En upplevelse

Mamma och Lars skulle till Öland 1 vecka med husbilen. Janne skulle iväg med jobbet så då passa barnen och ja på att följa med i husbilen. Så kommer Janne efter och hämtar oss i morgon. 
4,5 timme i bilen och barnen fråga redan efter 1 km om vi va framme snart så ni kan ju tänka er hur de är och resa med barn haha
Men de gick bra ändå. Thea somna och sov halva resan. Väckte henne när vi skulle åka över Ölands bron. Den upplevelsen att få se deras ansikten var obeskrivlig. Teo ville fota med min telefon allt och thea skrek båt båt båt. Hon såg massor båtar överallt :)


På campingen fanns de en "hoppkudde" som va de första hon såg så ni kan ju räkna ut själva vart hon sprang så fort hon vart utsläppt ur bilen ;)
Teo och morfar va ner till havet och bada en sväng och sen somna han rätt fort. Hönan (thea) höll sig vaken till 12 tiden. Dock utan bad men de får hon prova på idag. Just nu sover dem som stockar. Måste trivas i morfars husbil då dem annars slår upp ögonen runt 6-6:30

Veckan i bilder/v.11 med lchf

Veckan började med ett besök hos doktorn. I denna värme vill man knappt äta men dock ett måste så provade på att göra lchf pasta. såååå gott..
Massa kvällsmys för att få mig på bättre humör <3
 
I Fredags och lördags förra veckan va ja så nere så allt för att muntra upp mig och ett sätt att sysselsätta dem små på så vi packa in oss i bilen och åkte till Harge baden med pastasalladen i kylväskan. Bad ett par timmar som avslutades med en glass i Askersund.
 
I Onsdags vart de rejält mys på altan. De ända stället man kan vara på i värmen.

Idag (fredag) provade ja på att göra ``varma mackor´´ till kvällsmat. riktigt gott. I går (torsdag) provade ja att göra toast enligt lchf.
Förra veckan kom ja igång med promenader/crosstrainern igen men i denna värmen går de bara inte att gå. Försökte förra veckan att promenera på morgonen men nu när man vaknar vid 7-8 är de ju riktigt varmt redan. Så hoppas de blir lite bättre med värmen så man kan orka annat än bara ligga still i solen ;)
nästa vecka måste Janne jobba ett par dagar så ja och barnen följer nog med mormor och morfar på äventyr så våran dag/dagar blir spenderade med något. Annars med maten är deväl så där just nu. Hungrig jämt tycker ja. Äter och efter bara 30-60 min är ja hungrig igen :(
Denna vecka visa vågen + 0,7 kg :(
Men med kvinnoveckan har ja ätit mer. Dock -2cm runt midjan så man får va nöjd ned det lilla :)



 

v.10 lchf

 
Denna vecka visade vågen -1,2 kg.
Har publicerat veckans inlägg på söndagkvällen och sen vägt mig på måndag morgon. Så resultatet som stått i veckans lchf här ju varit vad som hänt på veckan ned vikten. Kommer bu fortsätta väga mig på måndagmorgon och skriva in resultatet. Så man går vikten för den veckan. Ni kanske inte förstår men huvudsaken  att ja gör de :)
Denna vecka kommer ja publicera mått på arm, ben, rumpa, mage i cm. Se hur mycket som hänt på kroppen sen ja började. 
 
Idag Fredag vart ja så fruktansvärt sugen på grillat. Vi grilla kött, kyckling, korv, koka färskpotatis, 4 olika såser, halloumi, lökringar, mozzarella sticks, vitlöksbröd. Så ja unnade mig faktiskt x antal lökringar ;) gott va de också.
 
Sen min viktresa startade 29/12-13 har dessa resultat visat sig.
Rumpa: -7 cm
Mage (midja) : -13 cm
Mage (under byst) : -14 cm
Arm: -3,5 cm
Lår: -4 cm
Vikt:  -10 kg
Började köra Allevo, pulverdiet. Funkade sådär. Sen bestämde ja mig för att prova lchf igen och ni kan ju läsa resultatet själva :)
Denna vecka har de oxå blivit lite träning. 
4,8 km promenad
26,5  Km på crosstrainern
 

Familjedag




I morse efter frukost packa vi kylväskan med dricka, pastasallad, kex och packa in oss i bilen tillsammans med badkläder.
Färden gick mot Harge bad och camping. Där vart det bad i ett par timmar i de tempererade vattnet. Sen gick färden vidare till Askersund för lite glass. Vidare ginom skogen mot Motala för en tur på biltema så Janne äntligen kan skruva fast alla lösa hyllor i kök/vardagsrum/theas rum. Så man slipper oroa sig för att dem ska välta.
Avslutade kvällen hemma med egengjord pizza.

Pest och pina

Idag är livet verkligen pest och pina. Så fort ja sätter mig ner somnar ja. Annars är ja bara ledsen och arg :(
Just nu skulle ja kunna trycka i mig en STOR JÄVLA FET godispåse och hoppas livet vart bättre. Men samtidigt känns de fel då ja inte äter socker och är snart i mitt mål. Har dock 9 kg kvar när ja är i mitt mål för att få en operation. 
Men samtidigt måste man leva lite här i livet oxå. men de blir en ruta eller två av min mörka choklad.

Ingen bra dag idag :(

Fy faaaan va dåligt ja mår idag. Tårarna bränner bakom ögonen hela tiden. Runnit ner längst kinderna 2 ggr redan och känner att de snart rinner igen :(
Jävla skit semester är va detta är :(
Janne fick jobba extra en vecka. Då hade han 3 veckor kvar. Denna vecka har blivit förstörd oxå. Allt skräp son skulle slängas är nu äntligen på väg till tippen. Men alla andra planer som man hade i veckan fick som vanligt läggas åt sidan :/
Nästa vecka är de dax för den roliga "kvinnoveckan" sen börjar Janne jobba igen då de måste fixas med massa jobb på jobbet. Så tillsammans fick vi 2 veckor och vi har inte gjort ett skit :( 


Helvetesdagar :(

Nu är ja nere i en svacka igen :(
allt känns skit och inget är roligt. Pratat med kuratorn idag och de va jätteskönt. Hon tyckte ja skulle va sjukskriven ett tag till och att vi skulle hitta på grejer i familjen. Att ja behövde komma ut och göra saker. Att ja även behövde mer ensamtid. Att bara få vara Anna. Fick även 2 nya mediciner utskrivna av min läkare.

Äventyr

Vart hemma med sjuka barn och sen med mig så när Janne äntligen fick semester ville ja göra något. Så en resa för att få mig på bra humör är nu under färd. Ca 1 timme kvar, sen är vi framme :) 

Annars går det upp och ner med livet. Vissa dagar är bättre andra sämre. Ny läkarkontakt på onsdag och kuratorkontakt på fredag så får man se sen. 

V.9 lchf

denna vecka visade vågen -0,7 kg bättre än inget.

denna vecka har varit så där med maten. värmen har gjort att man inte varit hungrig eller ens sugen på mat.

har blivit något mindre på sena kvällen. fuskat på vågen i veckan och vägt mig. varit lika irriterad varje gång ja ställer mig på vågen då de knappt händer något men man kan tydligen gå upp 1-2 kg av värmen då du samlar på sig vätska.

 

i lördags hade grannen fest och tänkte ta mig ett eller två glas vin då ja kände att ja förkännande det men kan säga att det blev mer än 2 glas vin. har mest legat i sängen idag och avslutade söndagen med en flötig pizza. va inte så gott som ja trodde de skulle vara.
i morgon är de dags att väga sig igen så ska bli intressant och se hur mycket den jäkla pizzan förstört ;)


V.8 med lchf

1,4 kg + på vågen idag Måndag
Men de är bara att fortsätta. Målet ska ja nå. 
Sen vet ja inte om Uppgången beror på mensen eller på att ja åt tacos i lördags och söndags. Brukar alltid gå upp        2-4 kg vid ägglossning och mens. 

Denna vecka har blivit lite så där. I Måndags åt ja en mjukglass med lakritsströssel. Längtat efter de flera veckor men de va inte så gott när ja väl tog en. 
Då ja inte mår så bra i kroppen så blir de pannkaka med maten oxå. Äter ja dåligt under dagen blir ja jättehungrig när kvällen kommer. Så måste bli bättre att äta frukost och lunch. 

I helgen har vi varit på fältet så har ätit  så gott ja kan. 
I morgon är de invägning igen och ska nog ta ett varv med måttbandet oxå :)

Söndag



I morse ringde kl 7
Teo bille så gärna se dem små kottarna köra enduro på fältet kl 8:30
Frukosten packades ner i kylväskan och sen begav vi oss neråt fältet. En mycket nöjd kille hade vi där nere som knappt hade tid att äta frukost. 

Vid hemgång plockades barnens pool upp så nu väntar vi på att den ska fyllas med vatten. Undertiden vattnet forsar ner i poolen fixar pappa Janne lite korv med bröd.
Legat på altan i soffan under tiden Janne och barnen fixat med poolen. Vilat ögonen en stund men samtidigt varit kontaktbar men Gud va skönt de va :)
Fick dock blodsockerfall delux när ja reste på mig. Så lite vatten och en ruta mörk choklad fick de bli.

Väntar på att poolen ska bli klar :)

Min kropp

Har äntligen tagit tag/ lyssnat på min kropp. 

Har igentligen mått dåligt i kroppen läääänge men de är först nu som ja lyssnar på kroppen och gör något åt det. Väntar på tid till en kurator. Tror att det kan bli jättebra. Att få släppa ut allt som finns inom sig. Just nu är ja sjukskriven för utmattningssyndrom och tänker fortsätta va de tills ja känner mig redo att göra något igen. Vissa dagar orkar ja göra massor, vissa inget alls:(
Glad att ja har folk runt mig som tar barnen utan att behöva be om det. Ibland är de skönt att bara få ligga kvar i sängen och gråta ur sig allt. Måste även lära mig att släppa på grejer på hemma och på jobbet. Att de finns (kanske) någon annan som kan göra de istället för mig. 
Idag tex är de en bra dag än så länge. Idag känner ja glädje/kärlek för min familj <3

Ta problemen

Ta tag i problemen, fly dem inte 




Dagen

Inatt har ja fått sova skapligt i alla fall. Vaknade vid 4 tiden av att Janne och thea kollade tv. Hade vart vakna 1 timma ca och fyy va dåligt ja mådde då. Att jag inte hade vaknat och hört henne. Men samtidigt är de väl bra att Janne vaknar och tar henne oxå. Har ju varit mitt "jobb" för de mesta. 
Nät Janne åkte till jobbet strax efter 4:30 myste vi i sängen en stund och somnade om sen. Den lille sover än och ja är vaken med magsmärtor:(
Vet inte om de kan vara sömntabletterna som gör det. Haft så här nu i 3 dagar när ja vaknar och då har ja tagit tablett på kvällen innan.

Nervös till tusen och värsta ångesten med tryck över bröstet just nu. Ska till Vc på fm. Har ÄNTLIGEN tagit tag i "problemet" Vc ville att ja skulle träffa deras kurator/psykolog men har alltid sagt att de är inget för mig. Ja är inte "sjuk" så ja behöver sånt. Men nu har ja böra tänka om. Kanske kan va skönt att få ur sig allt som trycker inom sig. Ska nog ge de en chans får ja se. De jobbigaste idag blir att berätta allt för läkaren. Har ju stängt inne allt SÅÅÅÅÅ LÄNGE och intalat mig att ja mår bra. Ja är inte sjuk. Men nu har ja väl funderat hur ja är och mår och de är dax att göra något åt de :/

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!