Påskhelgen

Ja, då var påsken över för detta år. Som vanligt köpte vi hem godis i fall påskkärringarna skulle titta förbi men kom inte en enda. Mer godis till Janne att äta upp ;)
 
I Torsdags när Janne kom från jobbet så gjorde vi inte ett skit. Satt i varsit hörn i soffan och kollade på tv. Sov nog när kl var 22 redan......åt en tallrik med spagetti och fy fasen vilka buksmärtor ja fick. Tog även några godisbitar. 
 
På Fredagen stämpla ja in på gymmet vid 6. Sen begav vi oss på en spontan tripp till Vimmerby och kolla på mina bröder som körde folkrace. 
 
På Lördag stämpla ja oxå in på gymmet. Sen tog vi en slappardag hemma.
Sen skulle man tydligen ställa om klockan på natten till Söndag så den dagen stämpla ja in på gymmet kl. 7 
men dagen flöt på ändå. En tur till Strängnäs och hälsa på Jannes bror med familj. Va sjukt seg/trött och huvudvärk till förbannelse men de blev ju av att ja tog ett par godisbiltar. Så när kl. Va 21:30 så sov vi allihop i familjen ;)
 
Natten till idag har spenderats på jobbet. Ytterligare en natt väntar där. Sen blir de nog Linköping i morgonbiti. Teo behöver gympaskor nu när våren börjar komma. Janne behöver även han ett par skor till kommande bröllop. Sen lite små grejer till trädgården.

Blandat tjat

långfredag idag då. I morse när jag var på väg hem från gymmet ringde Janne och fråga om vi skulle bege oss mot Vimmerby. Sagt och gjort. Hem och packa sköterskan, extra kläder och regnkläder till barnen, lite dricka och ätbart så begav vi oss senare av mot Vimmerby och folkrace. Så nu sitter jag i soffan med en stor skål godis. Efter 3 bitar känner jag redan va äckligt de är. Jaaa, ja tillät mig att fuska idag vilket man redan ångrar. Ted sover i pappas famn i soffan, Teo ligger på en madrass på golvet och kollar på en film på tv och Thea ligger i sin säng och kollar på en film. Ska väl strax krypa ner i sängen. Blivit riktigt trött på kvällarna nu för tiden. Somnar redan mellan 20-21 
 
 
Annars har jag 1,5 kg drygt kvar tills jag är nere på vikten jag vägde när jag skrev in mig hos barnmorskan när jag väntade Ted. Men än är det massor kg kvar. 
 
Har nog hittat min klänning till bröllopet i Maj oxå. Även skor. Bara väska, smycken och något att ha över axlarna vad man nu ska ha.
 
Neee, nu ska jag titta på tv lite med Teo och Janne innan de blir sängen.

Rensning bland kläder

precis vad jag håller på med hemma. Rensar bort kläder som är förstort. Börjar bli en svart säck med kläder som ALDRIG ska få komma in i huset igen. När jag kom till jobbet i förgår och plocka fram arbetskläder var det bara att klä av sig igen och byta storlek. Fick ta en storlek mindre i tröja och byxor ☺️ Såååååå ja, fy fasan va jag är bra. 
Bara 13 kg kvar tills jag är i mål viktmässigt. Bara hoppas man blir frisk helt från förkylningen så man kan komma tillbaka till gymmet. 

Beställning gjord

Nu är beställningen gjord med klänningen som jag planerar att ha på mig på bröllopet. Ska bli spännande och se hur man ser ut med klänningen på sig. Skor väntar jag på oxå. Ska jag bara hitta något att ha på axlarna, väska, smycken. Sen är jag redo ;)
 
Janne ska ha skor och skjorta. Sen är han klar. Ska bli såååå roligt och komma iväg och göra något. Dels får vi en helg bara för oss och att vi får äran att spendera den på ett bröllop. 

Spik j***l

 
 

För en vecka sen drygt skulle jag ut och hämta Ted som som i vagnen. Tar Jannes foppisar då bebis var vaken och jag bara skulle ut fram och tillbaka. Kliver i Jannes skor och traskar ut. Kliver fram till vagnen där den stod utanför köksfönstret och känner en smärta som gör j*****t ont. Tittar ner och skon sitter fast på foten. Får dra loss skon lite löst och ser då en SPIK. DN jäkeln hade dessutom gått igenom foten. Med en blödande fot och en skrikandes bebis som inte fått komma upp direkt försöker jag traska in. Hoppandes på ett ben från tvättstugan till köket med ett barn på armen gick skapligt. Sen var det bara att torka blod och underhålla bebis. Nu en vecka senare gör de lite ont fortfarande. Speciellt när man kliver direkt på foten där hållet är. Janne peta lite igår kväll i det och såg inget konstigt.

Klänning till bröllopet?

 
 

Funderar på om jag ska ha denna klänning till bröllopet. Dock i och med att jag typ aldrig använder klänning så tycker jag att jag inte klär i klänning. Så alla klänningar känns så fel. Känner mig bara tjock och ful i allt just nu. Men som tur är, är det ett tag kvar till bröllopet så jag kan och ska väl hitta någon jag trivs i. Funderar på att skicka efter ett par klänningar och testa hur dem sitter på min kropp. Se vilken jag trivs bäst i.

2:andra dagen denna vecka

 
Sitter vid köksbordet och äter ägg, räkor och majonnäs. Majonnäsen med dill är såååå god. Kan äta ihjäl mig på den ☺️
 
Ted ligger i vagnen och sover efter en promenad med sin mamma. 5 km vart de. Riktigt skönt ute idag även fast de är lite halt och slask. 
 
Inatt vaknade minstingen vid 02 och sen vid 05. men de var bara att gå upp och se glad ut. Så middagen är förbered till kvällen. Potatisen är skalad och ligger i vatten. Köttfärsrullen är gjord och ligger i kylskåpet och väntar på att få bli tillagad. 
Man lägger bacon som en botten, köttfärs på baconen och sen massa riven ost. Rullar ihop och lägger i en form och sen in i ugnen. 175-200 grader i 15-20 min.....mmmmmm är ju så gott. Barnen och Janne gillat oxå. Janne och barnen får potatis och gräddsås till. Jag gör nog spenat till mig. 
 
Thea är på förskolan och Teo i skolan. Diskmaskinen är körd så den ska väl plockas ut. Dammsuga ska vi oxå göra. Med tanke på att Ted kryper på golvet så behövs de. Knäckebröd ska vi fixa oxå så de finns. Janne och barnen äter ju av de oxå så de tar ju slut sååå fort. 
 
 

Blandat inlägg

I skrivande stund halvsitter jag i sängen. Ska strax kolla in lite kläder till kommande bröllop så man kan pricka av de från att gör listan. 
 
Barnen sover och Janne jobbar. Så jag passade på och tog 20 min på gåbandet och 2x 7 min på workout appen. Jädrar va jobbigt de va.
 
Annars känner jag mig sååå uppsvälld och svullen. Hungrig på ALLT. Äter allt jag kommer åt Vilket blir mindre bra grejer när kylen nästa ekar tom. Nötter är de ändå "onyttiga" ja stoppat i mig idag om man ser till lchf.
Nya tag i morgon. 
Kollade och ska givetvis ha mensen fredagen vid bröllopet 😡 Dag nr 2 på mensen brukar va massor och de är ju givetvis dagen vid bröllopet så denna månad flyttar ja fram den en vecka så de är därför ja känner mig uppsvälld och hungrig på allt. Brukar bli de dagarna innan men bara att stå ut. 
 
I morgon blir de inte mycket gjort...tror vi.
Teo är i skolan och Thea är på förskolan. Gymmet är de enda ja har planerat men de blir efter 17 när Janne är hemma.
 
neee, kolla kläder till bröllopet innan sovdags.

Min viktminskning

 
sen 22/6-15 tills idag har jag gått ner 22,2 kg. BARA 13 kg kvar till mål. 8 cm i midjan på 14 dagar så de ger mig en extrem extra push att fortsätta. Vågar dock inte sätta upp ett mål när dessa kg ska vara borta utan de får ta den tid det tar. 
 

Måndag

 
 
Status här hemma just nu.
Jag sitter på arslet i soffan och thea ligger på golvet.Ted sover.
Sovit i 1,5 timme. När hände det sist så här mitt i veckan. Han har sovit i sitt rum nu i en veckas tid och det har fungerat superbra. Men idag får vi nog flytta in hans spjälsäng så han kan sova i den. När han nu sovit i resesängar så prasslar det när han rör på sig eller vi lägger ner honom så han vaknar. I natt har han sovit hos oss då han vakna hela tiden när vi la ner honom i sängen. Så det får bli dagens jobb när han vaknar. 
 
Tvättstugan är tom så där har vi inget arbete i dag. De vi ska fixa är korvstroganoff till kvällen. Men de har vi hela dagen på oss att fixa. Thea ska till tandläkaren 14:30 så de är det enda vi har att passa idag. Janne kommer hem vid 14 och följer med henne till tandläkaren. Så slipper jag köra hehe 
I kväll är de föräldramöte på skolan så de får hamna på min lott att göra. 
 
Annars har vi INGET inplanerat i veckan. Vilket ska bli sååå skönt. Vart hur mycket som helst nu i 2 veckor så nu ska vi bara vara hemma och ta de lugnt. Skriva mitt schema ska ja göra så jannes jobb vet när han ska vara pappaledig. Beställa klänning måste ja göra oxå. Men har fortfarande beslutsångest delux 😟
 
Skriva inköpslista/matlistan måste oxå fixas.....ja ni ser ju. Nu fick vi lite att göra i veckan hehe
 

Klänning till bröllopet

 
1.                                                      2.                                                     3.
4.                                                      5.                                                    6.

 
Dessa klänningar har jag hittat som jag funderar på till bröllopet vi ska gå på i Maj. Skor, väska och även någon kofta/tröja behöver jag ha till. Vet du något bra ställe att köpa de på så hojta till. Ska kolla datorn i kväll när dem små sover om jag hittar något passande i samma butik som dessa klänningar. 
 
Dels har jag väldigt dåligt självförtroende och sen går jag aldrig i klänning så har jättesvårt att se mig en någon av dessa men det är dem här jag fastnat för. Priserna ligger mellan 199-299:- så dem är inte så farligT dyra heller. Vill inte köpa något för massa hundra lappar som jag sen vet blir hängandes i garderoben bara. 
 
Vilket nummer på klänning ska jag välja?
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!