Påskhelgen

Ja, då var påsken över för detta år. Som vanligt köpte vi hem godis i fall påskkärringarna skulle titta förbi men kom inte en enda. Mer godis till Janne att äta upp ;)
 
I Torsdags när Janne kom från jobbet så gjorde vi inte ett skit. Satt i varsit hörn i soffan och kollade på tv. Sov nog när kl var 22 redan......åt en tallrik med spagetti och fy fasen vilka buksmärtor ja fick. Tog även några godisbitar. 
 
På Fredagen stämpla ja in på gymmet vid 6. Sen begav vi oss på en spontan tripp till Vimmerby och kolla på mina bröder som körde folkrace. 
 
På Lördag stämpla ja oxå in på gymmet. Sen tog vi en slappardag hemma.
Sen skulle man tydligen ställa om klockan på natten till Söndag så den dagen stämpla ja in på gymmet kl. 7 
men dagen flöt på ändå. En tur till Strängnäs och hälsa på Jannes bror med familj. Va sjukt seg/trött och huvudvärk till förbannelse men de blev ju av att ja tog ett par godisbiltar. Så när kl. Va 21:30 så sov vi allihop i familjen ;)
 
Natten till idag har spenderats på jobbet. Ytterligare en natt väntar där. Sen blir de nog Linköping i morgonbiti. Teo behöver gympaskor nu när våren börjar komma. Janne behöver även han ett par skor till kommande bröllop. Sen lite små grejer till trädgården.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0