1:a dagen på ``sommarlovet´´

jaa, idag har Thea gått på sommarlov. Hon går allmän förskola 15 timmar vilket innebär att hon är ledig från förskolan från 28/5 till 1/9
Idag är en sån dag då ja inte vet vad de är med henne. Allt är fel, vad man än gör så blir de bara fel.
Va på plantagen igår och köpte blommor ja satte vid ytterdörren och som vanligt missbedömde ja så behövde 2 blommor till. Så i morse när vi lämnat prinsen i skolan åkte vi mot Motala för att införskaffa blommor. Där fick hon ett av sina utbrott då hon ville ha alla blommor om hon fick välja. När ja plocka dem ja skulle ha fick hon ett utbrott igen för då va de fel färg.
Just nu i skrivande stund ligger hon i soffan... eller rättare sagt hoppar fram och tillbaka i soffan och ska ha ett speciellt gosedjur som ligger precis bredvid henne. Men bara härda ut och va glad. Baksidan av föräldraskapet. Livet är inte alltid en dans på rosor som förälder. Men just nu är de bara att hon vill bestämma men mamma är lika envis hon.
 
Så första dagen på våran ledighet började jättebra. Men i morgon är en ny dag med nya utmaningar och förhoppningsvis vaknar hon upp på bättre humör =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0