Familjehelg 💕

Onsdag- vaknade upp efter en jobbnatt med huvudvĂ€rk DELUX. Stod i valet och kvalet att sjukskriva mig dĂ„ de inte ville slĂ€ppa. Till slut blev jag hemma med sĂ„Ă„Ă„Ă„ dĂ„ligt samvete över att de Ă€r dĂ„ligt med vikarier. Mat i magen men de ville inte ge sig i alla fall. Med mensen blir ja sĂ„Ă„Ă„Ă„ sötsugen. Drog i mig 2 glas vin, godis, pommes, chips men fy va Ă€ckligt de va. Ångest efter för att man tryckt i sig massa skit. 

Efter lek hela dagen med pappa blir man utslagen 💕



Äggleveransen kom oxĂ„. SĂ„ nu kan vi Ă€ta igen 😊
Torsdag- vaknade upp utan huvudvĂ€rk och mĂ„dde sĂ„Ă„Ă„ bra trots intag av x antal kolhydrater under gĂ„rdagen. Tog en morgonpromenad, duscha, Ă„t frukost och sen bestĂ€mde vi oss för att Ă„ka mot Norrköping. Behövde handla mat och en skjorta inför bröllopet till Janne. lĂ„ngbord, skor, t-shirts och shorts följde med hem till Teo. Skor, strumpor, t-shirt,shorts följde med till Thea, skor till Ted, byxor till Janne och lite smĂ„tt och gott frĂ„n Jula och rusta. Även mat. SĂ„ bilen var vĂ€lpackad nĂ€r vi Ă„kte hemĂ„t. VĂ€l hemma vart jag sĂ„Ă„Ă„Ă„ trött. HuvudvĂ€rken kom som ett brev pĂ„ posten. Barnen spenderade EM/kvĂ€llen ute. 
Avslutade dagen i sĂ€ngen kollandes pĂ„ tv. Somna ganska direkt. Kollade pĂ„ tĂ„rtslaget men har inte sett mer Ă€n till första reklamen. 


Fredag- Dagliga promenaden togs. Dusch, frukost och lite klÀder sÄ va vi redo för dagen. En svÀng till FinspÄng. HÀmta parfym till Janne. Massa lek pÄ baksidan i solen.




Lördag- Denna dag spenderades pÄ baksidan. SmÄ plockade lite hÀr och lite dÀr.
 Njöt av familjen och de fina vĂ€dret. Massa lek och bus för och med barnen.



Söndag- Började dagen som dem andra, med en promenad, dusch, frukost. Lite fix i Boden pĂ„ baksidan sĂ„ nu finns de en lekhörna dĂ€r inne.  Lite familjetid pĂ„ baksidan innan vi begav oss mot Linköping dĂ€r Teo skulle pĂ„ kalas. 

Ligger just nu i sĂ€ngen. Försöker hitta orken att ta mig upp. Fixa i tvĂ€ttstugan och sen borsta tĂ€nderna. 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0