motala idag =)

vart en tripp till motala idag. inhandla lite som ska göras dopkort av. sen vartde badbyxor till den lille. följa me pappa ner i poolen =)
vidare till maxi där blöjor inhandlades. vidare till öb där ja hittade ett fotoalbum till alla kort ja framkalla för ett par veckor sen. vart fel storlek på dem så dem gick inte in i de albumet ja köpte först men nu hittade ja ett. så de har ja pysslat me nu ikväll.
tårarna vill bara komma hela tiden när man kolalr igenom korten sedan operationen =(

efter öb vart de vidare till jobbet där de va grillkväll. trevligt o hälsa på alla barn o föräldrar igen =)
när vi kom hem vart de nattning av den lille o sen mat för janne o mig.
nu ska ja släcka runt i huset o fixa de sista inför natten. sen blir de sängen. klockan ringer tidigt imorgon. janne börjar jobba igen =)
fast de är bara till semestern men bättre än ingenting alls.
imorgon blir de lugnt. se va dagen har att bjuda på. en promenad o hämta posten blir de iallafall. om de inte står som spön ibacken som de ser ut just nu på väderprognosen. annars blir de en mysdag i soffan.

innan vi åkte till motala rensade ja bort alla kläder teo inte kan ha. fick massa kläder av min syster innan teo föddes så har en hel del tjejkläder som rensades bort oxå. fyllde 2 65L låder me kläder. o då va 1 låda me bara killkläder o den andra me kill o tjejkläder. plockade även fram bodys i storlek 68. mycket kläder är i storlek 62/68 växer för fort min lillekille =(
byxor har han 56 i en del. beroende på märke. men annars är de 62. i bodies är de 62. men snart blir de nog 68. där oxå beroende på märke. i hel dräkt passar både 62 och 68. fast 68 är lite stort.

neee, nu blir de sängen =)

Kommentarer
Postat av: Signe

Jasså, va gött att han får jobba lite! Är det på Dometic han får komma tillbaks lite elle? Jörgen hörde nåt om att vissa får komma tillbax lite extra...Kram!

2009-06-04 @ 08:58:06
URL: http://smultron.bloggsida.se
Postat av: Sandra

saknar er! :) hur mår ni?

kramkram!

2009-06-11 @ 11:36:31
URL: http://mitthallonochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0