i sängen och väntar på frukosten ska öppna. Är sååååå hungrig just nu. 
 
Se vad vi ska hitta på under dagen idag. Bröllopet börjar 15:30 så vi har ett par timmar att "slå ihjäl"
Lägga sig ner i sängen kanske och se om man kan blunda två minuter. Är ju lite för tyst och lungt utan mina tre små hjärtan 💕




Fredag

Hoppas alla får en trevlig fredag. Det ska jag ha. Sitter för tillfället i bilen på väg till Strängnäs. Där ska vi bo på hotell tills söndag. Äta och dricka gott. I morgon ska vi få äran att medverka på bröllop med Jannes bror och hans tjej. Ska bli super trevligt. 




Resultat av mina 160 km på 32 dagar

fick ju för mig en dag när jag stod i duschen efter en promenad att jag skulle promenera 160 km på 32 dagar. 
Varför det blev 32 dagar var att det var det som var kvar tills vi skulle till Strängnäs på bröllop. Så de var högväxeln som gick i ;)
 
7-8 dagar har jag inte haft möjlighet att ge mig ut på promenad. Men annars har jag gått.
Resultatet vart 163,9 km 
Med kroppen hände det lite oxå. Totalt en minskning med 17 cm på kroppen. 
Mage -5cm
lår -3,5 cm
byst -1,5 cm
arm -2,5 cm
rumpa -4,5 cm
vikt -3,4 kg 
 
Är verkligen nöjd med resultaten. Men mer ska det bli ;)
 

Familjehelg 💕

Onsdag- vaknade upp efter en jobbnatt med huvudvärk DELUX. Stod i valet och kvalet att sjukskriva mig då de inte ville släppa. Till slut blev jag hemma med såååå dåligt samvete över att de är dåligt med vikarier. Mat i magen men de ville inte ge sig i alla fall. Med mensen blir ja såååå sötsugen. Drog i mig 2 glas vin, godis, pommes, chips men fy va äckligt de va. Ångest efter för att man tryckt i sig massa skit. 

Efter lek hela dagen med pappa blir man utslagen 💕



Äggleveransen kom oxå. Så nu kan vi äta igen 😊
Torsdag- vaknade upp utan huvudvärk och mådde sååå bra trots intag av x antal kolhydrater under gårdagen. Tog en morgonpromenad, duscha, åt frukost och sen bestämde vi oss för att åka mot Norrköping. Behövde handla mat och en skjorta inför bröllopet till Janne. långbord, skor, t-shirts och shorts följde med hem till Teo. Skor, strumpor, t-shirt,shorts följde med till Thea, skor till Ted, byxor till Janne och lite smått och gott från Jula och rusta. Även mat. Så bilen var välpackad när vi åkte hemåt. Väl hemma vart jag såååå trött. Huvudvärken kom som ett brev på posten. Barnen spenderade EM/kvällen ute. 
Avslutade dagen i sängen kollandes på tv. Somna ganska direkt. Kollade på tårtslaget men har inte sett mer än till första reklamen. 


Fredag- Dagliga promenaden togs. Dusch, frukost och lite kläder så va vi redo för dagen. En sväng till Finspång. Hämta parfym till Janne. Massa lek på baksidan i solen.




Lördag- Denna dag spenderades på baksidan. Små plockade lite här och lite där.
 Njöt av familjen och de fina vädret. Massa lek och bus för och med barnen.



Söndag- Började dagen som dem andra, med en promenad, dusch, frukost. Lite fix i Boden på baksidan så nu finns de en lekhörna där inne.  Lite familjetid på baksidan innan vi begav oss mot Linköping där Teo skulle på kalas. 

Ligger just nu i sängen. Försöker hitta orken att ta mig upp. Fixa i tvättstugan och sen borsta tänderna. 

Inför bröllopet

jaa, nu är vi då inne i månaden Maj. Månaden som ett bröllop ska stunda. Beställde precis parfym och deo till Janne. Har han bara skjorta kvar att införskaffa. En klippning av håret oxå. Sen är han klar.
Själv har jag de mesta klart. En fundering hur håret ska vara. Antingen ska ja göra något ordentligt och klippa av mig håret lagom till bröllopet. Men är rädd för att jag ser för tjock ut i ansiktet. Annars ska jag bara klippa av topparna och sen spraya upp d lite till bröllopet. Kanske sätta något spänne i håret. Men kan inte bestämma mig hur jag ska göra.Måste bestämma mig ganska snart. 
 
 
 
Annars händer inte mycket här. Jobbat extra inatt så sitter i soffan halvdöd. Thea kollar på Barnkanalen, Ted sover och Teo är i skolan.

När bröllopet är över är de dax att börja förbereda inför 1 års dagen och 30 års dagen

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!