Kolhydrater

Som ja skrivit förut äter ja enligt lchf men denna vecka har kroppen SKRIKIT efter kolhydrater. Ätit både chips, godis, bröd och igår kväll vart de en pizza :( 
Nästa vecka blir de nya tag. 2 kg kvar innan mitt mål. Mitt mål har alltid varit vikten ja hade när ja skrev in mig på mvc när ja vänta Teo. Sen måste ja ner ytterligare 6-7 kg för att få en operation. Ditt ska ja för eller senare. Men just nu är ja på gipsväg :)

Theas dag

I Tisdags va de ju Theas dag. Morgonen började med packetöppning och sång. Pappan i huset gick till jobbet och vi andra fixade oss inför dagen. Teo lämnades i skolan och vi andra åkte hem och fixade inför kvällen. Kokade ägg, skar citron tomat gurka och la upp sallad på ett fat. Tinade räkor och dukade på bordet. Samtidigt snurrade tvättmaskinen för fullt. Räksmörgåsar va planeringen inför kvällen. Samtidigt förberedde ja en smörgåstårta till ett annat kalas. 
Jobbade mellan 12-16:30 och sen kom Kim Frida mormor och morfar och kalasade lite. Sen stupa vi i säng vid 21 tiden hela familjen efter en lyckad dag :) 



Matlagning

I Fredags när Thea och ja kom hem från Linköping fick ja baksug. Vart bröd som Janne km ta med till jobbet, köttbullar till veckans mat någon dag, och sen gjorde ja iordning helgskinkan. 
I köttbullarna tog ja lite va ja hitta i kylen. Hade en burk med röd och svart kaviar som va öppen. Den åkte i smeten. Hade en öppen cremefraice och soltorkade tomater som oxå fick åka ner i smeten. Vart tydligen supergoda enligt Janne som provsmaka så fort han kom hem från jobbet.



Thea 4 år

 
 
 
 
 
Mammas och Pappas gullunge blir hela 4 år idag. Herregud va fort tiden går. Mamma och Pappa älskar dig och din bror  över allt annat i världen.

Fuskat

Igår kväll vart de godis med barnen och chips på kvällen. Även en satsumas gick i. Vid ägglossning och mens är ja sugen och skulle kunna äta ALLT ja kommer åt. Men idag är vi på banan igen. Nästan.....
En del säger att man kan känna sig bakis dagen efter en massa kolhydrater och de stämmer. Känner mig seg, illamående, huvudvärk, uppsvälld i magen och allmänt nere idag. Illamåendet är fasen värst. Dock suttit i den sista veckan :/

Dagens frukost idag. Strax börja förbereda dagens middag. Torsk med bacon och soltorkade tomater. Potatis till familjen och grönt till mig :) 


livet och mer därtill

oj, inte skrivit något sen den 26 sep.
Vad händer i livet?
fortsätter att gå till kuratorn ca 1 gång i veckan. Trodde aldrig att de skulle va så `´skönt´´ att få prata av/ur sig. Man i alla fall jag tänker alltid att sånt är inget för mig. bara såna som mår dåligt går till såna personer. har väl inte riktigt velat erkänna för mig själv att ja mått dåligt en längre tid men inte gjort något åt de. Nu känns de såååå mycket bättre både i kropp och knopp. Ökat på medicineringen oxå och ska tillbaka till läkaren på Måndag för vidare hur vi ska göra.
Annars rullar livet på. Teo går i skolan om dagarna och det fungerar jättebra. en helt annan kille har vi fått. ,men med skolan kommer oxå baksidan :/
han har blivit så stor helt plötsligt, blivit ``dryg´´ om man får säga/skriva så.....Retar sin syster HELA TIDEN och hon gillar att ge igen till tusen. Thea går på förskolan och livet rullar på för henne oxå. En envis tjej i liten kropp som vet vad hon vill. tror hon i alla fall. Helt overkligt att hon redan ska fylla 4 år. På tisdag den 21 blir min bebis 4 år. vart tog tiden vägen.
Själv jobbar ja 50% till nästa vecka. då ska ja gå upp och prova jobba 75%

Vad händer med lchf?
livet med maten rullar på. fuskaat med godis 2 ggr denna månad. Annars har ja hållt mig ifrån det sen dec föra året. Fuska med lite glass i somras men inget direkt mer fusk har ja haft. Inte vägt mig på x antal dagar. kör en 30 dagars utmaning så tänker väga och mätta mig den 20 för att se va som hänt på 30 dagar. Funderar på att vänta dock till den 30 och kolla alla mått och vikt då ja oftast går upp mellan 2-4 kg vid mens. så väntar nog tills den är över.
 
 

Nu ska ja sätta mig till rätta i soffan och läsa min tidning och mysa med mitt lilla hjärta.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!