onsdag - 8 dagar kvar

vill nu bara att de ska va över orkar snart inte mer=(
men så kanske man ska känna i slutet av graviditeten.

Maria: svarar dig här. de är bara att komma sen när den lill* väl bestämt sig för att komma ut. tjattar massor på janne att vi ska åka in till er. dåligt samvete för att vi inte varit inne hos er sen vi flyttade men janne säger bara att vi ska men sen händer de inget. typiskt karlar.

när ja bestämde mig för att gå o sova igår så kan ni ju kanske gissa vem som låg o snarka o inte gick o väcka. tycker inte ja ska behöva ligga på soffan o sova. har problem me att sova i sängen hur ska de bli på soffan då?
men vet ju att han ska upp kl. 6 för att jobba o då tycker han att ja kan ju sova på dagarna. visst har han rätt ide men HUr ska ja hinna me allt i huset + vila massor som bm säger till mig varje gång ja är där. att ja MÅSTE vila mssa nu innan de är dax.
va så arg igår när ja somnade o de första janne säger när han vaknar är: du kan ju sova på dagen idag. *arg*
Hur länge ska man orka?
vill verkligen börja jobba nu så han kan få se att de är inte så lätt att hinna städa, tvätta, diska, laga mat, handla. o han är inte så jätte vilig på att hjälpa till heller. va man än säger till honom så bitter de inte. sagt flera gånger att ja orkar snart inte längre. o snart har vi 1 till att ta hand om. om de funkar att ja jobbar i sommar kommer janne få ta hand om ALLT själv o de ser ja fram imot som bara den. ska han få se hur ja haft de. oftast kan han säga en sak men menar en annan sak men de gör ont i en av de han säger.
svartsjuk är ja inte men så fort han vart någonstanns o kommer hem (vill inte nämna namn) är han så jävla sur o de går knappt prata me honom. så frågar man honom va dem gjort o va dem pratat om  o han svarar bara inget speciellt.
frågan ja fick när han kom hem igår.....han visste redan svaret på den sa han men ändå frågar han. han brukar ofta säga att får han chansen skulle han inte ta den iallafall men ändå kom frågan igår.......

vart en liten avskrivningsblogg idag men har ju bloggen till att skriva av mig. annars skulle ja inte orka me vardagen. just nu tycker ja livet är så jävla jobbigt o man får inte speciellt mycket tillbaka av den ja lever me. kanske bara  är grav. hormonerna som spökar just nu, vem vet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas det blir ett bättre humör ikväll då! :)<3

2009-02-18 @ 16:25:47
Postat av: malin

Hur känner du dig nu dom här dagarna före? :P Inga känningar?

2009-02-18 @ 22:15:08
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0