dem utlovade bilderna

här har halva häcken försvunnit. blir staket där i stället

här är planen att rabatern ska bort o de ska på vit singel istället + att plattorna ska bort o ev. flyttas till baksidan.
vi har bestämmt att lägga renoveringen av insidan av huset på hyllan ett litet tag. lilla toaletten kommer bli iordning gjord men inte mer. utan vi tar utsidan istället i år. ta bort rabatt, utjämna gräsmattan lite, staket på framsidan, bygga ett valv från staketet till husvägen på framsidan, bygga ut carporten o byta tak på den (får se om de blir gjort i år eller nåsta år. inget jätteviktigt just nu), på baksidan ska de bli något slags staket mot gärdet. sen ev. va ja inne på en liten uteplats o janne va inte sen med o tycka de verkade bra. sen ska de ev. utplanas lite där bak oxå med gräsmattan. sen behöver de dreneras på gräsmattan men de händer när de händer. kan inte hinna med allt. sen kostar ju allt oxå.
på framsidan i garageporten som är ett litet förråd ska allt som är där i flyttas till baksidan till förrådet som finns där. sen ska de ev. bli en dörr på garageporten så man slipper öppna hela porten. då kan man få in vagnen där sen i vinter.

tanken va att teo o ja skulle va ute igår efter ja hämtat honom på förskoaln men fanns lite o fixa med inne o med lite annat. sen va vädret inte de bästa.
idag när ja lämnat teo på förskolan hade ja tänkt hålla på ute o klippa bort häcken så janne kunde gräva bort rötterna i helgen men vädret är inte på min sida. inget roligt o hälla på med massa gjord när den är blött:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0