Snabb sväng på ikanohuset

Lite nytt i våra garderober. Alltid lika roligt och handla till barnen. Bestämt att det är jag som ska gå grejer när man åker men ändå kommet man hem med grejer till barnen.
Nästa lön går de fasen bli en shopping dag i Norrköping UTAN barn :)


Loppisfynd

På en köp och sälj sida på Facebook fyndade ja denna spegel för 50:-
Lite vit färg senare och spegeln vart som ny. Kommer bli super i nya sovrummet sen över byrån.
Förhoppningsvis blir de byggmax, rusta och Ikea i morgon och inhandla tapet, vägg och golv. Kan bara inte bestämma mig om vi ska bygga en till stor garderob som man kan gå i eller om vi ska ha 2-3 lösa garderober.


Blöjfri kampen är kommen

Mamma hjärta gråter 😢 dax att inse att mina barn är stora nu. Inne på dag 4 utan blöja på Thea. 2 olyckor har de varit den första dagen annars har de gått jättebra.
Ingen blöja, napp, snutte och knappt använder hon vagnen :(
Kommer ALDRIG få köpa blöjor, napp och sånt roligt längre. Janne tycker de är bra med barn men min kroppen gråter efter ett litet till. Känner mig INTE färdig på barnfronten ännu.


Semester

Japp, då är de semester :)
Började fredagen med en färd till Gränna och Jönköping. Meningen va att kolla på bil i Jönköping men utan barnvakt fick kidsen följa med och ett glasstopp i Gränna fick de bli ;)
Men hem kom vi utan bil. Har även idag kollat på en bil men även här kom vi hem utan. Så vi letar vidare.
Annars har de blivit fix i trädgården. Fick för mig att plocka av vinbären igår kväll. Så de har jag/vi fortsatt med idag. Passade även på att klippa av döda grenar och ta bort alla brännässlor. 8 L fick ja ihop och då finns de mer kvar men solfilten lockade lite ;)
Har även fått bort flera stubbar från tomten så lite har hunnits med.


Tisdag

Dessa rubriker är lika svårt varje gång.
I går jobbade jag 7-17 och kom hem med värdens dunder huvudvärk. Barnen och jag tog en dusch och begav oss ut i vinbärsbusken och plocka vinbär som vi senare gjorde paj på.
Pajen avnjöts i sängen tillsammans med janne och Teo tittandes på röjar Ralf i typ 20 min innan Teo tyckte filmen var läskig så vi fick stänga av. Thea somnade innan jag han och bli klar med pajen.

Va såååå grymt trött igår så somnade innan 22. Hej och välkommen till arbetslivet igen ;)


Söndag

Dagen innan jag blir en heltidsarbetande kvinna :)
Känns lite konstigt men ändå ska det bli jätte roligt. Så ikväll blir det att lägga dig TIDIGT då klockan ringer vid 6. I morgon när jag kommer hem kommer ja säkert vara trött i både kropp och huvud. Ska gå bredvid i hemtjänsten så då blir det mycket frågor från mig, men hemtjänsten är det jag vill jobba med så detta jobb ger nära till jobbet, jag får jobba både inne och ute, jobbar 100% och det är en fast tjänst. Ja vet att ja tjatat om det och kommer säkert göra det läääänge till ;)


Livet är på topp

Just nu känns livet på topp. Har 2 underbara barn, en man som älskar mig, en underbar familj och ett jobb som väntar. Helt jävla sjukt , har inte fattat det än att JAG lilla Anna har ett fast jobb på 100%. Detta fanns inte med i livets planet när jag för 2 år sen tog beslutet att sätta mig i skolan igen. Men nu 2 år senare är ja nu klar och kan kalla mig för undersköterska. Hur underbart är inte det :)


Livet blir bättre?

En dusch och lite nya kläder och livet blir så mycket bättre. Har i dryga 4 veckor gått omkring i mysbyxor och t-shirt och tyckt att allt är pest och pina.
Har bestämt mig för att börja jobba på Måndag. Kan va skönt att få annat att tänka på och det blir en lätt vecka att börja med då jag börjar semester v.30


Uppdatering från akuten

På akuten fick vi inte speciellt mycket hjälp. Onödig tid att spendera där då dem inte kunde hjälpa mig. 2 stycken va dem som klämde och kände. Den ena trodde ja skulle klämma sig ut genom ryggen. Hon va hårdhänt och tyckte ja skulle besöka gyn istället. Magen var mjuk och dem kunde inte känna något konstigt. Alla prover var bra på Vc så inga nya prover fick ja lämna. Förutom urinprovet som ja fick göra om då mensen var mindre än sist men de verka inte va något konstigt där heller. Så de va bara att åka hem med fortsatta smärtor. Ibs skyllde dem på som vanligt vilket jag inte tror på då dem vanliga smärtorna ja brukar ha går över efter ett tag och dessa har nu suttit i 4 jävla veckor.

Vad skulle jag göra utan Janne som far med mig runt överallt?
Men mest skulle jag nog inte klara mig utan min mamma/barnens mormor som tar ledigt eller kommer hem från jobbet för att hjälpa till med barnen. Är er alla jätte tacksamma <3


Hemma

När vi kom hem från sjukan fick barnen köpa sig en pool. Den andra vi hade va de fullt med mygglarver i och sen hade det börja växa mossa på botten.
Efter massa bus i vattnet har vi duschat och fått på oss pyjamaserna. Teo ligger i sin säng och kollar på you tube. Bara massa traktorer är de som gäller :)

I morgon ska jag försöka få till en klipp tid. Tycker jag behöver de :)
Sen ska det packas i barnens resväskor. Dem ska spendera natten hos mormor och morfar. Min innan det ska vi till grannen. Bada (hoppas jag :)) och kanske äta något då Frida fyllt år.


Vc

Precis varit på Vc och är nu på väg hem för att ordna ny barnvakt. Frida har haft dem men nu får mamma ta över. Hem och ge dem mat och köra dem till mamma/mormor på jobbet. Själv ska ja in till Motala till akuten med en akutremiss på buken med en ev misstänkt blindtarm. En ev magnetröntgen väntar oxå. En infekterad blindtarm kan ge smärtor i hela magen och inte bara på höger sida.
De positiva är väl att tumören är positiv och man kommer inget göra med den.


Vad händer med mig??

Har nu haft ont i magen i 6 år och läkarna säger hela tiden att det är ibs-irriterad tarm. Efter ett ultraljud i juni för att se efter om ja hade gall- eller njursten hittade man en avvikelse på levern på 1 cm. Igår var vi åter på sjukhuset för att göra nytt ultraljud. En tumör finns det som sitter på levern i överkant som läkarna idag säger inte är farlig men man vet inte om den är elak eller god. Imorgon ska vi åter till Vc då läkaren skulle se hur vi skulle gå vidare. Han ville även sjukskriva mig längre. Går med illamående, magont nästa hela tiden. Är oerhört öm på buken. Janne kan inte ens hålla sin arm på magen om kvällarna för jag är så öm. Får ont i magen och blir super illamående så fort jag äter. Febern går upp och ner hela tiden oxå. Dammsuga och skura huset tidigare ikväll och nu sitter ja i soffan med extrema buksmärtor :(
Till råga på allt ska jag börja mitt nya jobb på fredag så just nu vet jag inte hur jag ska göra. Vill ju jobba men samtidigt vill jag må bra.


Tropicarium Kolmården

Tog oss en tur till Norrköping och tropicarium idag i regnvädret. Även fast ja mår dåligt finns de två barn som måste sysselsättas och dem ska inte bli drabbade av att jag mår dåligt. Så jag får ta en kväll med jätte ont i magen. Thea vill inte va med på kort så de blir bara på Teo just nu känns de som :)


Våran lyckliga kille :)

Förra helgen var det stångebro slaget och Teo fick kläder. I måndags kollade Janne blocket och hittade en cykel åt Teo så bilen tog oss till Kumla och vi fick en väldigt glad kille med oss i bilen :)


Rensning bland kläder

Rensade i Teos garderob härom dagen bland alla kalsonger och kvar vart 4 st i rätt storlek. Dax för en shopping tur till Teo. Tur att Ullared står på listan snart :)


Tillbaka?????

Känner att blogg lusten börjar komma tillbaka så dax att börja uppdatera igen.


Magen

Börjar bli så TRÖTT på allt som har med magen att göra. Idag är en skitdag. Vakna med värsta värken och tabletter är intagna. Känner mig helt borta men än så länge är barnen snälla och lugna då ja kan få ligga kvar i sängen.
På Tisdag ska ja in till sjukan och göra ultraljud på levern igen då dem har hittat något där. ÄNTLIGEN. Ibland vill ja bara lägga in mig och låta dem öppna upp mig och plocka ut allt från buken:/


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!