Torsdag kväll

 jaaaa, dessa rubriker hela tiden. Vet knappt va ja ska skriva där så blir en tråkig som veckans dag.
 
Idag har grannen släpat med mig till Borensbergs och skaffat träningskort. Så nu ska denna mamman få tillbaka sin kropp. Några kg att gå ner och sen snygga till kroppen lite. Bli av med "mammamagen" skulle vara skönt. Kommer säkert tappa tålamodet efter ett tag men nu jäklar ska ja klara detta.
 
Även köpt mig ett par nya skor. Pratat om de länge att jag behöver nya promenadskor så nu vart de äntligen ett par. Behöver ju ett par när ja tränar så köper nya promenadskor så kan ja slita på dem andra på gymet. 
 
Dessa ska jag promenera i så fort de blir bättre väder ute. Har ju ett mål och de målet ska ja fasen nå. Nu ska kroppen och psyket få må bra en gång för alla.
 
Shoppat lite på lager157 till Teo och Janne. Ett par skor och strumpor till gubben och strumpor, byxa, tröja,          t-shirt och keps till sonen. Jag fick strumpor vilket ekar tomt av i lådan. 
 
Måste även beställa 7-års tårta till Teo. Fyller ju år snart ;)
 
neee, nu ska ja mysa med gubben framför tv. Passa på medansvar barnen sover. Snart sängar för mig oxå. Helgen består av jobb. På måndag mellan två jobbpass blir det ett besök i skolan. Tjällmo skola fyller 90 år så de måste vi gå ditt och kolla. Sen blir de nog gymmet tisdag, onsdag och torsdag. Sen blir de ett pass på "kvällan" på fredag. Sen ledig helg ;) vilket jag funderar på om Teo och jag ska hitta på något. Eller om Janne vill göra något med honom.

choklad

i kylen här hemma finns det många olika goda mörka choklader. Älskar mörk choklad och skulle kunna äta massor. Dem senaste gångerna när jag ätit choklad har ja fått fruktansvärt ont i magen så jag funderar på om det kan vara chokladen jag får ont av.
I Fredags gjorde jag en underbart god kladdkaka ( lchf) som jag skulle kunna äta hur mycket som helst från. I Lördags fick jag fruktansvärda onda smärtor i magen och funderade då på om det kunde varit chokladen då de är de enda jag ätit som skiljer sig från det vanliga.
 
När vi kom från Linköping i Lördags var jag vrååååål hungrig så medans varorna packades in åt man det man kom över. Då stod kladdakakan väldigt nära intill. Så det som var kvar i formen delade thea och jag på. Herregud vad ont i magen jag fick sen.

Lördag kväll

Jaaa, denna skål har jag står framför mig. Skulle mer än gärna stoppa handen där i och äta upp allt. Men ja ska stå emot frestelsen. Svårt men de ska gå. 
 
 
Istället ska ja gotta mig med detta. Brieost, ölkorv och olika skinkor. 
 

Inget intressant

Jaaa, precis om rubriken lyder så har jag inget intressant att skriva om ändå. Barnen sover och hoppas dem gör de tills i morgon. Då ska lilltjejen till förskolan. Vi andra bäddar ner oss i vardagsrummet och ser på tv. Middagen är redan förberedd så de behöver ja inte tänka på i morgon. De är om jag ska spendera tid i tvättstugan om jag orkar. Finns MASSOR att vika och lägga i garderoberna men de är ju sååå tråkigt. Men ett ont måste tyvärr. 
 
Idag har vi inte gjort ett dugg. Spenderat halva dagen i vardagsrummet och halva hos mamma/mormor. Fixat middagen och läst läxa med Teo. Avslutade kvällen med ett parti Uno med grannen. Jannes kostym kom idag oxå till bröllopet i Maj så den har han provat. Så nu kan vi checka av de från listan. Klänning och smink till mig är klart. Bara skor, väska och kofta som ska införskaffas. Till Janne ska vi hitta ett par skor. Sen är vi redo för en helg bara vi två som ska spenderas på ett hotell i Strängnäs. Ska få medverka när jannes bror ska gifta sig. Så de ska bli riktigt roligt. De ser jag fram emot massor. Tur vi har värdens bästa mormor och morfar som ställer upp och tar barnen. Den helgen ska jag verkligen njuta och ladda batterierna till Max. Fick de sista rummet med badkar så de ska ja njuta av oxå. 
 
Vi har lite att göra i år.
först ut nu är våran första bebis som ska fylla 7 år. Herregud, redan 7 år. Vet inte vart livet försvann med dem åren. Fixa tårta och något paket till dess. Har redan köpt 4 paket som väntar på att bli inslagna men är ju så roligt att handla till barnen så de blir nog ett par stycken till ☺️
 
Sen har vi bröllopet, Ted fyller 1 år, jag fyller 30 😁, thea ska börja förskoleklass Och där undrar man oxå vart tiden tagit vägen Igentligen. Måste ta oss en ordentlig funderare på hur länge jag ska vara mammaledig. Bara tanken på att min lilla bebis ska börja förskolan gör så jag mår dåligt. Tänk om man alltid kunde få vara hemma med barnen. 
Även en 40 årsdag och en 50 årsdag ska vi hinna med. Thea ska fylla 6 år oxå. Sen är de väl bara börja planera för julen igen. 
 
ja ja, de va lite kvälls tankar som jag satt inne med just nu, nu blir de kolla runt lite på nätet. Ska kolla in lager 157 efter lite kläder till Teo 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!