Näst sista december

jaaa, nu ligger ja hemma i min varma säng och ska försöka sova. Efter en enkel natt blir de helt fel för kroppen. Sov mellan 9-12:30 idag. Sen åkte vi till Finspång och handlade lite. Fick tiden att gå lite. Hem och laga mat och sen åkte Janne till Motala. Fixa lite inför morgondagen. Somnade som en gris med Ted och vakande nyss.
Super trött. När man sen vaknar blir man ju super pigg. Så nu ligger ja här i sängen och lyssnar till sonens andetag och ska strax försöka sova. Mannen sitter i soffan Och kollar på någon film han fastnat i. Se om han oxå tänkt ta kvällen. Så man kan få lite tid med mannen. Bara att få ligga i sängen på hans arm och prata betyder massor. 
 
I morgon är de sista december. Nyårsafton. Ska iväg till ett par kompisar och deras två barn. Äta 3 rätters. Dricka gott och bara ha de bra. Nu kom mannen in i sovrummet så nu får de bli slut här. Prata lite med honom innan john blund kommer 

jobbnatt

Natten har tillbringats på jobbet. I natt har de varit jobbigt. Inte vilat något innan jobbet och sen nyser ja som en tok utav alla hyacinter och julstjärnor. Tjock i halsen och en massa kliande. Lite feber på de också tror ja. Har känts som ja haft feber i natt. Lite huvudvärk också så va de komplett sen.....
Men ja genomled natt. Om man kan säga (skriva) så.
 
Just nu ligger ja förhoppningsvis i sängen och sover så detta inlägget är tidsinställt.
Knoppat i hop en års resume om 2015 som ja ska publicera också. Annars hade ja inte mycket att förtälja just nu.

Sova?

Ligger i sängen och tanken var att sova. Lyssnar på bebis som andas bredvid. Stressad över att han vaknar snart så kommer vara jätte trött i morgon 😴

Dagen idag då? 
Sov mellan 9-13 ca. Dammsugit, skurat toaletten, plockat, tvättat, vikt och lagt i garderoberna, förberett dagens middag, hjälpt barnen att få på sig alla kläder som går åt nu när snön kommit och dem vill ut och in hela tiden. 
Även betalat alla räkningar vilket ger en ångest varje månad. Fick en extra räkning på 3.000:- som vi inte räknat med. Eller vi visste att den skulle komma men inte att den var på såååå mycket för lite arbete. Men men. Brukar alltid re ut detta med den jäkla ekonomin på något viss. 😡
I morgon blir de till Jannes föräldrar en sväng. Hans bror kommer hem. Se om vi tar en sväng förbi grannen och ser va dem gör.

Nee, sova var de ja. Ska bara ta en titt på nätet. Se va de finns för jobb.  Även sugen på ny vagn så se va dem har på nätet för något. Om de finns något bra erbjudande 😊

1 år sedan



Ja, för 1 år sedan såg man ut så här. Då visste vi inte vem som gömde sig där inne. 

Bl.a. Bl.a. Bl.a.

Att tidsinställa inlägg är ju super. Då kan dem publiceras fast ja är på jobbet eller sover. När detta inlägg publiceras sitter ja på jobbet. Natt 2 av 3. Sen är ja ledig ett par dagar För att sen ta en enkelnatt. Sen är ja ledig till den 3 januari. Dem lediga dagarna ska jag njuta av min älskade familj. Mannen är ledig till den 7 januari. Semester och några dagar pappaledig. Se om vi bara ska vara hemma eller om vi hittar på något. 
 
Annars händer de inte mycket. I januari ska vi till BVC med Ted och Thea ska till handkirurgen och se vad dem ska hitta på med hennes lilla plupp på fingret. Annars blir de jobb vad jag vet fram till 24 Januari. 
 
Börjar bli dax att titta framåt inför nästa år oxå. Teo fyller 7 i Februari med vissa önskemål. Vad gör man inte för att göra honom glad. Så bäst att mamma fixar ;)
I Maj ska vi på bröllop och då ska present inhandlas. Även kostym till Janne. Brukar alltid ha förslag påpresent men denna gång står de precis still. Ingen som helst aning om vad vi ska hituta på. Sen fyller visst ja 30 år. Se hur man ska fira den dagen. 
 
Den obligatoriska årsresumen måste ja göra oxå ;)

God jul

ja, då var vi där igen. 24/12 julafton. När detta inlägg publiceras på bloggen sitter jag på jobbet. Brukar tidsinställa lite inlägg ibland så de kan komma upp något på bloggen ibland. 
 
Julafton är över för detta år och nu är det ETT HELT ÅR  till nästa jul.....SKÖÖÖÖÖNT. Ttycker julafton bara blir ett ända farande bara. Man ska va här och där. De ska ätas, va trevlig, öppnas julklappar, alla ska va nöjda och glada. Allt är ett så stort stress moment. Nee, för min del gjorde de inget att hoppa över denna dag. Så här känner ja just nu. Ingen som säger att de känns annorlunda om ett, två, tre år. Får vi se då. 
 
barnen är nöjda med dagen och mamman är mest irriterad över dagen. Själv hade ja mest bara velat varit hemma. Dragit i pyjamas hela dagen. Men men.... Kan inte få allt. 
 
Efter att ha varit vaken med Ted i natt så kör ja nu på 3 arbeta nätter. hoppas dock på mer sömn än föra helgen. Då fick ja 5 timmar sömn på 3 dygn. 

länge sedan

jaa, nu är det länge sen ja var här inne igen. Vet inte vart all tid är men med tre barn, jobb och hem så hinner man inte mycket mer. När detta inlägg publiceras ligger ja förhoppningsvis nerbäddad i sängen och sover en stund. Blir en kort sovning då ja ska iväg vid 11.30
men som man säger...sova kan man göra när man blir gammal.
 
Annars händer inte mycket. Allt fix inför julen som just nu är igång. Har 1 julklapp kvar att införskaffa och sen ska dem bara slås in. Väntar på ett paket men är de så de inte hinner komma så är de inte hela värden då de är till liten i familjen.
 
För övrigt blir den minsta i familjen 6 månader på Tisdag och i går gjorde han sin första krypning.
Dags att fixa med 6 månaders fotografering också. Har fotat dem andra vid 6 månader och 1 år så de måste vi ju självklart göra med den lille också.
Fönstrena är besiktade. ÄNTLIGEN. Tog bara 8 veckor innan de va gjort. Så i slutet av Januari kommer firman som gjort det tillbaka och fixar till de som vi var/är missnöjda med. Strulat med räkningen på felsökningen av luft värme pumpen också så de har ja fått styrt med mitt i jobbhelgen.
 
Känns inte som att jag har så mycket att berätta just nu så ja avslutar här

Energi???

ja, vart hittar man energi egentligen?
 
sitter i soffan och tvingar i mig frukost. Inne i den där perioden igen att ja inte kan äta och sen framåt kvällen så är ja jätte hungrig och äter allt ja kommer över. Känner mig äcklad av att äta. Sen framåt EM/kväll mår kroppen jätte dåligt så därför försöker ja tvinga i mig lite att äta just nu för att slippa bli däckat framåt 15.
 
bebis sover för tillfället men de brukar bara vara 15-20 min åt gången. Tvätt i tvättstugan som behöver vikas och läggas i allas garderober, en diskmaskin som behöver plockas ur, nappflaskor som behöver diskas, dammsugaren behöver matas, middagen behöver förberedas men energin är slut och jag kan inte hitta den någonstans.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!