rätt länge sen man skrev här.

rätt länge sen man skrev här o tänkte att man kanske ska börja använda sidan igen.
de har ju som sagt hänt ganska mycket sen man va inne sist.
kan väl börja me att berätta att vi blivit gravida. De va planerat men inte plasnerat att komma så fort men både ja o janne är överlyckliga o längtar tills den lill* kommer. beräknat bf är 26 februari.

Sen har vi köpt oss ett hus:)
så nu är vi tjällmobor igen. o de kommer bli jättebra bara allt blir klart snart. har renoverat lite gran o första flyttlaset gick i tisdagskväll. ikväll går de 2 till lass me grejer. så snart är de tomt i lägenheten inne i stan o ja längtar som bara den efter att komma in i huset o börja packa upp o inreda.

sen har de väl inte häänt så mycket i livet just nu. fått reda på va de är me min mage. har IBS. (Irritable Bowel Syndrome)
tänka på va ja äter, hur o när ja äter, hur ja lever, inte stressa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
precis kommit från en lång varm härlig dusch. ska strax upp i köket o kolla om de finns någon lunch att laga. sen blir de att gå igenom alla kassa med kläder. va hos min syster igår o fick 2 påsar me barnkläder o sen va ja in till min systers mans syster o fick 3 stora påsar me barnkläder. sen har ja sen tidigare fått 3 påsar me barnkläder från min syster som ligger i vagan ute i källaren som ja tänkte gå igenom lite. se va de finns för storlekar o  om de behöver kompletteras me något. men de finns som sagt va GANSKA mycket kläder för både pojkar o flickor o kläder som passar båda. o kläder i olika storlekar. så har lite att göra på e.m. ska strax upp i köket o laga lite lunch som ja skrev innan men ska oxå förberedda inför maten till kvällen. blir korvstroganoff o ris *mums*

nee, upp till köket va de nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0