en snabbis

kommer bara in en snabbis, ska krypa ner i sängen tillsammans me min andra halva, kärleken. teo sover o skulle nästan gissa på att janne gör de oxå. återstår o se ;)

imorgon blir de till mamma me teo, vidare till svärföräldrarna för o köra dem till bbg (borensberg)
sen hem till teo o mormor. sen vet ja inte va som händer. återstår o se.


Kommentarer
Postat av: caroline

Det är skönt att gråta ut ibland.



Ja det börjar gå mot bättringsvägen. Men har har ju fel dygnsrytm nu så vi måste så bukt med den och det är inte det lättaste. Men nu skriker han iaf inte så där längre, vi ger honom ersättning efter mig på kvällarna så det har kanske gjort lite med, dock blir han så seg i magen av det, kan gå två tre dagar innan han bajjar och förut gjorde han det varje dag :S



Har läst mycket om Anna Whalgren´s metoden och funderar på att börja köra på den just för att få in ordentlig dygnsrythm, hoppas det funkar.

2009-12-15 @ 17:16:30
URL: http://carolinekalvelind.blogg.se/
Postat av: Natalie - Mamma till Malte

Hej igen. Sant. Förutom en bekant så har ingen jag känner barn och d blir så tråkigt, hoppas kunna hitta någon som oxå har barn som man kan göra något med på dagarna ibland.För vare sig man vill eller ej så är det annorlunda nu när man har barn. Malte är född 12 September i år. Har en tjej som skall göra designen till min blogg tänkte lägga in en profil då :) Tycker själv det är roligare om bloggen har en liten presentation. Jag är 24 år bor i Kungälv, två mil norr om Göteborg. Sj? Fortsätter att läsa din blogg :)

2009-12-15 @ 20:38:49
URL: http://minndy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0