nu händer det grejer

har varit ute i lite mer än 2 timmar o fixat på framsidan av huset. tog lite bilder för o vissa er men de vart hur mörkt som helst så tar nya bilder imorgon.


nu ska ja borsta tänderna, plocka fram kläder till teo inför morgondagen o sen fixa min o teos väska tills morgondagen då de blir tidig morgon här.

natti

Kommentarer
Postat av: Malin, Alice & Lowes Mamma.

Hm jag har två olika, men dom "Ska" väl snitta i samma tror jag.. Men jag har två ärr..

2010-04-27 @ 22:02:17
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Linda Olsson

Hej! Jag ska svara så gott jag kan. :)

De får inte neka dig snitt om det inte finns medicinska grunder till det, alltså om det på nått sätt skulle vara farligt med en sån operation.

Ja, alltså det är ju ett par möten man måste gå på, men det jobbigaste va nog väntan innan jag fick beslutet. Även fast man vet att de inte får neka, så vet man ju aldrig hur mycket man måste bråka liksom för att få dem att förstå att man inte kommer ändra sig. Så stå på dig bara, och låt dem märka att det INTE går att övertala dig till vag. Märker dom att du KANSKE kan tänka dig vag. så kommer de inte ge sig. ;) Haha!

Vet inte om du menar förberedelserna innan op, men jag skriver det. När jag pratade med personalen på ViN dagen innan op så berättade jag att jag va rädd för katetern och ville ha den isatt efter att jag fått ryggbedövningen. Det va inga problem. :)

Sen på op. morgonen så fick jag dropp, plus att de gjorde ett så kallat bas-test för att kolla blodgrupp osv. Sen kom de in och frågade om jag va säker på att jag ville såtta i katetern nere på op. Men jag ändrade mig och gjorde det på rummet i stället. Kan säga att det kändes inte ett skit! :)

Sen va det bara att ligga och vänta på min tur.

Rullades till op. där jag fick vänta lite till, innan det va dags att rullas till slussen och där byta säng osv. Vål inne i op.salen fick jag ryggbedövningen och sen syre pga att blodtrycket kan sjunka av bedövningen. Sen va det bara att ligga där och vänta tills det va klart. ;)

Vet inte om du va vaken vid ditt snitt, isf vet du ju redan hur det funkar där inne. ;)



Hoppas du får som du vill, det är bara att du står på dig! :D

Kram

2010-04-28 @ 19:58:15
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0