Bl.a. Bl.a. Bl.a.

Att tidsinställa inlägg är ju super. Då kan dem publiceras fast ja är på jobbet eller sover. När detta inlägg publiceras sitter ja på jobbet. Natt 2 av 3. Sen är ja ledig ett par dagar För att sen ta en enkelnatt. Sen är ja ledig till den 3 januari. Dem lediga dagarna ska jag njuta av min älskade familj. Mannen är ledig till den 7 januari. Semester och några dagar pappaledig. Se om vi bara ska vara hemma eller om vi hittar på något. 
 
Annars händer de inte mycket. I januari ska vi till BVC med Ted och Thea ska till handkirurgen och se vad dem ska hitta på med hennes lilla plupp på fingret. Annars blir de jobb vad jag vet fram till 24 Januari. 
 
Börjar bli dax att titta framåt inför nästa år oxå. Teo fyller 7 i Februari med vissa önskemål. Vad gör man inte för att göra honom glad. Så bäst att mamma fixar ;)
I Maj ska vi på bröllop och då ska present inhandlas. Även kostym till Janne. Brukar alltid ha förslag påpresent men denna gång står de precis still. Ingen som helst aning om vad vi ska hituta på. Sen fyller visst ja 30 år. Se hur man ska fira den dagen. 
 
Den obligatoriska årsresumen måste ja göra oxå ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0