Ett par dagar sedan

Jaaa, nu är det ett par dagair sen jag gjorde några spår här inne. Just nu sitter jag på altan och kollar på barnen som leker. Den minsta sover. Vart i skolan på FM för samtal inför hösten då det är dags för thea att börja skolan.
 
I fredags slutade Teo skolan och morfar fyllde år så då blev de smörgåstårta hos dem Där vi även spenderade kvällen. 
 
Annars har de varit lugnt. Ted åkte på en ordentlig förkylning med feber, hosta och snor. Så efter 1 vecka fick vi komma till Vc där man konstaterade början till öroninflammation och början till halsfluss. Även tungandad. Så ska ta ett samtal till barnmottagningen och se om vi kan få komma ditt. Ytterligare ett barn med förkylnings astma. 
 
Själv jobbade ja natten till igår. Lämnade in min mammaledighet. Planeringen är att vara hemma till 3/9-17 om jag får de beviljat från jobbet. 
Annars är ja just nu supertrött. Skulle mer än gärna lägga mig i sängen och sova.
 
Janne skicka vi förresten till jouren igår kväll. Kom hem från jobbet och hade slagit en slägga på tummen så den spruckit. Ett blodkärl slet han av så 2 stygn fick dem sätta.
 
Nee, dax att surfa runt lite. Måste planera för kommande 1 års dag:)

Självförtroendet växer

 Jaaa, självförtroendet börjar växa och snart är de nog på max tror jag ;)
Har nog aldrig mått så här pass bra som jag gör både psykiskt och fysiskt. Jag har 8 kg kvar tills jag är i mål och ditt ska jag bara. Operationen jag vill göra ska jag oxå göra om jag så ska behöva låna maxtak på banken. Visst kan jag sjunka i mitt mående någon dag men de gör nog alla människor. Men just nu mår jag så jävla bra och vet ni......jag är förbannat jävla bra och duktig. Magen finns och folk säger att jag ska vara stolt över den då den ändå burit tre vackra små barn och visst är jag stolt. Men mår även fruktansvärt jävla dåligt över den. Känner mig så jävla snygg och vacker när man tittar i spegeln. Men under alla kläder gömmer sig ändå lite dåligt självförtroende och ja känner mig äcklad av att se mig i bara trosor. Så ja hoppas för allt i värden att operationen väntar bakom hörnet. 





Bara för att ja känner mig för jävla bra får ni se lite bilder på mig. Det hör dock inte till vanligheten ;)
Idag tex har jag på mig en lång klänning UTAN tröja över. När hände det sist liksom. Dem senaste 8 åren har jag gömt mig i svarta, stora, pösiga kläder men nu är det slut på det.

Ett första steg i "rätt" riktning. En stor rensning i garderoben. Janne och jag delar garderob och förut kunde man knappt få in en galge till. Nu ser ni ju hur stor plats de finns. Näste steg blir att fylla på med lite nya fina kläder i färg. Inget svart och pösigt ska någonsin få komma in i garderoben. Svart tröja, jeans, leggings eller klänning är väl välkommet men då med annan färg på plagget som är till. De är nu mitt nya liv börjar. 
 
Har en syster som skickar alla sina urväxta kläder till mig och det är jag evigt tacksam för. Men nu har jag börjat bli tvungen att plocka bort sånt oxå. Allt som jag hade för 2 år sedan börjar bli för stort. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!