Usch fy bläää

Just nu är livet piss känns de som. Ont i magen, ryggen, varenda liten led i kroppen, fryser, känner mig febrig, illamående och spyfärdig, trött, ont av foglossning, gråtfärdig hela tiden men kämpar med tårarna 24/7 för att dem inte ska lämna kroppen. 
Igår låg ja på en madrass hela dagen och vila/sov. Gjorde ett uppehåll på 2 timmar då Janne fick köpa sig extraljus till bilen men oj va jobbigt de är att köra/sitta bredvid i bilen. Sen vart de liggläge igen.
Va upp en halvtimme och vek lite tvätt, starta tvättmaskin och åt Littmark. Sen tillbaka till madrassen. Det är va ja orkar just nu.
Lämna Teo på skolan i morse och nu är ja liggandes i sängen :/
Snart dax att hämta prinsen igen. 


Utsparkat ut sängen IGEN

Ja, då ligger man här igen på soffan efter 2 timmars sömn. Ligga 4 st i en dubbelsäng är TRÅNGT. Ryggen värken satan och de blir ju inte bättre av att "sova" på soffan. Huvudvärk från hell oxå  Men men.bara försöka va glad. Huvudsaken dem små sover. Vilket den stora INTE gör. Hostar något grymt just nu. Men snart är dem julledigt. 




Får spelet snart :(

Skurhinken står på toaletten, dammsugaren tar plats i hallen, barnens rum ser ut att bomben slagit ner, i hallen står en hylla med kläder i + en hylla till med grejer i som ja inte vet vart jag ska göra av, i köket ligger 5 packet med golv + en jävla massa sladdar och grejer, i hallen står 2 kartonger son ska byggas ihop till en garderob, i tvättstugan svämmar de över med tvätt att vika och lägga på sina platser, Theas nya rum är upp och ner, ja mår illa och huvudvärk dagligen. Tröttheten ska vi inte tala om. Behöver jag säga att jag bryter ihop på allt snart 😥

Välkommen 1 December

Helt otroligt att vi redan är inne i December månad. Snart dags för nytt år också. Blir ett spännande år. Mycket som ska hända :)
Teo var uppe redan vid 4 i morse och kollade på sin chokladkalender. Väckte sin lilla mamma och undra om han fick öppna den. *gullungen* ;)

Annars är det lugnt här idag. Thea och jag ligger/sitter i sängen och kollar på Barnkanalen. Hon vägrade gå till dagis i morse. Vad fasen ska jag göra??? 
Hon som alltid har trivts där och velat gå ditt på sina lediga dagar och även på helger. Nu dem senaste gångerna har det vara tvär nej. Har blivit jätteledsen där och bara vill hem.
Teo, han trivs som fisken i vattnet. Han är helt inställd på att få börja i första klass med kompisarna efter sommaren. Så mamman med dåligt samvete är framme:/
Ska man låta honom gå 1 år till i förskoleklass och komma med sina jämnåriga kamrater eller ska man låta honom följa med sina klasskamrater som han vill.......

Mamman i familjen är på väg ner i "träsket" igen. Vill bara att de ska bli vår så allt detta är över och jag förhoppningsvis ska få njuta av min familj. Livet är inte roligt just nu och ångesten kommer sakta krypandes. 
Vill aldrig mer bli gravid efter detta som jag känner just nu. För fy fasen va jobbigt det är. Känner mig fett och ful, inga kläder passar längre och allt känns bara så tajt och instängt. Aldrig mått så här dåligt dem andra 2 gångerna. 

Thea sitter i sängen och pärlar för tillfället. Dags att få ordning i sovrummet och även på oss. Vc väntar i eftermiddag:/





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!