Måndag, ny vecka med nya utmaningar


Ja, då va de ny vecka igen. Herregud va fort de går. Även sista veckan i Maj månad också. Om en vecka går vi in i Juni. Helt sjukt hur fort de går. Hinner ju knappt med.
I morse vart ja väckt av en dotter kl. 5 som klagade på huvudvärk. Tänkte inte mer på de. Klaga på lite magont men dock ingen feber fast hon kändes så varm. Vid 7 Mådde hon jätteilla klagade hon på men funderar om de va pga huvudvärken. En annan kan få så också i bland så är väl inte konstigt om hon också kan få de. Frukost med macka och yoghurt har gått ner. Även 2 mackor och yoghurt för en stund sen gick också ner. Denna unge skulle kunna leva på macka och yoghurt om hon fick :)
 
Så i morse vid 7 bädda vi ner oss i soffan med lite gofrukost och barntv. Ligger fortfarande på soffan med pyjamas på oss och har de bra. Precis betalat lite räkningar och skrivit nota. Se om man ska ta en sväng till Motala ikväll när gubben kommer hem och handla lite.
Skulle vart hos folktandvården i morse men tycker inte om att lämna bort mina små hjärtan när dem inte mår bra. Så fick omboka tiden. Fick tid 1 vecka innan beräknad förlossning så får se om vi hinner med tiden eller inte.
 
I helgen styrde vi bilen mot Strängnäs. Hälsade på Jannes bror med familj. Thea lekte med kusinen så bådas krafter va nog helt slut när kvällen kom. Thea somnade i bilen innan vi ens rullat ur Strängnäs =)
De fick bli sista resan innan bebis kommer. Har 34 dagar kvar till beräknad nedkomst. Onda sammandragningar, ont i rygg, bäcken och order om vila så orkar ja inte så mycket. Men snart är bebis här så är väl bara att stå ut. Lääängtar så efter att bli av med magen och få min kropp tillbaka. Men när magen väl är borta kommer man säkert sakna den. Brukar va så.

Annars denna vecka så blir de lugnt. Thea går sista veckan i förskolan innan sommaruppehållet. På lördag är de Tjällmo marken så den ska man väl tvinga sig igenom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0