Envis från början :)

Natten mellan Onsdag och Torsdag vakna ja vid 02 tiden av att de gjorde ont i magen som drog ut i ryggen. Magen va hård som en fotboll. Klev upp och la mig i soffan så resten kunde få sova. 
Men sova gick inte. De där onda fortsatta. Va även väldigt illamående, frös, yr, konstig i kroppen och liiiite feber.

Vankade av och an i ca 3 timmar. Va så pass onda "värkar" att ja fick andas mig igenom dem. Tog alvedon och en dusch. Standard "att göra" om man ringer förlossningen.
Men inget hjälpte. Väckte Janne och förklara läget men lät han sova. 
Men till slut klinga smärtan av men resten va kvar. Va väldigt öm i magen och små ont men kröp ner i sängen och efter lite om och men lyckades ja somna en stund. 
På morgonen hade ja fortfarande ont i magen och de fortsatte fram på fm.
Magen sjönk massor under natten så ett samtal till bm blev de. 
Man känner sig ur fjantig som ringer för lite smärta. Men de va samtidigt en order från bm i Tisdags.
Fick en akuttid då bebis inte gjort sig till känna sen 04.
Men allt såg fint ut ned bebis men nästa gång va ja tvungen att tinga förlossningen så inte tappen börjar bli påverkad. Dem vill gärna att han stannar någon vecka till i alla fall. Men order om att knapra alvedon och vila, vila och åter vila. Smärtan drar igång så fort ja gör något och magen blir en stenhård boll. Dax att dra ner på tempot och lyssna på kroppen. Men de är ju såå svårt. Är ju van att göra de mesta själv och sen med 2 hjärtan till är de inte de lättaste. Men samtidigt är barnen jätte duktiga. Säger ja att ja har ont och kan/orkar inte så hjälper dem mig. Är ju inte de lättaste att inta rygglägge med dem små hemma, även fast dem mest är ute och leker vill ja ändå ha ett öga på dem.
Smärtan fortsatte dock under fm i går. Men under kontrollerbar gräns. 

En sista resa är inplanerad i helgen innan vilden kommer och ett tag tänkte vi ställa in men vi åker. Finns ju sjukhus på vägen om de är så men samtidigt är de skönt att vara hemma i sitt om man inte mår helt hundra. Så om 3-4 timmar planerar vi att åka men just nu ligger ja på soffan med små ont i magen, illamående till tusen och en vilding som lever rövare :)
Detta illamående tar knäcken på mig. Aldrig mått illa med dem andra två. Men denna gång....fy faaan. Trött på't nu men snart är han här ;)
Sen klagar ja väl på att ja saknar magen och att få vara gravid.....aldrig är man nöjd hehe






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0