sitter i bilen

gör vi nu. åkte precis igenom jönköping. kollade me janne om vi skulle stanna i gränna  o kolla in lite polkagrisar men han ville hem.
ni får ursäkta om de kan va lite stav fel eller något men de tar ett tag innan man kommer in i tangenterna. dem är ju såååå små =)

lämnade campingen vid 13 tiden idag o begav oss hemåt. stannade till i gislaved hos lars syster o åt lite mat *mums*

mamma o lars har varit i väg på semester i 1 vecka o lite till. dem skulle mellanlanda i ullared. så i söndags vid halv 2 hade vi packat bilen o begav oss ner o möte upp dem. när vi kom ner packa vi in oss i husvagnen o sen gick vi mot ullared för att äta lite. sen spenderades kvällen i husvagnen.
på måndagen vart de frukost o sen ULLAREDS SHOPPING =)
hitta massa fina kläder till teo o lite till mig. hittade mig ett par jeans =)
har letat länge efter ett par men inga hittat där röven o magen får plats i. har ju lite gravmage kvar men den ska bart  vart efter. har ingen brådska me de. sen vart de mat o lite shopping i affärerna runt gekås. sen vart de lite prat i husvagnen o framåt kvällen gick janne o ja en sväng på gekås igen. lämnade tillbaka ett par jeans ja inte trivdes i o en klänning som inte va ja. plus att ja upptäckte att den va trasig. kvällen spenderades sen i husvagnen me grillat till mat.
idag när vi vaknade vart de frukost, duchsning o sen till gekås IGEN=)
janne hittade en jacka o ja hittade en tröja till.. sen fick teo lite grejer =)
han fick även lite grejer av mormor i går.
bilder kommer när vi kommit hem o allt är uppackat. hela bilen är full me grejer. har massa roliga bilder på teo från husvagnen oxå =)
i ullared har dem öppnat martinshop så där vart de 2 besök =)
läste i en tidning hos mamma i husvagnen att om man tog me annonsen från martinshop ur tidningen skulle man få en present. o de fick ja. bild kommer kanske på presenten. =)
nu åkte vi precis in i östergötlandslän så nu har vi inte långt kvar hem.
den bärbara datorn har vi haft me oss för ja tänkte uppdatera under resans gång men datorn fick cp ryck i söndags. den ville inte fungera. men sen i går fm fick janne den att fungera. sen börja den dumma sig idag på resan henm men fick igång den förut =)

13 km till ödeshög nu så snart är vi hemma. då blir de bara slappa ikväll. packa ur bilen o plocka upp lite. sen ska vi träffa prästen i morgon för doppsamtal.

nu ska ja va lite social mot min sambo sista bitten hem.  uppdaterar me bilder inom de närmsta dagarna.

Kommentarer
Postat av: Evelina/glitter

Skoj med ullared! :-)

Vad är martins?

2009-07-28 @ 21:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0