återkommer efter helgen

jaaa, lite mycket just nu som ska hinnas med men jag vissar bilder på det efter helgen. måste lada kameran så jag kan få in lite bilder oxå.

tävling

Ligger i sängen och slö kollar på tv och passar på att blogga lite och även läser lite bloggar. kom in på Patricias underbara blogg och där kan du vara med och tävla om ett libero paket. hur bra är inte det då? Här hittar du tävlingen.
 
 
 
 
                            

Rubrik?

Sitter på altan i min ensamhet och lyssnar på blåsten som far igenom träden och regnet som droppar till och från pa altan taket. Thea somnade i mitt knä för dryga timmen sen så henne är de dax och få att vakna. Lika så Teo. Somnade precis i våran säng. Uppe och ute redan vid 8 i morse och har inte varit still ens när vi åt frukost så jag förstår att dem är trötta. Men i morgon är det dax för dagis en sväng då jag ska på utbildning genom jobbet.
 
Annars händer det inte så mycket. Vaknade i fredags och hade ont i halsen men de vart inget mer. I Lördags va de lite ont i halsen oxå men ju mer dagen gick ju ondare gjorde det så när jag vaknade i går hade rösten försvunnit. Blir ju så jobbigt när man ska anstränga sig och prata när rösten knappt finns.
 
Börjat mitt vikariat oxå. Fanns lite lediga tjänster både i Borensberg och i Tjällmo som jag sökt. Även fast jag har mitt vikariat så måste jag även söka känner jag. Har 2 barn som jag måste försörja så vill aha ett bra jobb. Även fast jag trivs jättebra där jag är nu så vill jag vidare mot hemtjänsten eller en nattjänst.
Kolla igenom ellos och jotex en snabbis och sen förbereda middagen till kvällen.
 

natt shopping till barnen

Ett par gröna och ett par rosa shorts vart det oxå utöver dessa randiga.

även ett par gråa och ett par blåa shorts i denna.
ett par blåa och ett par gråa shorts även i dessa vart det oxå.
nu har dem lite sommarkläder i alla fall. Teo är den som är i mest behov av kläder då inget från förra sommaren passar. Thea däremot kan ha alla sina sommarkläder från förra sommaren då hon knappt vuxit något.
Letar efter leggins åt henne och dem jag ville ha var slut på h&ms hemsida. fanns dem med spets nertill och det vill jag inte ha. I butiken i Motala fanns det massor med leggings så får väl ta en sväng ditt igen.

Måndag kväll

såå jäkla svårt med passande rubrik. trött och slappar i sängen så denna fick det bli. snabb och enkel =)
 
Sista veckan i skolan är inled. Alla skoluppgifter är inlämnade och godkända så nu kan man titulera sig som uska =)
sitter och funderar på tårtfyllning. kom på lite sent om en tårtide så grejer är beställt och hoppas de hinner komma i morgon. Nackdelen är att jag ska vara på sjukhuset 8.30 så måste hinna till skolan innan och lämna den. sen har jag värsta i lands problemet om det ska vara grädde eller suger paste på. men de rer sig väl ;)

annars idag har de varit en lugn dag. cykla till mamma/mormor på fm och sen hem igen. fixat med tvätten, vart till affären och handlat frukt och fixat med all jävla tvätt. efter maten va vi ute en sväng och ungarna somnade innan dem hann och lägga huvudet på kudden =)

söndag morgon

jaa, vad händer?
familjen ligger och sover och själv sitter jag på min altan med en kopp te och njuter av livet till viss del. Mycket som rör sig i huvudet som man sk afå ordning på. Magen är verkligen ut och in idag då jag tänker på allt. Inte meningen att jag ska grubbla på allt men det blir så. På Torsdga är sista dgaen i skolan :(
men förhoppningsvis återkommer jag ditt i september för att läsa lite kurser. Igentligen är sista dagen i skolan den 23 Maj som vi alltid fått till oss men nu slutar vi den 24 Maj med smörgåstårta. Men det kan jag vara utan. Jag kliver nämligen på mitt schema på fredagen. Har fått ett vikariat på ett äldreboende i ca 9 månader vilket ska bli jätteroligt samtidigt som jag har värsta skräken inför det. Har ändå varit vikarie där både dag och natt så jag känner både personal och brukare men nu blir jag en av personalen och inte ``BARA´´ en vikarie så det känns lite skrämmande. men jag hoppas och vet att det kommer bli bra :)

Förra helgen fixade vi till altanen här hemma. Målade väggarna, nytt tak.Nu blev det plåttak. Aldrig mer plasttak. Ny matta kom på plats oxå. Även nya trädgårdsmöbler. Eller bättre begagnade vart det men det fungerar lika bra för oss. Då vi har mer planer för altanen så blir det andra möbler nästa sommar. Så detta rum använder vi massor nu. Så skönt att kunna sitta här nu och blogga och kolla/lyssna på regnet. Förut har altanen varit en samlingsplats för allt skit man samlar på sig. Sen har taket varit trasigt så det har regnat in så man har inte kunnat varit där.
 
Har igentligen massor som jag vill skriva och få ur mig men en del känner jag att jag inte kan få ur mig här då det är för privat då jag inte vet vilka som läser.

Torsdag morgon

somnade med barnen när dem skulle sova igår kväll. va föööör trött för att ta mig ur sängen sen och fixa med allt som var kvar. så vaknade vid 3 i morse och va utvilad. min namnbricka är beställd + usk brochen med korset i. sen vart det namnlappar till barnen på alla dagiskläder. har märkt med märkpenna förut men ska se om detta fungerar bättre.
 
lite kläder från hm råkade slinka hem oxå ;)
teo är verkligen i behov av sommarkläder men fanns inte mycket kvar i hans storlek + att det inte var mycket som föll mig i smaken. väntar ett tasg och ser. maxi brukar ha ta 3 betala för 2 långre fram på shorts och linnen och dem är bra. hade vi föra året på teo men de va visst 98/104 i dem shortsen. till lilltjejen hitta ja inte mycket heller. Hon är INTE någon klänning/kjol människa och kläder med vit i går bara inte ihop med mina barn.
 
Ligger på soffan i vardagsrummet och blickar ut över baksidan och tänker på livet. för 1,5 år sedan började jag min utbildning. innan jag tog det steget visste ja inte va livet väntade med. då fanns det inte med i planeringen att jag skulle ha ett jobb som väntade på mig. nu väntar jag bara på att tiden ska slå 24/5 så ja kan presentera mig som USKA :)
hade nog haft det svårt att klara utbildningen utan min familjs hjälp. Mamma har funnits där dag som natt och hjälpt mig med barnenför att jag ska kunna fixa skolan. de har varit mycket slit och många tårar. Men nu återstår det att se om jag kommer att fortsätta studera till hösten. har sökt en utbildning så vi väntar och ser =)
de va verkligen ett yrke som ja inte alls hade med i planeringen för ett par år sedan. nu ÄLSKAR ja mitt yrke.
 
 
nee, klockan är 5.30, klockan ringer 6 kanske skulle blunda 20 min. ögonen är sååååå trötta just nu. en heldag i skolan väntar idag. sen bär de iväg till Norrköping.

inför mitt kommande uppdrag som usk

handlat lite idag till mitt kommande uppdrag som uska. börjar jobba som uska den 24/5 kommer ju inte vara någon skillnad att jobba som uska mot som jag gjort nu som vårdbiträde. men de ska bli kul, vet jag vad jag ska göra dem kommande 9 månaderna ;)

annars rullar jobben in som tim anställd just nu. så dem kommande 3 veckorna kommer fyllas av jobb och skola.
 
Detta har jag handlat på mig idag som min man betalat bara för att jag är så bra ;)
 
skor
korthållare
pennhållare
nyckelband
Allt i rosa så klart ;)

bara en namnskylt som ska köpas men väntar ett par dagar med att beställa den. måste klura på hur jag vill ha den. färg, figur och texten. Lite fler stödstrumpor ska jag beställa oxå. har ett par från vårdväskan och dem va jättesköna och bra så måste ha ett par stycken till.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!