kväller redan

ÄR JU 1 NOVEMBER IDAG OCH INTE 1 OKTOBER SOM JAG TYDLIGEN SKRIVIT. SKYLLER PÅ ÅLDERN ;) ELLER SKA JA SKYLLA PÅ ATT JAG FÅTT SOVA HELA NATTEN OCH VAKNAT UTVILAD?
skyller på åldern låter bäst ;)

idag var tde bort till jannes föräldrar. där vi byte bil o åkte mot linköping. netonnet. deras tv gick sönder i morse så de skulle införskaffas en ny. men usch säger ja bara. först fick vi parkera såååååå långt bort. så fick bära teo då vagnen inte va med eftersom tv skulle in. sen va de såååååå lång kö innan vi fick komma in i affären. men gick rätt fort ändå. kom på den bra iden att ja sitter med teo i knät på vagnen dem hade eftersom de inte va såna vagnar o sitta i som ja hade räknat med att teo kunde sitta i. men de gick inte att styra vagnen när vi satt på den så fick bära teo runt i affären....tung är han;)
sen hem o lämna tillbaka hunden maja som vart hos oss i natt. sen vidare till kaxebacken där det vart mat och fika. kom hem 3 minuter i 8. så nu har ja precis plockat iordning inför imorgon o ska strax hänga en maskin med tvätt. hörde precis att det vart klart. janne åkte tillbaka till kaxebacken o skulle byta till vinterdäck på sin bil. eftersom han ska börja pendla till mjölby igen. 

imorgon blir de babysång.....tror jag, beroende på hur teo sover inatt o hur han är i morgon. har varit jättesnorig nu ett tag o lite hosta o så, men alla barn är ju nästan snoriga nu.

hänga en maskin tvätt o sen gosa ner sig under täcket o värma upp de till janne komemr hem ;)

på återseende

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0