låååångt inlägg


Nu är de ett tag sen ja skrev. inte riktigt haft tiden att sitta vid datorn o när tiden väl kommit har de gått såååååå segt att ladda upp bilder så ja har gett upp efter 2 min. men nu kommer ett låååångt inlägg om dem senaste dagarna =)


              
I onsdags vart de till finspång o handla. glömde köpa nellies 4 års present. va lite de vi skulle till finspång o fixa. sen var tde mat hos mamma på kvällen. på torsdag vart de ju sen bullbak. baka massa bullar. o goda vart dem oxå. teo va jätte snäll hela tiden ja baka. fick baka klart utan att bli avbruten. satt i babysittern o prata me djuren =)
   
under tiden ja baka bullar sysselsatte janne sig me att rensa i skafferiet. mikron använder vi knappt aldrig. så den fick ta en plats i skåpet. sen vart de massa rens på grejerna o lite bättre ordning där inne.

   
där mikron stod förut hamnade kaffebryggaren nu. sen vart de ett kryddhörn på andra sidan spisen.


teo har börjat dregla massor o vilja ha händerna i munnen konstant. blir jättearg när man tar ut dem. så upptäckte att de va lite vit i underkäken o att de va lite vast. så en tand på väg =)
så de vart att pplocka fram lite leksaker vi fått så han har något att bitta på men han tyckte de va skittråkigt me alla leksaker.


passa på att bädda rent i sängen oxå. byte täcke o kuddar oxå till våra nya vi köpte för ett x antal veckor sen.
så under torsdagen han vi me att baka bullar o syltbollar, rensa i skafferiet, rensa i dem andra skåpen me köksgrejer i, bädda rent i sängen samtidigt som vi sysselsatte teo undertiden.


    
itorsdags kväll bestämde vi oss för att åka till linköping på fredag. så på fredag gav vi oss iväg mot linköping. först var tde till mamma o hämta släppet. sen stana vi till o hämta posten. o då hade teos go boken paket kommit =)
o de fanns massa roligt i de paketet. spegeln gillades massor. skrattar som bara den åt sig själv =)
i linköping vart de ikea. hitta inte speciellt mycket. ett bord o 2 stolar i fyndhörnan till teo men tycker han är för liten än för att köpa till honom. får bli i 1 års present. o då blir de ett vit bord. detta va för fint för att spilla vattenfärg o så på.
janne fortsatte till jula o inhandla lite skit...heheh stolpar så han kan fixa runt hallonbuskarna o lite grejer så han kan göra iordning i tvättstugan me lite upphängningar. ja o teo gick genom ikanohuset o sen vidare till sagoland. skulle införskaffa 4 års present till nellie. men hitta inte de ja sökte så de vart en tur till toysrus där ja hittade de ja skulle ha...PÄRLOR.
vidare till rusta där ja leta som en tok efter fotoalbum som de vissa sig sen at tdem inte hade =(
beställde 134 kort på teo i tisdagskväll o dem kom renad på torsdag när ja hämtade posten låg de ett grönt kuver me massa kort i =)
vidare till bygg max o införskaffa lite plasttak o allt som behövdes till de.

     
på vägen hem började regna när vi kom till borensberg. o de va inte lite de regna. såg knappt vägen.

  
när vi va på viberga i torsdags fick teo lite kläder. är ju såååå svårt att låta bli o handla =)
igår vart de äntligen bytt tak på altanen så nu regnar de inte in längre =)
nu ska ja ta mig till köket för lite frukost, sen blir de mys me teo hela dagen. inget inplanerat idag. o nästa vecka ser de lugnt ut än så länge. ge mig på o klippa gräset en dag om de är finnt väder. sen blir de 4 års kalas på lördag

nu vart de ett långt inlägg men så blir de ibland. teo går före datorn o denna vecka har ja inte haft tid o ladda in bilder.

Kommentarer
Postat av: stine

vilket roligt inlägg, kul när du skriver mycket, vilka goda bullar det såg ut att vara mumms..

jättefina kläder till teo :)

2009-05-10 @ 12:13:56
URL: http://lillastine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0