2 dagar sen sist....

....man skrev. nätet har varit sååååå segt så tagit timmar att kolla igenom bilderna på bdb men nu är de löst. janne dammsög ur datorn igår så nu går de mycket snabbare ;)
hämtade hem alla bebiskläder från mamma igår så nu ska de tvättas. finns ju en del kläder att tvätta o sen ska de vikas o läggas in i garderoben så fort janne fixat hyller. sortera kläderna i storlek oxå. har kläder från nyfödd till 6 månader. sen är de både tjej o kill kläder så måste sortera lite. mycket utav kläderna är sånt som båda kan använda.
startade precis en maskin så ska hänga de om en stund. sen får vi se om de blir en maskin till eller om man väntar en stund.

planer för dagen:
har sovit skit inatt. somnade runt 1 tiden o vaknade vid 4 tiden så inte mycket sömn. janne är ledig idag så vi prata om att ta linköping en sväng. köpa den sista julklappen men dem öppnar inte förrens 17:15 o sen prata lars om att komma ner o måla de sista i hallen så får se va som händer idag. har sjukt ont i fötter,höfter,bäcken o ryggen idag oxå så kanske bäddar ner mig  i soffan o kollar på film. dvd:n i vardagsrummet fungerar inte så fått tagit sovrummets dvd.

kolla vidare på nätet o se va man kan hitta kanske. ta en sväng in på tradera. länge sen. kolla bdb o familjeliv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0