dagen idag


Smaka på Östgötamat idag på konser och gongress i linköping. ditt åker vi runt 10 tiden senare.

just nu ligger janne o teo o sover. janne sa för 1 tim sen att hn INTE skulle sova. men vilka är de som sover....båda 2 ;)
jättesöta är dem.

efter vi vart på smaka på östgöta mat blir de ikea. har en liten kille här hemma som kan öppna låderna ;)
så nu blir de barnlås. kollade in på en blogg igårkväll. såg då att hon köpt en skorta som ja tittat på till jul till teo. så kanske bästa o se om de finns någon kvar idag. dem tar ju slut rätt fort. hade tännkt vänta till december o köpa den men då finns den kanske inte kvar. se vad man kommer hem med ;)

se hur de är me grabbarna o sen fixa de sista innan vi åker. ringa mamma en sväng oxå. ja är redan klar. men väskan ska packas, vvagnen ska ut i bilen, o hemmet ska se lite fint ut.

en fråga till er där ute om det är någon som läser.....vi har barnstol nr 2 i bilen. 0-25 kg. men skulle behöve en extra i mamma/mormors bil. om det finns någon där ute som har en till salu elelr vet om någon för inte så där jättestor peng eftersom de ska va en extra stol kan ni väl hojta till.

på återseende

Kommentarer
Postat av: Sandra

sv; haha, va söt du är :) men tack så mycket :)

Ja, den låten är super! vilken låt tänkte du på bröllopet då? :) kram!

2009-10-10 @ 13:44:40
URL: http://mitthallonochjag.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; haha. va fasen! jag vill ju veta nu! :)har du hört låten med sonja aldén - en del är vackra när dom dör. ? den är oxå superfin!

2009-10-11 @ 00:14:20
Postat av: Alexandra

Hallojsan... Ne men vissa tycker dom är dyra om man betalar så pass mkt.. det finns ju dom här för ungefär 150 kr Men vågade inte riktigt köpa den..

+ att den var inte äns mysig ... Denna gillar jag verkligen.. Önskar faktiskt ibland att man var fortfarande liten så man kunde ha såna där saker för än själv =) Jo jag tycker det är mkt bättre om man små handlar ... För annars blir det verkligen jätte dyrt när barnet har kommit om man inte handlat något! Ha det så bra!

2009-10-11 @ 12:30:56
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0