publicera eller inte publicera?

har skrivit ett inlägg om hur ja mår och känner men nu kommer rädslan/oron för att publicerat. har länge velat få ur mig allt ja har inom mig men inte vetat hur. men bloggen är ju till för att JAG ska skriva om vad jag vill. men nu har ja iallafall ett inlägg i bloggen som ligger med mina känslor. så nu får ja se om ja vill publicera det eller inte. ska fundera och försöka komma fram till en lösning på ``problemet´´

Hemma igen

Inte haft ork eller lust att skriva sen sist. Kom hem i måndags kväll men magen är verkligen ut och in. Går på Värktabletter just nu och väntar på remiss för hur dem ska gå vidare. Provsvaren kunde ta upp till 3 veckor. Så nu gäller de att tänka på va ja äter och hoppas att värken släpper och INTE håller i sig.


Natt/morgon uppdatering

Natten har varit lugn. Sovit 4 timmar drygt så de va skönt. Mest sur idag över att ja missar skrivningen i psykiatri. Har ju så mycket annat att göra i skolan oxå som inte blir gjort. Men får ja bli kvar ännulängre får Janne ta med skolböckerna och datorn så ja kan göra något.
Trött är ja i kroppen. Men kan inte sova. Kan inte ligga hur ja vill då nålen i armen fastnar hela tiden och dessa sängar är inte speciellt sköna. De positiva i detta är väl att ja får se och lära mig mycket med tanke på den utbildning ja läser.
Försöker få med bilder i inläggen men de vill sig inte :(


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!