Är våren på väg?

Kan de va så att våren är på väg nu?
De är så härligt att kliva ur sängen på morgonen när kl ringer vid 5 tiden. Solen lysser ute o de är ljust. kroppen mår så mycket bättre nu när värmen o ljuset börjar komma. hoppas bara att de får stanna kvar. Längtra massor efter sommaren nu. Visst ska ja arbeta i sommar men kan njuta av värmen ändå. o på helgerna ska ja bara sitta i solen=)

Så nu vill ja att värmen o solen ska komma;)
de är ju ändå 1 april på tisdag.

Måste traska vidare nu. börjar arbeta halv 8.


vår eller vinter?

va är de för väder vi har?
vem vill ha snö nu?  kanske barnen men inte dem vuxna, inte ja iallafall. men de är kul att de kommer lite snö, speciellt för barnens skull. lite kul får man medge att de är me snö. man blir barn på nytt. om snön ligger kvar i helgen blir de att grilla lite korv o dricka varm oboy i pulkabacken.  som de andra helgerna så blir de tjällmo denna oxå. janne ska hålls i garaget o skruva på bmw. sen ska vi på HUS visning på söndag. vi vill båda köpa detta hus men vi kommer inte va ensamma på visningen men ett bud ska vi lägga iallafall=)

har hänt i helgen då?
inte mycket. de har som alla kanske vet varit påsk o me de innebär de massa mat o godis men de har inet blivit å jätte mycket utav den saken för min del. jannes föräldrar skulle bort så där skulle de inte bli något direkt påskmat o mina föräldrar skulle jobba o sen åka bort. men så var tinte fallet så de vart lite påskmat hos mamma men måste medge  att de har varit jätteskönt o bara vara ledig o inte göra en massa saker. stå i köket o fixa. har mest bara suttit framför datorn eller i sängen/soffan o kolla på tv/film=)

just nu sitter ja på jobbet o rastar lite. ska starx röra på mig o bege mig ut till alla glada barn som ser ut som snögubbar=)
slutar 13 idag o då blir de hem o tvätta o städa lite. blir maxi en sväng oxå. mååste fylla på kylskåpet hemma. sen blir de nog våfflor ikväll. de är ju som alla vet våffeldagen idag=)


en ny vecka

sitter på jobbet nu inne på kontoret. rastar lite. slutar 4 idag o skulle bara hem o lägga mig i sängen o kolla film me janne o mysa, men kom på idag på jobbet att ja måste skicka ut papper innan utvecklingsamtalen på onsdag. så de blir att va kvar på jobbet tills de är klart. janne kommer o hämtar mig så behöver inte va ute så länge i detta skit väder. varför? varför va de tvunget o komma snö? vill ju ha sommar o sol. o ja som ska ta bilen till jobbet i morgon. de får nog bli bussen. däcken på våran bil är inte så godkända längre så vågar inte ge mig ut me bilen när de är massa snö o inte godkända däck.
Händer annars då?
inte mycket. fick ett nytt bord i förlovningspresent av jannes föräldrar o bror. så de vart ikea igår o köpa ny matta. annars hade vi tänkt köpa bordet o mattan nästa månad men som att vi fick bordet så vart de ny matta denna månad istället=)
sen vart de hem till mamma där de serverades skinka o potatisgratäng o de säger man ju inte nej till. så efter de var tde hem o duscha o krypa ner i sängen. skulle se wallander filmen kl 21 på 4 men både janne o ja vakna 23.30 o då va filmen slut. så får se om ja kan låna den filmen o kolla på den. har inte sett den.

va jätte trött i morse men de va bara att palla sig upp o till jobbet. börjar känna lite me magen idag oxå. kommer till o från men försöker hålla mig i från tabletterna. se hur länge de går. får svar i morgon eller på onsdag o ja hoppas att de visar något så man får veta varflör man har så ont hela tiden.

Janne åker till elmia me min bror på lördag. ja vet inte om ja ska me eller inte......måste verkligen fundera......
hämta medicin på tisdag oxå. den ena medicinen fanns inte hemma ifredags när ja va på apoteket.

söndag


ja älskar dig
mer för varje dag
vi får vara tillsammans.
du finns alltid där för
mig när ja behöver dig.
hoppas du kommer finnas i 
mitt hjärta föralltid<3

helgen vart inte som den skulle men de vart en bra helg i alla fall=)

ifredag vart de bestämmt att vi skulle till stockholm till jannes bror. men fick åka hem från jobbet o gå till läkaren me min mage. har haft magsmärtor i snart 3 månader till o från nu. börja på nyår att vi fick åka akut in. sen har vi varit inne på akuten 6ggr. så fick nya tabletter o ska se om dem hjälper bättre. vi bestämmde oss för att inte åka så de blev tjällmo istället. så fredag vart bara lugn. på lördag åkte ja till mamma o janne höll på i garaget o ska se om bmw blir klar snart=)
hos mamma gjorde ja inkokt lag *mums*  fick janne o äta lite lax, han äter inte fisk=)
sen bestämmde vi att vi skulle till motala. janne hade en från jobbet som skulle spela på wetternmagasinet. när vi kom hem stod det ett stort vit paket i hallen. samtidigt som ja tänker att janne har varit hemma o fixat något så kommer ja på att vi varit i tjällmo o han inte hade tillgång till bilen eftersom ja hade de så måste de va något annat. ser att de sitter en lapp på paketet.   Grattis till förlovningen önskar mamma o pappa. då hade jannes föräldrar varit o köpt ett bord till oss. de bordet som vi ville ha=)  så nu har vi nytt vardagsrummsbord. (bilder finns på bilddagboken)  sen vart de ner till wetternmagasinet o kolla läget. de va jätte trevligt. inte första gången vi går ditt....hehehh  

så nu har vi precis ätit frukost o ja ska ta på mig lite kläder så bär de av till linköping sen. vi ska köpa den mattan vi vill ah till rummet. eftersom vi fick bordet så kan vi kosta på oss mattan. annasr hade vi tänkt köpa bordet idag.

ska se om ja kan flörta lite me janne så vi åker ner till öb o handlar en hylla ja vill ha=)

måste ta på mig lite kläder nu så vi kommer iväg. så de inte blir så sent. måste mellanlanda i tjällmo o lämna av de gamla bordet....kram

blääää

tanken var att vi skulle till stockholm idag o hälsa på jannes bror. hade sett fram i mot de jättelänge nu, men va till vårdcentralen idag o sökte för 5 gången för magont. fick 2 nya mediciner ja ska äta men den ena fanns inte hemma så ska hämta den på tisdag. tog massa blod från mig oxå. skickades till linköping. får svar på tisdag eller onsdag. hade nämligen några jävla onda smärtor i natt o janne ville skjusa in mig men ja va envis o inte ville. men läkaren sa idag att om ja får så igen så blir de akuten nästa.......blääää


fick papper från poste idag att mitt körkort är klart. Dem öppnar kl 15 så då ska ja hämta de=)





janne, ja älskar dig.
tanken på att leva ett liv
utan dig finns inte. Hoppas
du alltid kommer finnas hos mig.

onsdag

klockan har redan blivit 20 över 7. ska se sjukhuset halv o sen krypa ner i sängen igen.

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!