Tiden som varit

 
Tiden går fort när man har roligt sägs det men just nu är de allt annat än roligt. 
Då vi måste ha ett till rum så vi får plats alls i familjen så va de ända alternativet att dela av vårat sovrum som vi för övrigt renoverade för mindre än 1 år sen. Då rev vi väggen, tapetsera, måla och la nytt golv. Tanken vara att familjen skulle utökas till hösten nästa år om det ville sig och att renoveringen av sovrummet skulle bli på semestern till sommaren. Men man kan inte styra över allt här i livet. Familjen ska utökas till våren/sommaren och för 2 helger sen rev vi ut allt från vårat sovrum. Så för tillfället sover vi i vardagsrummet. Lite av alla möbler står i köket och hallen. Vardagsrummet känns som en campingplats. Skämt o sido men i och med att soffan och sängen är i ett just nu så är det där vi spenderar våran tid.

Janne för övrigt är jag mega stolt över. Om man kan säga så?
Helgen som var jobbade jag. Han slippa golv, byggde vägg, spackla, slippa, tapetsera och tog hand om barnen. Hade aldrig begärt att han skulle hinna så mycket men barnen var samarbetsvilliga och hjälpte honom ned att bygga och slippa.
Så ikväll, förhoppningsvis blir det golv lagt i vårat sovrum. Sen ska det läggas i Theas nya rum. Sen kan vi ÄNTLIGEN få ett sovrum igen :)



Theas gamla rum ska ju då bli till den nya familjemedlemmen men de tar vi vart efter. Där ligger nytt golv så bara att tapetsera. 

Åt lchf fram till inneboendet flyttade in. Mått sjukt illa så har ätit de som fungerat vilket har innebärt massor kolhydrater och resulterat i +3 kg på vågen. Gick ner totalt 13,5 kg med lchf och har sådan enorm viktnoja 
denna gång så ja mår sjukt dåligt över det.
Illamåendet har gjort mig sängliggandes många dagar. Har aldrig mått dåligt förut så denna gång är förskräcklig. Legat i sängen sen igår kväll. Bara varit uppe på toa och sett till att Teo kommit till och från skolan. 
Min nya drog är för övrigt frukt. Frukt i mängder. 


långt mellan gångerna

Ja, nu är det verkligen ett tag sen jag skrev. Dels har det varit mycket hemma och sen har jag inte mått helt bra.
vi måste dela av vårat sovrum så vi får två sovrum igen. Så helgen som varit har Janne slipat golv, byggt vägg, spacklat, slipat och börjat tapetserat i det som ska bli vårat sovrum. 2 väggar kvar att tapetsera och sen lägga golv. Sen kan vi äntligen flytta in. Just nu sover vi i vardagsrummet sedan 1 vecka tillbaka. Det har och går jättebra men det är ju grejer överallt. Just nu står det grejer i vardagsrummet, hallen, köket och i tvättstugan så den kommer jag inte heller åt att använda. Men hittills har det fungerat jättebra förutom att barnen har grejer överallt men med tanke på situationen så har dem sköt sig jättebra.
 
När vårat rum är klart är de dags att fixa det andra sovrummet. Där ska  en vägg målas och sen ska nytt golv in. Sen kan vi börja möblera så Thea kan flytta in ditt.
 
Theas gamla rum ska sen renoveras. Nytt golv ligger redan där så det ska bara tapetseras igentligen. Kanske målas i taket. Har hittat en fin tapet på rusta. Men vet inte om jag vill ha hela rummet i lika tapet eller om 3 2 väggar ska vara i en annan färg. En vägg täcks av garderober och en annan av ett fönster så blir inte mycket att tapetsera.
 
 
Har länge tänkt att göra varsin låda till barnen där gravtestet finns, bandet från bb tiden, första kläderna, lite bilder och i Teos låda ska lite grejer från operationen ner. Så i helgen gjorde jag äntligen i ordning själva lådan till Thea. ska bara hitta något fint att klä Teos låda med. Har även skrivit ner alla läkarbesök under graviditeterna, förlossningsberättelserna och i Teos låda ska även en berättelse om våran vecka på universitetssjukhuset finnas med. Oj så jobbigt det var att skriva den. Tårarna kom som ett brev på posten och känslan av att vara tillbaka. men nu är den skriven. Nu ska jag bara titta på bilderna och beställa. Sen gräver jag ner dem i lådan.

1 November

Jaaa, välkommen 1:a November. Tiden går fruktansvärt fort just nu men samtidigt så går de såååå sakta. Men så är de väl alltid när man längtar efter något. 

Ligger på soffan och bläddrar bland bilderna från året som gått. Tänker tillbaka på allt tråkigt och roligt vi fått vart med om. Men önskar man kunde stanna klockan för en minut eller två så man kunde få stanna upp ibland. Njuta av livet en stund till. 

Va på lidl häromdagen med Teo och kusin Nellie. Vi hitta denna söta (fula) tårta som dem ville ha till fikat. 
Nu har vi hunnit med mycket av de gångna året och snart är de dax för en resumé av de som vart. Sen får vi blicka in i 2015 :) 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!