Livet

Just nu är ja sjukskriven 50% och jobbar 50%
Skönt och roligt att komma ut och få göra något och träffa lite folk. Bara de att man ska orka och att de ska fungera att jobba 100% vilket ja känner att kroppen inte är redo för än :(
Visa dagar är ja verkligen nere på botten och visa dagar är jättebra.

Lchf uppdatering



Fick lchf tidningen härom dagen och va direkt tvungen att prova lite recept. Vart bröd och lchf godis. Detta kommer göras igen. Provade brödet med pressad vitlök. Lite mycket vitlök men annars va de gott.

Har byt "vägdag" vägde mig måndagar förut men gör de på fredagar istället. Oftast äter man kanske något litet extra på helgen. Just nu är ja med i en 30 dagars utmaning så kommer inte väga eller mäta mig förens den 20/10 se hur mycket som hänt då :)

medicin fö själen

ja, i köket mår jag som bäst. Får jag bara vara själv och göra det jag vill och ha den tid ja vill/behöver mår ja som bäst.
Även med barnen i köket går bra men de blir inte alltid som man tänkt sig då ;)
Idag har ja åstadkommit köttbullar på 1,8 kg köttfärs, coleslaw som står i kylen och gottar till sig, fryst in hackad vitkål så ja har med min lchf mat att snabbt ta fram för stekning eller för gratänger. Plockat och skurit in 3 liter äpplen. finns ork och tid får ja plocka mer och frysa in. Gott att ha i vinter och kunna plocka fram. Göra äppelpaj eller kräm i vinterkylan. lchf bröd står just nu i ugnen och gottar på sig. 55 st tekakor ligger på bänken och väntar på lite värme av ugnen. När brödet är klart får  de bli en cykeltur till affären. Bröden ska avnjutas med ost och gurka tillsammans med nykokt äppelkräm ikväll. Min man har de för bra ;)
 
Annars är ja nog på väg upp igen i mitt psyke. Hoppas ja. Medicinen ja äter kunde göra så man kände sig mer nedstämd än innan medicineringen. Slutet av förra veckan va bedrövlig. Låg mesta dels av dagarna i sängen bara. Orka knappt göra något. Livet kändes verkligen nere på botten. I morgon är  de dags för ett besök hos kuratorn igen vilket ska bli skönt. Veckans höjdpunkt just nu. Man känner sig som en bättre människa och 10 kg lättare när man kliver ut därifrån.

viktstress?

en ny våg har inhandlas och då mensen va på besök så tänkte ja vänta och väga mig till idag, Måndag. Inte vägt mig på 2 veckor och i morse visade vågen -0,3kg
vilken besvikelse det vart. Men sen mätte jag med måttband och 3 cm runt midjan på 1 månad får ja väl vara nöjd me ;)
garderoben är rensad och nya kläder är inköpt till mamman i huset. Livet är på gång igen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!