1:a dagen på ``sommarlovet´´

jaa, idag har Thea gått på sommarlov. Hon går allmän förskola 15 timmar vilket innebär att hon är ledig från förskolan från 28/5 till 1/9
Idag är en sån dag då ja inte vet vad de är med henne. Allt är fel, vad man än gör så blir de bara fel.
Va på plantagen igår och köpte blommor ja satte vid ytterdörren och som vanligt missbedömde ja så behövde 2 blommor till. Så i morse när vi lämnat prinsen i skolan åkte vi mot Motala för att införskaffa blommor. Där fick hon ett av sina utbrott då hon ville ha alla blommor om hon fick välja. När ja plocka dem ja skulle ha fick hon ett utbrott igen för då va de fel färg.
Just nu i skrivande stund ligger hon i soffan... eller rättare sagt hoppar fram och tillbaka i soffan och ska ha ett speciellt gosedjur som ligger precis bredvid henne. Men bara härda ut och va glad. Baksidan av föräldraskapet. Livet är inte alltid en dans på rosor som förälder. Men just nu är de bara att hon vill bestämma men mamma är lika envis hon.
 
Så första dagen på våran ledighet började jättebra. Men i morgon är en ny dag med nya utmaningar och förhoppningsvis vaknar hon upp på bättre humör =)
 

Uttråkad till max

Jaa, precis som rubriken lyder är ja oerhört uttråkad. Gjorde mig iordning i morse för en tur till Linköping när ja lämnat barnen. Samtidigt som jag vill åka vill ja inte åka. Förstår inte varför ja har så svårt med vissa grejer. Åka till Linköping och kolla eller skulle jag ta Motala. Sen vart ja fundersam på om ja skulle möta upp mamma och följa med till Finspång eller om ja skulle slänga mig på soffan. Janne vill att ja är hemma och tar de lugnt. Vilar mig när ja ändå har chansen då han ser hur ont och jobbigt ja har de på kvällen. Men samtidigt vill han ju att ja ska komma ut också så ja inte blir nedstämt och uttråkad. Idag har ja ONT i ryggen som kommer och går. Väldigt tryck neråt så är väl lika bra att vila idag. Janne har inte tid att födda barn just nu då det är mycket på jobbet så är väl bäst att lyssna och ta de lugnt.



Ta de lugnt?

Ja, de va ju de där med att ta de lugnt. Är ju sååå svårt. Visst är de skönt att ligga i sängen och kolla på tv timme efter timme men är ju så tråkigt. Sugen på en tur till ikanohuset. Kanske i morgon eller på torsdag. Är ju skönt att åka ensam men samtidigt vill ja inte åka ensam. Vill ha sällskap samtidigt som ja vill ha sällskap så lite svårt de där. Men har alltid varit så att ja inte vill va ensam.  Men men så är de.
Den klassiska frukost bilden 😋
Sitter i soffan och funderar på va ja ska hitta på. Ska fixa till den nya kalendern. Är dax nu 1:a juni för en ny. 
Packa bb väskan och koka nappar, flaskor och amningspumpar är de sista som ska göras men lovat Thea att hon ska få hjälpa mig me de så de får väl bli på fredag eller nästa vecka. 
Hade hoppats att snitt datumet skulle komma denna vecka oxå. Fast är ju ett par dagar kvar av veckan men skulle till jobbet och "sälja" lite semesterdagar och då är de enklare och går snabbare utan barnen när man ska sitta vid datorn.

Ne, dricka klart teet innan de blir för kallt och sen se va ja ska sysselsätta mig med.


Måndag, ny vecka med nya utmaningar


Ja, då va de ny vecka igen. Herregud va fort de går. Även sista veckan i Maj månad också. Om en vecka går vi in i Juni. Helt sjukt hur fort de går. Hinner ju knappt med.
I morse vart ja väckt av en dotter kl. 5 som klagade på huvudvärk. Tänkte inte mer på de. Klaga på lite magont men dock ingen feber fast hon kändes så varm. Vid 7 Mådde hon jätteilla klagade hon på men funderar om de va pga huvudvärken. En annan kan få så också i bland så är väl inte konstigt om hon också kan få de. Frukost med macka och yoghurt har gått ner. Även 2 mackor och yoghurt för en stund sen gick också ner. Denna unge skulle kunna leva på macka och yoghurt om hon fick :)
 
Så i morse vid 7 bädda vi ner oss i soffan med lite gofrukost och barntv. Ligger fortfarande på soffan med pyjamas på oss och har de bra. Precis betalat lite räkningar och skrivit nota. Se om man ska ta en sväng till Motala ikväll när gubben kommer hem och handla lite.
Skulle vart hos folktandvården i morse men tycker inte om att lämna bort mina små hjärtan när dem inte mår bra. Så fick omboka tiden. Fick tid 1 vecka innan beräknad förlossning så får se om vi hinner med tiden eller inte.
 
I helgen styrde vi bilen mot Strängnäs. Hälsade på Jannes bror med familj. Thea lekte med kusinen så bådas krafter va nog helt slut när kvällen kom. Thea somnade i bilen innan vi ens rullat ur Strängnäs =)
De fick bli sista resan innan bebis kommer. Har 34 dagar kvar till beräknad nedkomst. Onda sammandragningar, ont i rygg, bäcken och order om vila så orkar ja inte så mycket. Men snart är bebis här så är väl bara att stå ut. Lääängtar så efter att bli av med magen och få min kropp tillbaka. Men när magen väl är borta kommer man säkert sakna den. Brukar va så.

Annars denna vecka så blir de lugnt. Thea går sista veckan i förskolan innan sommaruppehållet. På lördag är de Tjällmo marken så den ska man väl tvinga sig igenom.

Envis från början :)

Natten mellan Onsdag och Torsdag vakna ja vid 02 tiden av att de gjorde ont i magen som drog ut i ryggen. Magen va hård som en fotboll. Klev upp och la mig i soffan så resten kunde få sova. 
Men sova gick inte. De där onda fortsatta. Va även väldigt illamående, frös, yr, konstig i kroppen och liiiite feber.

Vankade av och an i ca 3 timmar. Va så pass onda "värkar" att ja fick andas mig igenom dem. Tog alvedon och en dusch. Standard "att göra" om man ringer förlossningen.
Men inget hjälpte. Väckte Janne och förklara läget men lät han sova. 
Men till slut klinga smärtan av men resten va kvar. Va väldigt öm i magen och små ont men kröp ner i sängen och efter lite om och men lyckades ja somna en stund. 
På morgonen hade ja fortfarande ont i magen och de fortsatte fram på fm.
Magen sjönk massor under natten så ett samtal till bm blev de. 
Man känner sig ur fjantig som ringer för lite smärta. Men de va samtidigt en order från bm i Tisdags.
Fick en akuttid då bebis inte gjort sig till känna sen 04.
Men allt såg fint ut ned bebis men nästa gång va ja tvungen att tinga förlossningen så inte tappen börjar bli påverkad. Dem vill gärna att han stannar någon vecka till i alla fall. Men order om att knapra alvedon och vila, vila och åter vila. Smärtan drar igång så fort ja gör något och magen blir en stenhård boll. Dax att dra ner på tempot och lyssna på kroppen. Men de är ju såå svårt. Är ju van att göra de mesta själv och sen med 2 hjärtan till är de inte de lättaste. Men samtidigt är barnen jätte duktiga. Säger ja att ja har ont och kan/orkar inte så hjälper dem mig. Är ju inte de lättaste att inta rygglägge med dem små hemma, även fast dem mest är ute och leker vill ja ändå ha ett öga på dem.
Smärtan fortsatte dock under fm i går. Men under kontrollerbar gräns. 

En sista resa är inplanerad i helgen innan vilden kommer och ett tag tänkte vi ställa in men vi åker. Finns ju sjukhus på vägen om de är så men samtidigt är de skönt att vara hemma i sitt om man inte mår helt hundra. Så om 3-4 timmar planerar vi att åka men just nu ligger ja på soffan med små ont i magen, illamående till tusen och en vilding som lever rövare :)
Detta illamående tar knäcken på mig. Aldrig mått illa med dem andra två. Men denna gång....fy faaan. Trött på't nu men snart är han här ;)
Sen klagar ja väl på att ja saknar magen och att få vara gravid.....aldrig är man nöjd hehe






Skrämmer livet av sin mamma

Igår hade jag tid för v.35 besöket hos barnmorskan. Sista besöket hos Gunilla innan hon slutar. Så dem 2 sista besöken blir hos en annan bm men de ska väl gå.
Igår såg allt bra ut tills de var dags för att kolla hjärtljuden. Bebis har varit väldigt lugn ett par veckor och den var väldigt stressad i magen. Så efter en timme hos bm fick jag komma tillbaka för att kolla hjärtljuden igen på en ctg kurva. Så där fick jag ligga i ca 20 min. Först var han väldigt stressad men sen gick de ner i normalt läge igen så då kunde man koppla av. Så en färd till förlossningen slapp vi som tur var.
Inget datum hade kommit in heller för när bebis ska ``ploppa´´ ut så vart lite besviken. Men de kommer väl. Janne har på känn att läkaren inte skickat remissen än bara för att jävlas då de blivit som de blivit på våra läkarsamtal. Han tror att de blir som med Thea, att förlossningen hinner sätta igång innan allt är klart. Med Thea vart jag beviljad snitt men innan alla papper blev klara så är hon född. Så vi får väl se hur de blir.
 
Sa till Janne för någon vecka sen att det är dags att lägga kisskydd i sängen. Har en konstig känsla i kroppen att vattnet kommer gå innan utsatt tid. Den känslan har jag inte haft med dem andra två. Så vi får väl se. Igår kväll hade jag några ordentliga förvärkar som strålade ut i ryggen med lite smärta. Men Janne tycker bara jag är larvig när jag talar om vad jag känner så för de mesta säger jag inget till honom. Idag har jag ett väldigt tryck neråt, just nu med sammandragningar som gör magen hård som en fotboll. Men då har jag tvättat en maskin och dammsugit huset i morse innan jag gick till och från skolan och förskolan för att lämna barnen. Kanske dags att packa bebisväskan och dem andras väska. Man vet ju aldrig. Den som väntar på något gott........;)

Något rätt som förälder

Jaaaa, något rätt som förälder måste man väl ha gjort när man vaknar upp till sånt här på morgonen. När Janne klev ur sängen för att  åka till jobbet i morse var Teo snabb att ta hans plats i sängen. Barnkanalen sattes på och när Janne kom från badrummet låg våra små hjärtan tillsammans och tittade på tv. Då blir mamma hjärtat helt varmt av kärlek. Även fast ni bråkar med varandra och även kan reta eran mamma till vansinne (rent ut sagt) så ger ni ändå så mycket kärlek till varandra och även till era föräldrar. Ibland när ni bråkar och retar gallfeber på eran mamma önskar ja ibland att någon kom och hämta er, men samtidigt skulle ja inte ge bort er för något i värden. Men mamma/pappa livet är inte alltid en dans på rosor som så många verkar tro och de skrivs om. De skrivs väldigt lite om de negativa som finns i alla familjer. Man får oftast bara höra om allt som är bra. Men i våran familj finns de bra och dåliga stunder. Men de måste de finnas.
 
 
Ibland när dem bråkar och INTE lyssnar för 5 öre så undrar man, i alla falla jag vad man gjort/gör för fel. För vad man än säger eller gör så gör ni precis mottsatsen. Ibland eller just nu i en period har ni varit förjävliga (rent ut sagt).
Så fort dem sett varandra har dem spottat, slagits, dragit i kläder och håret, kallat varandra för både de ena och andra, sagt och gjort grejer mot Janne och mig. Ibland blir man helt fundersam vart våra barn tagit vägen. Ibland när man kommer för att hämta Teo i skolan har man fått heta både de ena och de andra och han skiter i allt och bara är rent ut sagt ett monster. Dryg och uppkäftig som bara den. Men samtidigt är de väl en fas dem ska gå igenom. Men som mamma och stå på sidan om och försöka tala om vad som är  rätt och fel och man bara får ``skit´´ kastat på sig tillbaka, de är inte lätt. Thea har haft en period då bara pappa duger. Visst har hon de fortfarande men inte i samma mängd. På morgonen när hon vaknar är hon jättegullig, Janne går till jobbet och barnet blir ett monster. Gör precis mottsatsen mot vad jag säger. Kommer till förskolan och hon blir såååå trevlig och glad. Hämtar henne efter 5 timmar och hon blir ett monster mot mig. Sen kör hon sin still med gap, skrik, dryg, uppkäftig, gör allt i mottsatts till vad jag säger tills Janne kliver innanför dörren. Då blir hon som ett litet lamm. Teo han bara skriker, slår och gapar på mig. Kör med sin  dryga attityd mot mig och struntar fullkomligt i vad jag säger. Så fort han ser sin syster så slåss han. Försökt att prata med honom flera ggr för att se om det är något vi kan hjälpa honom med, om det är något en annan gör som han tycker är fel. Men de är som att prata med en väg.
Som mamma ska man då stå på sidan om allt detta och försöka göra rätt och fel i situationen. Till råga på detta så växer en ny familjemedlem och mina krafter är inte som förut.
Det har varit ett rent helvete rent ut sagt. Dem har verkligen lyckats att trycka ner sin mamma och jag har känt mig sååå värdelös.
 
När vi väntade Thea så var Teo bara året. Kommer i håg det så väl, hur han ``handskades´´ med livet. De var precis samma sak då. Jag vart knäckt av hur han var.
Samma sak nu kan jag känna.  Båda barnen känner på sig att jag är trött och inte har samma ork och lust som jag haft. Dem känner ju på sig att det är en stor förändring på väg. Men för ca 14 dagar sen från ingenstans vändes livet upp och ner.
Nu är dem hur gulliga som helst mot varandra och även mot mig och Janne. Visst bråkar dem. De gör syskon. Men inte alls som förut. Nu kan man göra saker tillsammans utan att vi ska bli ovänner. Så något rätt som förälder har man väl gjort. Kan man ju hoppas i alla fall.
 

Status just nu :/

Ligger här i sängen för mig själv. Barnen ligger i soffan. Den ena kollar på Barbie film och den andra kollar you tube klipp. 
Den ena är jättehostig och den andra känns oxå ur balans så får se vart detta leder :/
Själv hoppas ja att 5 min i sängen ska ge mig kraften tillbaka. Vart helt snurrig. Huvudvärk, yrsel, trött, känner hur pulsen slår igenom kroppen snart och andningen är snabb. Men snart kommer förhoppningsvis gubben hem och "tar över" 😊
Skulle bara balansera om däcken på bilen får vi se om de blir bättre. Ska tillbaka till Asklings  i Motala i morgon IGEN. 4:de gången gillt? 



ny vecka med nya möjligheter

Då var det Måndag igen. Veckorna och dagarna springer iväg. Ytterligare en ny vecka av bebis är gjord. Nu är de verkligen nedräkning. Inte lång tid kvar alls nu. 41 dagar enligt kalendern till beräknad nedkomst men han kommer ju tidigare så snart är han här =)

Teo är i skolan och Thea är ledig från förskolan. Så hon och jag passade på att ta en sväng till mamma/mormor och spendera ett par timmar.
Dock ska vi snart bege oss hemåt och hämta vårat stora hjärta. Se vad vi ska hitta på för roligt på em.
Tråkigt väder ute idag så inge roligt alls.
 
Annars blir resten av veckan någorlunda lugn. I morgon är de dax för bm igen. Sista besöket till denna bm, sen går hon i pension. Så får en ny dem sista besöken. 
På onsdag ska vi till kyrkan för avslutning av barngruppen och på lördag bär de av till strängnes. Om de mot förmodan inget händer på bebifnten. Har en konstig känsla i kroppen att de inte dröjer länge till innan bebis kommer och de har ja inte haft med dem andra barnen så vi får väl se vart och hur de sar. När man väntar på något gott......
bara han inte kommer den 10 eller 30 är ja glad.
 

gårdagen

igår tog barnen sovmorgon till 8.....när hände de sist liksom?
Teo kom in i vårat sovrum kl 8 ville ha hjälp. Thea vaknade strax därefter med hjälp av Teo.
Jag tog barnen och begav mig till barngympan medans pappan fick fixa avloppet i duschen =)
väl hemma vart de frukost och sen begav vi oss mot Borensberg och lite filmhyrning. Barnen valde varsin film som dem satt och kollade på i vardagsrummet medans jag fixade middagen. kött i lergryta med kokt potatis och sås på spadet från köttet. Blev även rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt.
Lite tvätt vart tvättat och inlagt i garderoberna. Avslutade dagen med en sväng till mormor och morfar för att säga hej efter deras helg i ullared.

Väl hemma igen somnade dem små och vi andra satt oss i soffan och kollade på en film.
Denna helg har vi verkligen tagit vara på tiden tillsammans och myst massor. Även fått mycket gjort på hemma plan.

Bullbak

Startade dagen med att dra igång assistenten. Bullbak stod på schemat. Mamma med ont i ryggen efter x antal bullar men barnen är nöjda så då är mamma oxå nöjd. Glada barn är glad mamma.
Dax att resa på arslet och se om man kan packa dem i påsar och lägga i frysen innan mannen och barnen ätit upp alla :)




Barnen startade In morgon i solstolen på baksidan ätandes varsin macka :)



Dagen

Långhelgens andra dag tillsammans. Efter Mysfrukost på altan, tandborstning, påklädning begav vi oss mot en bondgård och kollade när de va koutsläpp. Va riktigt roligt att se.
Därefter begav vi oss mot hjortkvarn för lite glass. 
Till Theas lycka hade dem en frost glass :)

Sen bar de av hemåt där vi mest tagit de lugnt. Barnen har varit ute hela dagen och lekt med kompisar. Så nu sover dem som små änglar och jag ska göra dem sällskap. 

Gårdagen


Gårdagen var lugn. Mysfrukost hela familjen då vi tagit långhelg tillsammans.
Sen bar de iväg till maxi gör lite mathandling. Maxi hade lite jippo utanför så barnen åkte rutschkana som va uppblåsbar, mjölka kon, måla, smaka mat, kasta ärtpåse, sparka boll. Så dem va helnöjda. 
Väl hemma fixa Teo och Janne till morfars gräsmatta. 
Själv tog ha en promenad runt gräset x antal varv. Passa på och röra på fläsket hehe
Sen bar de hem och klippa vårat och grannens gräs som vi avslutade med grillat.
Sen somna vi ovaggade allihop efter tandborstning och duschning.


Sockerchock till bebis


Detta vart dagens frukost. Bebis fick väl en ordentlig socker kick där inne :)
Vakna 02 inatt och kunde fasen inte somna om. Vid 05 hade ja tanken på att kliva upp och äta frukost. Mysa till de framför tv i vardagsrummet. 
Kan ju inte säga att ja låg och vred och vände på mig utan låg mest still och kolla tv. Så sjukt ont i höger höft och rygg i natt. Har ju fått sova dem sista nätterna rätt ok så ska väl inte klaga igentligen. Men vill bara att han kommer ut nu. Sååå trött på att vara gravid. 

Måndag och ny vecka


Så här börjar Thea och ja våran Måndag.
Teo är lämnad i skolan och papper är iväg skickat på jobbet.
Har precis avnjutit en frukost i soffan tillsammans och nu kollar vi på frost. Thea älskar den filmen💕
Går även in i ny vecka med lillebror. 48 dagar kvar så nedräkningen är igång. Denna månad är inbokad med massor grejor så tiden lär väl bara springa förbi.
Är med blandade känslor inför lillebrors nedkomst. Längtar efter den lille så hela kroppen går sönder snart. Även Thea väntar och väntar hör hemma. Fick hon bestämma skulle han redan va hos oss. Men samtidigt känner ja mig livrädd. En liten människa att ta hand om igen. 
Försöker passa på och njuta av magen och graviditeten men samtidigt har ja sån ångest över att min kropp ser ut som den gör. Trivs inte alls som ja ser ut just nu. Vet ju att ja kommer sakna magen och sparkarna när han väl är ute men just nu är de bara skit rent ut sagt. Upp och kissa 25 ggr per natt, ont satan i fogarna, magen är i vägen va man än gör, allt känns och är jobbigt just nu :(

Söndag

Morgonen började med teomys i soffan. Jag liggandes under täcket och han spelandes med tv-spel. 
Snabb familjefrukost för att sen inse att kl går alldeles för fort.
På med kläder och tandborstning så va vi sen redo för dagen. 
Thea hade gympa mellan 10-11, sen begav vi oss mot Linköping. Teo skulle få handla lite kläder till skolavslutningen. Byxor och tröjor kom han ut med från affären men va de blev för något är en bra fråga. De va Teo och pappa som titta och valde. Thea hitta en rosa klänning som hon skulle ha. Den va perfekt att snurra med så den ville hon ha :)
Vidare till skopunkten där nya skor till Teo stod på schemat. Han valde 3 par och thea 1 par. Ett par skulle va till skolavslutningen och resten som hemmaslog sa han. Så de blev säkert riktigt bra :)
Sen va min kropp mer än slut. Hade velat ta en runda på Cubus, Åhléns, hm, men de får väl bli en dag när barnen är på skola/dagis eller hemma med pappan. 
Väl hemma blev de mat. Rester från i går. Sååå skönt att bara värma på. Slippa laga mat :)

Med onda fogar, en rygg som gjort sitt  och ont i magen blev de en dusch och värktabletter. Skrubb och smörj av fötter så dem håller sig fina. 
Hade mer än gärna lagt mig för att vila/sova då men de blev städning av dem smås rum.
Så nu ligger ja i sängen, 5 timmar senare och har sååå ont i kroppen och hur pig som helst. Kan verkligen inte sova :(

Nyslipade, smörjda fötter. 

Uppdatering på bökande bebis

Fick en akut tid till bm i Torsdags då ja mått mindre bra ett tag. Yr, svimfärdig, illamående, minskade foster rörelser,  feber till och från, trött men allt såg bra ut. Lite socker i urinen men ändå ok nivå. Han hade även vänt på sig så bm trodde att de va de han kunde styrt med häromkvällen när ja vart så konstig. 

Lördag

Efter en hel dag ute i de underbara vädret har ja nu slagit mig ner i soffan nyduschad med en clementin och värktabletter. 
Se om ja orkar göra en snabb mugg kladdkaka till tv sen. Vart grymt sugen på de. 
Grillen stod för maten idag. Grekisk sallad, bea och grillat kött så lite matkoma i soffan 


Man har ju haft sämre dagar om man säger så. Näsan fick rejält med färg på sig idag :)

Bökande bebis

Ikväll vet ja inte vad bebis haft för sig. Satt i soffan och kollade på Teo när han spela tv spel. Helt plötsligt blir ja trött och lägger mig ner. All kraft försvinner i kroppen och ja bara ligger där och orkar inget. Får myrkryp i benen och svettas som bara den. Får jätteont i magen och upp i mellangärdet. Ont hela tiden med en pulserande smärta. Illamående till tusen och magen är stenhård. Kommer och går som "värkar" som stråla ut i ryggen men sitter för högt upp för att va värkar tycker ja.
Tar mig ur soffan och får ett blodtrycksfall. Janne trodde ja slog i bordet och satt därav kvar i soffan. Tar mig stapplande till badrummet och vidare till sovrummet där paniken börjar komma. Försöker tänka på andningen men så fort ja tog en indragning drogs hela magen in i andningen.
Janne kom in i sovrummet och kollar läget och lägger handen på magen. Precis när han lägger handen mot magen går de som en ond stråle genom kroppen. Känns som någon drar åt lungorna och ja får ingen luft.
Försöker ändra läge i hopp om att prinsen kanske lagt sig konstigt bara men smärtan, illamåendet och smärtan försvinner inte.
Efter ett tag är magen mjuk igen och smärtan borta. Känner inget. Hur konstigt som helst. Prinsen visar att ha rör sig där inne så allt verkar ok.

I morgon har ja fått en akut tid på mvc då j känt mig trött, yr, svimfärdig, illamående, huvudvärk av satan och en j***a klåda på magen som rör sig mot ryggen. 

Vill ha ett slut på detta nu :(

Ja, nu vill ja bara att de ska va dax för den lille att komma ut. Kommer säkert ångra mig sen och längta efter magen ;)

Idag har ja inre känt några rörelser. Inte under natten heller. Inga hjärtljud hitta ja heller och efter en rådfrågande med Janne va de bara att ringa om ja ville men sim vanligt drar man sug för de 
Haft extrem huvudvärk idag.
Känt mig konstig idag. 

Libero

Hämtat Liberos gratis Box ikväll :)




Bebiskläder


Idag låg de ett paket till bebis i lådan. Är ju så svårt att låta bli att inte köpa något. :)
Tyvärr vart de tillbaka skickat igen då byxorn var i storlek 62 och resten i 56
Dock är nya paketet på väg hem redan. Så ska de bara tvättas. Sen kan bb väskan packas. Även barnens väskor måste packas.
Spännande och se hur länge prinsen stannar i magen. Är ju så himlans nojig igentligen fast ja helst inte visar de. Mycket huvudvärk på sista tiden.
Hade de igår, + trött, yr, illamående, kraftiga sammandragningar som strålar ut i ryggen.  Rädd att få havandeskapsförgiftning igen. Hade de me Teo. Dock ligger blodtrycket bra. 3 ggr har ja haft minskade fosterrörelser. Men har kunnat lyssna på hjärtljuden men igår hitta ja dem inte. Men igår kväll kom han igång och bökade igen och även gjort nu på morgonen. 


Lördag kväll

Ja, då va vi inne i Maj månad. Lördag kväll och pappan i huset har vi fått ha hemma en extra dag denna helg. Saaben hämta vi hem i Torsdags. Så nu är man fri igen. Även fast vi kunnat låna en bil så gillar ja inte att köra någon annans bil och de blir mest svängar som ja måste åka. Vill inte sitta och nöjes åka. 
Sen vart de grillat när vi kom från stan.
Barnen lekte fram till 20 då somna Teo.
Thea lekte fram till 22 sen somna hon.
Vart kött, champinjoner, bea, färskpotatis, majskolv, baconlindad sparris, korv och korvbröd, sallad så hungriga behövde vi inte va. Gjorde en päronpaj till efterrätt som gick hem.  
Annars har de varit en lugn helg. 
Sitter just nu i soffan och kollar tv. Massa sammandragningar som drar sig bak i ryggen som gör ont :(

Mitt nya sug


Detta är mitt nya sug. Är ju sååå gott med massa olika frukter. Thea sitter i soffan mot Jannes arm och somnar nör som. Då ska ja skiva upp lite äpple, päron, melon och apelsin. *mums*



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!