V.2 med lchf

Detta inlägg kommer bli lite hoppigt då ja försöker sammanfatta veckan som gått i ett inlägg.
I söndags tog vi en spontan resa till Strängnes och hälsade på Jannes bror och familj. När vi åkte hemåt somnade de ena barnet som en gris. Den andra ville bara ha en korv på macken och äta. Janne lika så. Så då satt ja där i bilen och dem andra åt korv och jag tittade på. Stannade till på coop och köpte mig 2 grillade kyckling vingar och lite bea sås. Rekomenderar att INTE äta något kladigt i bilen. Va inte de lättaste att äta. Resulterade i en tröja full med droppat fett från kycklingen.
Sen hade ja lite babybel i väskan så mätt vart ja :)
När vi rest i bilen har vo OFTAST godis som resegott. Vet inte om det var den grillade kycklingen som trigade igång sötsuget för usch va sötsugen ja vart.
Likaså på Måndagen. Sötsugen till Max. Likaså när jag åt, vart inte mätt. Vad jag än åt så var ja hungrig.
 
I Tisdags va ja jättekonstig i kroppen. Trött, törstig, kissnödig HELA tiden, huvudvärk, hungrig, yr.

Onsdag: Ledig från jobbet. Passa på och ladda upp i kyl/frys med massa god mat. Till middag serverade ja köttfärslimpa som jag hade förberett i Tisdag. Sååå skönt och bara koka potatis och sen va maten klar. Torsdagen blir ett kortpass på jobbet och med en trött morsa och 2 trötta barn gäller det att ha planerat allt. Frukosten förberedde jag efter middagen så när man vaknar på morgonen kan vi bara klä oss och traska iväg till dagis och jobb. I och med att ja slutar 13 och barnen ska sedan hämtas blir kl massor innan man kommer och kan laga lunch så de förbereddes oxå, så jag bara kan värma när jag kommer hem.
 
Onsdagens frukost. Avocado, grekisk yoghurt, liite majonnäs och räkor *mums*

Torsdag: blodomloppet gick av stapeln. Hade med mig lite ägg och grönsaker så fick vi picknickkorg så tog skinka och vattnet så vart ja mätt. Drog i mig lite hallon och grädde när ja kom hem. Vet inte om de va de som gjorde att ja mådde illa hela natten. 
 
Fredag: hemma med en sjuk Teo. Så maten kan man planera lite bättre idag. Sitter just nu på altan och fixar med lite räkningar och har sug efter något att äta på. Jordnötter skulle inte vart fel =)

Helgen rulla på som vanligt. Jobb på lördagen och halva söndagen. Brände mig så pass när ja fixa frukost.
 
 

Filmjölkslimpa



snäll som man är slängde ja ihop en filmjölkslimpa under tiden potatisen kokade till middagen idag. Detta brödet är sååå gott men i och med att jag äter lchf får ja bara känna dess goda doft. Väntar nu bara på att det ska svalna så jag kan dela upp det och förhoppningsvis får en del frysas in om inte någon hinner äta upp det innan :)

V.1 med lchf

Har börjat om med lchf. Nu jävlar ska detta bli bra. Men med så bra resultat som denna vecka gett så blir ja mer taggat :)
-2,3 kg på vågen. Ändå va ja tvungen att trösta mina känslor i Tisdag och tog 8 rutor marabou choklad och en munk med choklad. ( mer om mina känslor i ett annat inlägg) 
Dock märker ja att äter ja frukost på morgonen bara för att äta så blir ja hungrig rätt snart. Annars är ja inte hungrig förens  runt 11-11:15.
I skrivande stund är vi på väg till Strängnes. Se hur de går med maten. Jag känner att det är jag som väljer att äta som jag gör och då ska inte folk köpa/göra extra för min skull. 

Lchf bröd



Bakade lchf bröd i Måndags. Sist ja gjorde dem gjorde ja dem mindre och högre så man kunde dela på dem. Nu gjorde ja dem mer breddare. Nästa gång ska ja försöka få dem bredda och lite högre än bilden. Så enkla att göra och tar bara 10 min i ugnen och 2 min att göra. Igår kväll gjorde ja en räkmacka med dessa bröd och så gott vart de. Helt klart en favorit.

Redo för sommaren

 
Nu är dessa på väg till mig. Redo för sommaren. Hoppas vi bara på att det blir någon sommar oxå. Ledig 5 veckor i sommar så det ska bli skönt. Inget planerat än men en del dagsturer blir de väl. Annars blir de bara att vara hemma och njuta av livet =)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!