Storhandling

 
 Storhandling för hela slanten idag. Snus till gubben, blöjor till teddies och mat till familjen. Planen är att ligga vid sjön i morgon med barnen och lite matsäck. Thea har simskola mellan 9:30-10 så tänkte ja att vi blir kvar vid sjön en timme eller två efter det. så lite fika inför morgondagen är oxå inhandlat. Så nu klarar vi oss 1 vecka eller 2 innan vi behöver handla igen :)
 
 
 

HATAR MÅNDAGAR

Jag HATAR Måndagar. Allt man inte hunnit med under helgen ska då göras. Toaletten ät städad, dammsugaren har gjort sitt, tvätten är fixad. Dock kvar att lägga in i garderoberna men i morgon är Janne pappaledig så då har han något att göra ;)
Barnen har fått frukost och en leksrund i teddies rum här vi oxå hunnit med. Middagen har vi förberett oxå då ja kan vila lite när Janne kommer hem. Ikväll väntas lite jobb. Skrivit handlingslista oxå.
Just nu sover teddies och dem stora barnen målar lite. Själv har jag precis ätits och funderar på om ja ska ta en dusch eller inte. Så när liten vaknar blir de nog Borensbergs och fylla på kylen lite. 

Mitt lyckliga jag

-31 kg. Mår så j***a mycket bättre än för ett år sedan 💖
 



Mina tre hjärtan

 
 
 



Sport bälte

Äntligen beställt mig ett sportbälte. Har inte alltid vagnen med mig när jag är ute så då har ja ingenstans att ha vattnet. Nu kan ja ut och jogga massor 😊
 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!