akut hjälp

 nu behöver ja verkligen akut hjälp, suttit och pillat själv med designen och de gick åt helsike =(

mamma

jaaa, vad skulle ja göra utan mamma. Idag var de dax för dagis för barnen och jobb för janne och mig. teo var helt eld och lågor att få komma tillbaka til dagis =)
la mig i går kväll med huvudvärk och sovit som en kratta inatt och vaknade med enu mera huvudvärk i morse. ipren intogs och illamåendet kom som ett brev på posten. spyan stod mig upp i halsen vilket den gör fortfarande. teo vart jätteledsen när ja förklarade att det inte skulle bli dagis i dag då ja inte mådde bra. slog en signal till mamma och fråga om teo fick vara där en stund vilket han fick. så om och hoppas väldigt mycket att illamåendet går över fort så tar ja thea i vagnen och promenerar hem till mamma och teo.
 
för övrigt skulle ja behöva till affären och köpa morötter, vitkål, broccoli och blomkål.

nytt till hemmet

 
Har letat såååå länge efter en vaxduk till köksbordet med cupcaks på men jämt när ja sett att det finns någonstanns har den vart slut när ja kommit ditt. var till Linköping i går en sväng och sprang då på denna vaxduk på rusta. enligt måtten skulle den passa bordet men den är ca 1-1,5 cm för kort för bordet men de får funka ändå. Barnen fick varsin badcap (stavas de så) som dem kan ha när vi åker till simhallen, ditt vi för övrigt försöker få med pappa janne ;)
Nytt duschdraperi och matta fick följa med till badrummet. måste även fräscha upp lite därinne. Nya gardiner till vardagsrummet hitta ja även. måste ha in lite vårkänsla i huset. hade velat ha lite nya kuddar till soffan och hade inte en enda tanke att åka förbi jysk och kolla utan när ja kom hem kom ja på de och kollade på hemsidan och där fanns de ju massa fina kuddar. så en tur ditt måste de bli snart.
Är med på en köp och sälj sida på facebook och där hittade ja ljuslyktorna för 10:- och sen lite vit färg på dem och sen en brick så vart de ju jättebra. ja är nöjd i allla fall. allt måste inte kosta så mycket pengar.
 
 
 
 
 
 
När ja höll på och strök gardinerna ( dem är faktiskt strukna men förstår inte varför dem blir så skrynkliga direkt)fick ja ett sug efter en matta på golvet i vardagsrummet. Janne var bort till sin mamma och hittade dena svarta mattan som passade perfekt i mitt hem ;)
hittade i vårat förråd den nu vita ljuslyktan som står i mitten på kortet. Den var svart förut och har leggat i garderoben så länge vi bott i detta hus och innan de bodde den i kartong i källaren i lägenheten i motala. nu fick den komma fram och få sig lite färg och ett par blockljus så vart den super duper bra/fin och pasade perfekt i mitt hem nu.
 
 
Tittade på tapeter till köket i lördags kväll men dem var slut när vi kom till stan. får kolla i motala om dem finns där. hittade även fina tapeter till teos rum men vi var lite oense där. han ville ha en vit tapet med cars på medans ja ville ha en mer turkos/blå/silver tapet. men vi kollade bara så vi får se hur de blir.
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!