fixat lite

hängde upp tvätten, klädde på teo o mig o sen somnade han i vagnen. sover fortfarande. jag fyllde släppan med ris,löv o jord från gräsmattan. skottskärran vart full oxå. så nu får ja vänta tills i morgon innan janne kan tömma så ja kan fortsätta. krattade ihop en liten högg men sen fick de räcka. måste tänka på kroppen så ja inte tar ut mig för mycket. sen den höggen som är kvar är de roskvistar i med massa tagar på så de får janne ta.

in o duschade, plockade iordning lite gran, dammsugade o sen kläde ja på mig. så nu sitter ja här o väntar på att den lille ska vakna så ska vi äta lunch. sen blir de prommenad till affären o hämta posten o sen kanske vidare till lekparken.

utedag?

tanken var att vi skulle bege oss ut när teo  o ja ätit frukost. men som vanligt fastnar han i sitt rum undertiden ja plockar undan frukosten. nu en tid har de varit massor som vi fart o flängt så han har bara börjat leka o sen måste vi åka iväg. så nu får han leka där inne tills han tröttnar. ja får väl hänga tvätten o ta fram dammsugaren. sen går vi ut efter lunch. om ja inte ger mig ut under tiden han sover lite.


händer till kvällen då?
vi funderar på o åka till skänninge. vet en här hemma som kommer tycka de är intressant. o de är inte janne eller ja. tror nog mer på den lille ;)

röra på sig kanske så man hinner komma ut något idag. när vi gjort någorlunda klart (de som ja kan göra) på framsidan tar vi med släppan till baksidan o fortsätter där.

nu går de framåt ;)

tog mig ut sen iallafall. så vid 11.30 började ja klippa ner häcken. drog sedan med mig frida o hämtade släppa (vågar inte köra med släppa)
o började lassa på allt ris där på. den fylldes rätt fort. så ja fortsatte o klippa ner buskar o kratta ihop allt i en hög. hämtade teo på förskolan o vi fortsatte ute o pyssla när vi kom hem. sen vart de förberedning av middagen. sen somnade teo en stund i sängen. då passade ja på o ta de lite lugnt. sen kom janne hem o vi åt för att sedan ge oss ut o fortsätta. teo följde med kim o frida på promenad. janne grävde upp dem mesta rötterna o ja lasta på både kärra o bil (de lilla som fick plats).
sen åkte vi o tömde. väl hemma hade pyssen kommit tillbaka så han hjälpte mamma o pappa o grävde lite. nu ska de bara jämnas till lite grann. sen på med lite ny jord o sen blir de köpa staket. började gräva lite grann för o plana ut gräsmatan men sen drog klockan på o de vart dusch o nattning av den lille. sen dusch för mig, sen för janne. undertiden janen badade fick ja äran till o fixa efter middagen. plocka i maskinen o strata den. diska lite grejer o sen förberede ja en maskin med tvätt som ska startas när diskmaskinen är klar.

nu ska ja bortsa tänderna o sen krypa ner i sängen ;)

teobilder

i söndags va vi hos min mamma för janne hjälpte till o snickrade på utbyggnaden. mamma jobbade men teo o ja roade oss själva. lite lunch på altenen. makaroner o korv. en höjdare för lillemannen. och de är dumt o släppa hammaren när man ska äta ;)
måste ju äta o sen hjälpa pappa,morbror o morfar med bygget ;)



så här hittar man teo ofta inne i sitt rum ;)






va i Motala igår o fixade lite ärenden. passade på o utnyttja min rabatt på h&m. vart en tröja till lilleman. han har den tröjan som de står MUM på så tyckte han behövde DAD oxå ;)

dem utlovade bilderna

här har halva häcken försvunnit. blir staket där i stället

här är planen att rabatern ska bort o de ska på vit singel istället + att plattorna ska bort o ev. flyttas till baksidan.
vi har bestämmt att lägga renoveringen av insidan av huset på hyllan ett litet tag. lilla toaletten kommer bli iordning gjord men inte mer. utan vi tar utsidan istället i år. ta bort rabatt, utjämna gräsmattan lite, staket på framsidan, bygga ett valv från staketet till husvägen på framsidan, bygga ut carporten o byta tak på den (får se om de blir gjort i år eller nåsta år. inget jätteviktigt just nu), på baksidan ska de bli något slags staket mot gärdet. sen ev. va ja inne på en liten uteplats o janne va inte sen med o tycka de verkade bra. sen ska de ev. utplanas lite där bak oxå med gräsmattan. sen behöver de dreneras på gräsmattan men de händer när de händer. kan inte hinna med allt. sen kostar ju allt oxå.
på framsidan i garageporten som är ett litet förråd ska allt som är där i flyttas till baksidan till förrådet som finns där. sen ska de ev. bli en dörr på garageporten så man slipper öppna hela porten. då kan man få in vagnen där sen i vinter.

tanken va att teo o ja skulle va ute igår efter ja hämtat honom på förskoaln men fanns lite o fixa med inne o med lite annat. sen va vädret inte de bästa.
idag när ja lämnat teo på förskolan hade ja tänkt hålla på ute o klippa bort häcken så janne kunde gräva bort rötterna i helgen men vädret är inte på min sida. inget roligt o hälla på med massa gjord när den är blött:(

vagnköp





dessa två syskonvagnar har vi fastnat för. ja fastnade mest för den som är svart/röd. den finns i helt svart oxå. så lite kluven på den vagnen vilken färg. den första bilden fastnade janne för först. men han säger inte direkt vilken han tycker är snyggast. de får nog ja bestämma i slutändan. ändå ja som ska köra. han vill inte att vi köper syskonvagn men ja vill ha en o då köper vi en ;)
den första vagnen finns i blått med bubblor, rosa/brun, svart, ljusbrun/brun och den på bilden. fastnade mest för den som va svart.
Skillnaden på vagnarna är priset. skiljer 1600:- mellan den röd/svarta o gröna.

sen sålde vi teos vagn igår o de betyder att vi måste skaffa honnom en ny oxå.  vill ha en enkelvagn oxå om man bara går ut me teo eller bebis.

nu händer det grejer

har varit ute i lite mer än 2 timmar o fixat på framsidan av huset. tog lite bilder för o vissa er men de vart hur mörkt som helst så tar nya bilder imorgon.


nu ska ja borsta tänderna, plocka fram kläder till teo inför morgondagen o sen fixa min o teos väska tills morgondagen då de blir tidig morgon här.

natti

orker inte =(

finns egentligen massa o göra men har ingen ork till något. måste fixa lite papper till janne, hänga tvätt o sen tvätta mer.

ont i magen idag =(
fixa lite nu o sen gå ut i de fina vädret

söndag=(

redan söndag. vart tar helgen vägen igentligen?
imorgon är de jobbardag för janne o teo o ja får va hemma o ha tråkigt. teo är jättesnorig o hostar som ja vet inte vad. tror lungorna ska komma upp snart så blir ingen babysång för våran del=(
ringa bvc kanske med teos hosta. haft den nu till o från sedan i julas. den vill inte ge med sig.

annars i veckan blir de lugnt. har sagt nu ja vet inte hur länge att vi jag måste vika tvätt. tvätten bara växer där den ligger. så blir väl lite städ hemma i veckan. teo o ja hoppas på at tde ska va jättefint väder så vi kan va ute så alla förskylningsbaciller försvinner. känner att ja börjar bli småförskyld. små huvudvärk, trött, snorig, hostig o halsen känns som ett rivjärn =(
sen på onsdag ska ja va på mvc kl.9 för läkarbesök.
sen på fredag är de valborg. på lördag är de 1 maj o de betyder marken =)
men plånboken tillåter tyvärr inget sånt just nu =(
sen va ja sugen på Norrköping då istället men de får säkert bli en hemma helg då oxå.

idag va planen att vi skulle till Motala o kollas in blovket live i folketspark men janne snickrar för fullt just nu o sen kl. 13 ska vi bort till jannes föräldrar så inget Motala vart de då=(
får alltid ändra mina planer o de vi bestämmt för janne ska göra saker. snickra hade han sagt att han skulle göra men vi skulle åkt efter han va klar me de men nu vart de inte så =(
trött på o alltid få ändra de ja vill göra bara för att han ska få göra saker hela tiden =(


cyklade till o från mamma igår så har asont i rumpan idag + att ja har ont i min mage =(
åt friterad pommes igår o de klarar inte min mage av men får väl skylla mig själv. de va ju ja som åt.


lite klago vart de idag. men så är de. man kan inte alltid ha bra dagar.
nu ska ja ta mig upp på övervåningen (sitter hos mamma) o kolla in hur de går för grabbarna med bygget. den lille sover.

kanske återkommer till kvällen med lite bilder om ja orkar.

fredag =)

hemsk dålig på o komma på rubriker nu för tiden. men de blir väl bättre med tiden kanske ;)

just nu händer de inte mycket. sitter hos mamma. teo sover. när han vaknar blir de massa lek ute tror ja.
ikväll blir de väl lugnt. fixa lite hemma kanske. dammsuga o vika tvätt *boring* men ett måste.
imorgon blir de ute hela dagen då janne ska hjälpa till o bygga lite. så då får teo o ja titta på.


i tisdag va ja o kollade på bebis oxå. ska in på onsdag på läkarbesök. sen dröjer de till maj då nästa besök på mvc blir. men de går fort. snart ligegr man väl där o ska pressa ut den lilla plutten =)

har inget intressant o skriva om just nu. finns annat o göra om dagarna men återkommer med uppdatering när de finns något o berätta =)

barnvagnstips


så har kan man oxå sitta o leka ;)
hittade teo här i lördagsmorse när ja höll på o klä på mig.



sitter o väntar på att teo ska vakna. sen ska vi laga mat. har tagit fram becon för o göra något med de till middag men vart sjukt sugen på makaroner o köttbullar med massor ketchup ;) *mums*
helst med mycket aromat men min mage vill inte inte ha de ;(
får hemska kramper då. o de vill ja INTE ha. hatar dem.


suttit o kollat runt lite på vagnar. vi hade bestämmt oss för vilken de skulel bli men kolalr runt lite på andra alternativ. vill ha de så billigt som möjligt. sen vill ja ha en tvillingvagn så ja kan gå iväg själv med båda barnen o inte bli fast hemma bara för att ja inte får med båda. vill helst ha en vagn där ja har båda barnen mot mig. men hittar ingen bra o för en billig peng.
några förslag?



onsdag

händer inte mycket just nu. teo sover o ja väntar på att han ska vakna så vi kan äta frukost. hade tänk att vi skulle va ute o leka idag men vilket väder har vi fått då?

så de får bli lugnt idag. plocka undan lite o vika tvätt skulle behövas.

på återseende

tisdag

liten ligger o sover. somnade när vi mös i sängen ;)

ska strax till mamma o äta mat o busa i mängder. janne kommer hem sent så då har vi något o göra.

bebis nr.2



bf 31 oktober 2010

snart dax

MARIA: vi sålde vagnen och bilbarnstolen när Teo växte ur de.

snart ska ja bege mig till Motala. kolla på bebis =)
nervös som satan. med Teo va ja inte ett dugg nervös men nu är ja jätte nervös.
dels för att kolal på bebis sen för att jag måste köra. hatar att köra bil o mest i stan. men någon gång måste ja lära mig tyvärr.

när ja kommer hem blir de dammsugning, undanplock av allt som ligger här o där. sen blir de förberedda maten o sen hämta plutten. blir säkert lek ute en stund innan han somnar. sen blir de matlagning o massa lek innan de är dax för nattetajm. pappa janne kommer hem sent ikväll så ingen pappamys innan läggdax =(

återkommer till kvällen

japp, till kvällen återkomemr ja med bilder o massa att berätta. om ja orkar o inte tiden springer iväg ;)

2 dagar sen sist

länge sen sist men har varken orken eller tiden just nu. vet inte va ja ska skriva om.

ihelgen blir de ev. norrköping med mamma o teo. janne måste fixa sin och min bil.


teo sover just nu o sen när han vaknar beger vi oss till mamma/mormor o leker lite.


uppdaterar igen när ja har något o berätta. men snart återkomemr ja. nästa vecka händer de massa grejer =)

bilder från helgen






















i söndags tog vi en familjetripp med bilen. med en man som va bakis o inte körduglig hade ja inget val. ja fik köra =(
hatar o köra i stan. skulle lämna frida på hennes jobb så genom Motala va ja tvungen o ta mig. lämnade frida o vi begav oss vidare. stannade till på netto o sen begav vi oss mot mjölby. kolla de lite o sen begav vi oss hemåt igen. stannade till på öb i skänninge o handlade lite. åkte förbi hemma hos mamma o lars fast mamma jobbade så va bara lars hemma. där vart de massa lek o god mat =)
hemma vid 8 tiden på kvällen. låter bilderna tala för va de vart för lek för teos del =)


Ja vet att han har uppkavlade ärmar på fleecetröjan men han hade lekt i vattnet med fiskarna som skulle få följa med oss hem. lät han hållas med vattnet då ja fick byta på honom senare.

tisdag

Svar till Evelina: tycker han va rätt söt som kärring ;) INte sista gången han är utkläd. komemr bli MÅNGA ggr till om teo tillåter vill säga =)

Imorse lämnades teo på förskolan. sen hem o plocka, tvätta, hänga den tvätten, dammsugit, fått både frukost  o lunch i magen, fixat i teos garderob, fotat massa kläder för utlägning på tradera. så lite har man hunnit med i dag =)
sen va ja till mamma oxå o lämnade massa papper som hon ska kopiera. skicka in allt till a-kassan i morgon o hopaps de komemr pengar snart.

imorgon blir de lämna plutten lite tidigare på förskolan. sen iväg o kolla arbete. sen på kvällen blir de möte i församlingshemmet. sen på torsdag börjar teo förskolan kl. 11 då ja ska till arbetsförmedlingen. så flyttar hans tid till em istället. på fredag blir de lugnt för o sen ev. bege mig till Norrköping med mamma på lördag.

Nästa vecka är de föräldramöte, läkarbesök o ultraljud inbokat. skönt o ha lite inplanerat än o bara sitta hemma. men samtidigt tråkigt o åka iväg.

ladda upp lite bilder kanske på helgens äventyr =)

bilder från påsken



teo hälsade på hos mormor o morfar med lite tulpaner =)



fick en godiskanin i utbyte=)
skulle haft denna klädsel på sig några dagar efter när vi skulle till jannes föräldrar men de fick inte teo för pappa.
pojkar skulle inte va utklädda tyckte han. men ja tyckte han va fin

återkommer imorgon

jua, de gör ja. återkommer i morgon med bilder o va som hänt dem senaste dagarna. ska lägga mig i sängen strax o njuta va lugnet.

deklarerat

nu är de gjort. deklarera precis för min o jannes del. bara o vänta på pengar nu då =)
blir lite mer i kassan men förvinner lika fort igen tyvärr. finns rätt mycket på huset som vi vill göra o sen ska en vagn o bilbarnstol införskaffas.

snart ska vi bege oss mot motala o sen vidare mot mjölby. JAG ska köra i motala idag. lämna av frida på jobbet o sen vidare till mjölby. ja som hatar o köra bil i stan=(


sitter ner =)

ÄNTLIGEN sitter ja ner på rumpan igen=)
stått i köket ett par timamr o fixat nu men roligt är de o hålla på.

snart kommer folket. har tydligen en här hemma som fyller år på Måndag.


imorgon blir de lugnt den mesta delen av dagen. ska till Mjölby en sväng o kolla så ja hittar inför Måndagen. hatar o inte veta vart ja ska när ja har en tid o passa.

lycka mig till inför Måndagen=)

lördag

redan lördag. dagarna går för fort ibland. redan hunnit me o plocka undan. i teos rum kunde man tro att bomben slagit ner. dammsugit oxå. de får räcka för nu. ska strax klä på mig några kläder. sitetr fortfarande i morgonrock. sen bege mig till affären o handla rödlök o sen vidare till macken o löämna tillbaka hm paket som ska skickas tillbaka.
lite róligt med hm när man handlar. ibland får man ta större o ibland mindre. köpte nya mysbyxor o tog lite större storlek för o kunna ha hela grav. o sen hatar ja när de sitter åt. men när ja provade dem va dem jättestora i midjan o 15 cm för långa i benen. likadnat med mammakjolen. va oxå för stor=(

nu måste ja vidare. kommer kanske in något senare.

inskrivning

idag kl. 13 va de dax för inskrivning. så den 30 oktober beräknas den lill* komma till världen. men kan ändras efetr ul. har tid den 20 april för de o ser redan fram emot de =)

den 21 maj ska ja på aurorasamtal o prata igenom förlossningen med Teo. sen blir de stora ul o sen rullar de på =)

ska strax bege mig mot sängen där mina pojkar redan ligger o kollar på tv. se vem som somnar först. ja eller teo gissar ja på. astrött är ja iallafall då ja vaknade TIDIGT i morse o kunde inte soman om.


snart dax för helg

torsdag idag. fredag imorgon o de betyder helg =)

ska strax bege mig till mamma. ringa ett samtal. sen hämta lilleman så blir de lite lek hos mamma.
ska svänga förbi macken kom ja på nu, fick ju paket från h&m igår =)

höres senare.

en blivande ficktjuv?


försöker ta pappas plånbok



sen vidare till nästa ficka där telefonen ligger =)


blir såå arg när de inte går som han vill eller när pappa säger nej. att han inte får va i fickorna.

onsdag

har tråkigt. inget o göra =(
lägga mig i sängen o kolla tv? åka till mamma o ringa ett samtal?
teo är på förskolan. hämta han senare. sen vet ja inte va vi ska hitta på för skoj

länge sedan

Innan jag vart gravid med Teo hade ja sjukt ont i magen till o från i ett par månader. Läs HÄR hur allt startade.
mycket prover o undersökningar vart de. sen vart ja gravid o undersökningarna kunde inte fortsätta. läkaren trodde att ja skulle bli av med smärtan efter en grav. då de oftast blir bättre med sån smärta efter en grav. mot slutet av grav. fick ja sjukt ont i magen. trodde ett tag att de va förlossningen som va på gång. men efter natten gick de över. sen föddes teo i februari o allt verkade bra med magen. fick ta tabletter några ggr i början när teo va liten. sen har ja inte haft ont i magen o behövt äta tabletter på länge. tills i Söndags. fick sååå ont i magen o stoppade i mig 2 tabletter.den ondaste smärtan släpper rätt fort men sen har ja småont o blir så himlans trött efter. la mig i sängen ett tag o vilade.
imorse fick ja stoppa i mig 2 tabletter till. fast nu gjorde ja de när ja började känna värken. i söndags tog ja dem när värken hade kommit.
usch va ja hatar detta med min mage. kan ju hoppas på att de försvinner helt efter denna grav. den smärtan ja får när ja får ont i magen är värre än värkarna när man födder barn.


har lämnat teo på förskolan i morse. sen hem o dammsugit. strax blir de att gå igenom lite papper o sen bege mig till mamma o ringa lite samtal. sen hämta plutten o vidare till borensberg.

har ni sett ute

här har de SNÖAT på morgonen. janne va hemma 2,30 o då va de ingen snö ute.
jävla snö=(

bilder från dagen

teo provar Nellies sparkcykel



åker bobby car



fikar på bulle och festis



provar sparkcykeln



hälsar på i lilla huset på gården



åkte iväg till syster med familj efter lunch. där vart de massa lek ute o sen lite påskmat innan avfärd hemåt. teo höll sig vaken HELA vägen hem. trodde ja aldrig att han skulle göra då han va jättetrött innan avfärd.

imorgon blir de lugnt på fm o på em blir de bort till jannes föräldrar.

söndag

redan söndag. snart slut på ledigheten. janne är ju ledig imorgon men sen börjar allvaret igen.
janne o teo sover o ja funderar på o ta en dusch o fixa till mig. sen fixa lite frukost till grabbarna. sen blir de väl o kolla hur grannen mår. om dem orkar sig upp ur sängen idag =)
sen bär de av till Norrköping till syter med familj. hälsa på mina pluttar lite o teo sina kusiner. blir lite mat o massa bus kan ja tänka mig.

om man skulle röra på sig kanske. så man kommer någon vart. magen börjar bli hungrig så kolla va som finns i kylskåpet kanske.


min plutt

tog fram billådan häromdagen. teo satt o lekte med dem ett bra tag. sist dem va framme skulle dem bara var i munnen. efter ett tag kom han ut i köket o skulle sitta i lådan =)





påskafton

vi hade inget o göra igår kväll men helt plötsligt va klockan 1.30
imorse ville teo upp 1.30 när vi la oss för o sova. va  jätteledsen o inget passade. provade me lite välling o han åt upp allt. kanske va hungrig? vi åt mat vid halv 7 så kanske va de. sen vaknade han kl. 5 o skulle upp. ja ville sova =)
vi somnade alla o vaknade runt 9 då teo tyckte vi skulle gå upp. drog bort mitt o jannes täcke så de va bara o gå upp å göra frukost.
prata lite med syster yster så blir nog en tripp ditt imorgon. sen gick vi ut lite utanför. janne o ja soppade under karporten o gjorde lite fint. sen satte janne upp 2 lykter på väggen.

lite bilder från fm ute







sen tog vi oss en promenad till affären o kiosken o köpte lite glass =)
teo somnade o sover fortfarande. ska bege mig till tvättstugan snart o hänga tvätt o sen till köket o fixa något o äta. nuddlar o broccoli tror ja.
imorgon blir de nog till syster med familj. o på måndag blir de bort till janens föräldrar. uppdatering komemr säkert inte förens till veckan igen.

Glad påsk till alla mina läsare


torsdag

hämtade teo halv 2. vi va ute lite när vi kom hem. satt i fjädrar i riset. sen vart teo jättearg att vi skulle gå in. men han somnade nästan direkt vi kom in. när han vaknar blir de ut igen o bort till grannarna o kolla va dem gör. leka lite.
sen när janne komemr blir de potatisklyftor o falsk fläskfile *mums*

blandade bilder på teo

under omöbleringen fick madrasserna flytta in i vardagsrummet. teo va inte sen efter o kolla va som hände. morbror kim lärde teo hur man hoppade på madrasserna =)

teo hittade en lapp på madrasserna. försöker pilla bort den.

min älskade plutt=)

en dag förra veckan efter hemkomst från förskolan. teo hittade dammsugaren=)

busar med morbror kim

mitt älsade barn<3



när teo fyllde 1 år fick han instrument. dem va inte så där jätteroliga till och börja med. men sen kom han på hur man gör med munspelet. o de får vi höra honom spela på OFTA=)

spelar för fullt

nu ska ja strax bege mig mot teos förskola o hämta honom. sen blirde nog o va ute ett tag då vi ska sätta fjädrar i riset. inte hunnit de idag.
efter ja lämnade teo i morse vart de undanplock i huset, dammsugning, skurning, plocka ur diskmaskinen, duscha, kolal igenom arbetsförmedlingens hemsida o nu har ja nyss ätit lunch. ta på sig ett par strumpor o äta ett öpple o sen är ja redo för promenaden (1min) till förskolan =)

tävlar


"Jag är med och tävlar om fina babyprodukter från apoteket hos Alicesmamma.blogg.se.
Var med och tävla HÄR du med!"



bilder från huset

Varning för många bilder =)

köket innan omöblering

köket

köket efter omöblering. matsalsbordet fick ta plats i köket.

även vitrinskåpet och skänken från matsalen fick ta plats i köket. de gamla köksbordet slängde vi upp till mamma och lars =)

vitrinskåpet som stod i köket förut fick ta plats i vardagsrummet. likaså teos tält fick ny plats. ska ut på altan bara vädret blir bättre.

sovrummet innan omöblering. lite dålig bild då den vart mörk

sovrummet

sovrummet

de nya sovrummet =)
där blomman och byrån står ska de byggas 2 garderober inom kort

här inne hade vi matsalsbordet förut som nu fick plats i köket.

kontoret fick en ny plats oxå. hade ett eget rum förut men de skulle janne ha till sitt rum.
när vi flyttade in i huset hade vi detta rum som vardagsrum. sen matsal o nu sovrum. va blir nästa?
ja är rätt nöjd som de är just nu men man vet aldrig.

teos gamla rum.

teos gamla rum.
nu är de inget i de rummet förutom lite grejer som bara står just nu. snart ska de bli bebisrum där igen =)
ska tömma förrådet på alla bebisgrejer som står efetr teo o ställa in i deta rum då vi ska fixa till förrådet lite.

teos nya rum. våran lille kille tycker de är jätteroligt o riva i mamams garderob o  efetrsom vi ingen garderob har i vårat nya sovrum än så har vi kvar våra kläder i teos rum. därav spändband mellan garderoberna.

teos nya rum

teos nya rum

de gamla kontoret. han inte ta kort innan janne började omöbleringen därav varför baren står i bakgrunden

jannes rum.


lite mörk bild. detta rum är inte klart än. lite färg på väggarna o matta på golvet men de tar vi när vi hinner.

matsalen. så här såg de ut innan vi fick vårat sovrum där inne. inte riktigt så stökigt me nhan inte ta kort på rummet innan janne började omöbleringen

gamla matsalen

han inte riktigt ta kort innan omöbleringen började men baren stod förut där mattorna ligger.


Skulle va roligt o se hur mina bloggläsare bor. lägg in lite bilder på eran blogg om hur ni bor o lämna en kommentar här så ja kan kolla in senare =)


1 April

Idag är de en ny månad =)
nu väntar vi bara på våren

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!