Veckan i bilder/v.11 med lchf

Veckan började med ett besök hos doktorn. I denna värme vill man knappt äta men dock ett måste så provade på att göra lchf pasta. såååå gott..
Massa kvällsmys för att få mig på bättre humör <3
 
I Fredags och lördags förra veckan va ja så nere så allt för att muntra upp mig och ett sätt att sysselsätta dem små på så vi packa in oss i bilen och åkte till Harge baden med pastasalladen i kylväskan. Bad ett par timmar som avslutades med en glass i Askersund.
 
I Onsdags vart de rejält mys på altan. De ända stället man kan vara på i värmen.

Idag (fredag) provade ja på att göra ``varma mackor´´ till kvällsmat. riktigt gott. I går (torsdag) provade ja att göra toast enligt lchf.
Förra veckan kom ja igång med promenader/crosstrainern igen men i denna värmen går de bara inte att gå. Försökte förra veckan att promenera på morgonen men nu när man vaknar vid 7-8 är de ju riktigt varmt redan. Så hoppas de blir lite bättre med värmen så man kan orka annat än bara ligga still i solen ;)
nästa vecka måste Janne jobba ett par dagar så ja och barnen följer nog med mormor och morfar på äventyr så våran dag/dagar blir spenderade med något. Annars med maten är deväl så där just nu. Hungrig jämt tycker ja. Äter och efter bara 30-60 min är ja hungrig igen :(
Denna vecka visa vågen + 0,7 kg :(
Men med kvinnoveckan har ja ätit mer. Dock -2cm runt midjan så man får va nöjd ned det lilla :)



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0